Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nou in cartier - 1
Autor : daca123 - 2022-03-26
Citita de 6604 ori - Nota 4.58 (38 voturi)
Era vara, autobuzul cu care mergeam spre noua casa era ticsit de oameni. Era un aer umed care ma facea sa depun un efort suplimentar pentru fiecare inspiratie. Totusi un detaliu in acea dupa-amiaza torida a facut aproape tot drumul mult mai usor de parcurs. Langa mine mirosea a parfum scump de femeie tanara.
Mirosul placut era emanat de o fata inalta in jur de 1.75, pe la 20-23 de ani, cu parul blond deschis lung, bogat, matasos. Figura ii era adorabila, in mijlocul fetei usor alungita era un nas micut, carn si ascutit care ii dadea tinerei femei un aer aristocratic, mai sus doi ochi caprui cu acea nuanta de galben sclipicios. Fascinanta faptura ce statea chiar in stanga mea, intr-un fel sub bratul meu cu care ma tineam de bara de sus din mijlocul autobuzului, parea intruchiparea gingasiei, atat de fragila, rotunjita la umeri si pometi, o gura ca o semiluna, un corp pe cat de curbat pe atat de atletic si fragil.
Imi indrept privirea in jos, inconstient, sa vad in detaliu cum e imbracata- o rochie alba, simpla, cu djoua bretele subtiri, un decolteu decent in care se vedeau cativa centimetri din conturul fiecarui san, in jos descopereau doi genunghi draguti care curgeau in doua gambe subtiri, arcuite si se terminau in doua picioare acoperite de niste adidasi sport voluminosi si colorati.
Cand imi ridic iar privirea, am vazut cum ea se uita spre mine cu o mina binevoitoare, chiar primitoare. Atunci m-am decis sa astept pana va cobori, sa o urmez si sa incerc sa fac cunostinta. Deja mintea luase avant in fel de fel de scenarii, de la pupat seara in parc la cunoscut de parinti. M-am indragostit in cateva minute de o femeie pentru prima oara in viata mea.
Spre marea mea uimire a coborat exact la statia unde si eu cobor pentru a ajunge acasa, simteam deja ca totul este predestinat, trebuie doar sa verific ca nu are sot sau iubit, dupa care lucrurile o sa decurga de la sine imi imaginam.
-Buna ziua! Eu sunt Stefan. Ii zic la cativa metri dupa ce am iesit din autobuz si ne-am distantat de multimea de calatori din statie
-Buna-buna ziua asta!
-Nu stiu sa fac cunostinta, adica.. m-am fastacit eu rosu la fata. Cum sa-ti zic, am 28 de ani si niciodata nu am simtit asa o nevoie sa cunosc o persoana aleatoare in drum spre casa. Te gasesc fascinant de frumoasa!

-Nu ca e buna-buna ziua, vad ca este chiar mi-nu-na-ta! vocea ei era gingasa si raraita, ultimul cuvant zis lent si nazal mi-a dat instantaneu o stare de calm si incredere
-Sa indraznesc? ii zic zambind sarmant
-Deja ai facut-o, e randul meu! Sunt Ruxandra, Ruxa mi se zice, stau in aici din totdeauna, ai zis ca mergi spre casa si nu te-am vazut vreodata pe aici.
-Abia m-am mutat..
-Aaa, ce bine! Am simtit o atractie nemaipomenita fata de tine in autobuz, cum stateam sub bratul..o intrerup
-..meu ridicat se simtea ca si cum te tin in brate?
-Incredibil, da! Asta voiam sa zic, uite, iti dau numarul, intagramul, chiar si adresa pentru ca imi doresc mult sa ne vedem. La fel ca tine, niciodata nu m-am aprins asa dupa un necunoscut. Nu sunt intr-o relatie, tu?
-Nu, nici nu cautam sa fiu sincer, acum cine stie.
Ne-am despartit dupa ce am facut schimb de contacte si ne-am imbratisat apasat, lung ca si cum ne stim de o viata.
Zilele au trecut, am tot vorbit, ne intelegeam de minune. Am aflat ca ea este la facultatea de arte, lucreaza in paralel la proiecte grafice cu diferiti colaboratori din recomandare in recomandare. Chiar daca vorbeam mult, nu ne-am vazut in prima saptamana, nu am avut timp liber simultan, totusi am facut planuri pentru o zi de sambata ce urma sa vina.
A insistat sa ne vedem prima oara la ea acasa, a zis ca inainte de toate trebuie sa ne cunoastem cu totul, apoi iesim ori gatim ori ce o fi. Ceva imi parea straniu, o femeie asa tanara, frumoasa si decenta, sa insiste ca prima intalnire sa fie la ea acasa. Mi-am zis ca e si ea la fel de indragostita si nu avem oricum motive sa avem rabdare cu ce simtim sa facem.
A venit ziua de sambata, m-am aranjat din toate punctele de vedere, imi place sa fiu epilat complet in zona intima dar si la fund, mi se pare igienic, plus ca am cochetat cu placerea masatului de prostata, fosta m-a asigurat ca e foarte masculin, nici nu-mi faceam vreo jena, pentru ca stiu sigur ca sunt atras doar de femei, iar daca atingerile si penetrarile ma excita, nu am de ce sa ma cenzurez. Am ajuns la ea pe la ora 3 dupa-masa, exact la cat am stabilit. Venisem cu diverse dulciuri de la o cofetarie scumpa, o sticla de spumant si multa voie buna.
