Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Noapte de vis..partea I
Autor : roberto777 - 2012-07-12
Citita de 7075 ori - Nota 7.50 (