Ma primeste in casa, era imbracata intr-un trening largut, cu un maieu minuscul care ii accentua talia, sanii si silueta. Atmosfera a fost din primul moment relaxanta, am orbitat din hol in bucatarie iar dupa o gustare stateam pe canapea, vorbind, razand, simtindu-ne bine. Brusc Ruxa a holbat ochii la mine cu gura intre-deschida, figura ei era asa apetisanta ca instincutal m-am intins sa o sarut pe buze, moment in care s-a tras usor si eu am ramas confuz.
-Ma scuzi, erai asa draguta cum te uitai cu ochii mari la mine, am vrut sa-ti arat cat de draga-mi esti cum ar veni.
-Asa am si crezut
-Daa?
-Da, totusi, am insistat sa vii la mine prima oara cu un motiv
-Chiar eram curios despre asta?
-Esti curios de fel?
-Serios ca sunt foarte curios de fel.
-Atunci am o sansa.. tonul ei exprima frica, neincredere lucru care m-a ingrijorat si a facut inima sa-mi bata alert
-Ma simt agitat, as vrea sa-mi satisfaci cruiozitatea chiar acum, as vrea sa fie iar atmosfera de dinainte sa dau sa te sarut. N-am vrut sa stric.
-Asta este teama mea, ca sunt gresita, ca e stricat deja, ca..
-Nu te inteleg.
-Uite cum facem, esti dispus sa astepti aici pe canapea iar eu cand te voi chema, sa vii in dormitor, pregatit fie sa facem dragoste fie sa pleci.
Nu puteam intelege cum si de ce sa plec.
-Sunt fiert, abia astept, fugi- nu mai pierde vremea. Te doresc!
Ramas pe canapea singur, starea s-a schimbat din incretitudine in fluturasi, urma sa fac sex cu fata de care m-am indragostit nebuneste. Dupa 10 minute aud vocea ascutita a Ruxandrei cum ma cheama de dupa usa inchisa:
-Sunt gata, intra sa ma vezi!
Deschid usa si raman perplex, in fata mea era Ruxa, dezbracata complet. Era o femeie superba din care se ravarsa tineretea, pielea ei era asa fina, stralucitoare. Nu puteam scoate niciun cuvant, nici sa ma misc nu mai puteam. Stateam in usa privind spre o femeie superba care avea penis. Nu eram dezgustat, dar nici incantat. Nu am avut vreodata dorinta de asa ceva, poate doar curiozitatea. Norocul meu a fost ca a preluat ea initiativa.
-Acum, ca ai vazut ce sunt, vrei sa pleci?
-Nu! am raspuns reflex
-Atunci ramane cealalta optiune, sa facem dragoste, apropie-te si zi-mi ce gandesti.
-Nu am avut nicio tendinta.. adica poate, doar cu femei, dar imi place mult sa fiu masat la prostata, dar in niciun caz nu as face.. cum sa zic, eu doar cu femei..
-Asa, eu ce sunt?
-Esti o femeie tanara si superba! Am zis asta sincer si am vazut cum penisul ei a zvacnit scurt cand a auzit asta
-Hai sa ma vezi de aproape, iti doresti?
Ma apropii, ma asez in genunghi in pat aplecat sa privesc cat mai de aproape ce n-am vazut in realitate decat la mine intre picioare, o pula. Avea cam 12cm, grosuta in raport cu lungimea, cu capul bombat si avea o culoare roz, parea ca e o pula a unei femei. Cum ma uitam asa atent stateam cu gura usor deschisa, o picatura de saliva curge se loveste de pat, ea observa.
-Ce barbat pofticios! Sa inteleg ca ai gura apa. Doamne, te ador!
-Nu stiu, nu stiu ce sa fac, simt ca fac ceva interzis, simt ca-mi doresc sa fac lucruri si mai interzise.
-Cine ti-a interzis, draga, si ce anume?
-Asa e, totul imi e permis!
-Iti permit, poate nu chiar tot, cine stie, nu vreau sa fac lucruri pe care nu imi doresc sa le fac.
Atmosfera s-a transformat fierbinte, frica, stupoare in ceva cald, comfortabil si eu din timorat si socat in curios si doritor.
Ii plimb varful degetelor la intalnirea dintre coapse, sacru, testicule. Atingeam incet, pielea ei era fina si alunecau perfect, pana in zona coaielor, unde era umeda si simtitor mai calda. Dupa ce am auzit primul murmur am apucat ferm coaiele, cu podul palmei sub ele, iar degetele mele ajungeau pana la baza penisului, doua pe o parte, doua pe o parte iar degetul mare undeva pe stanga. Ea imi misca in mana din bazin, se unduieste exprimand dorinta si placerea totodata. Rasucesc mana sa ajung cu degetul mijlociu in zona fundului. Era transpirata si probabil data cu ulei inainte sa ma cheme in camera. Efectiv cand am simtit sfincterul ei a fost ca prima lara cand am...



    Login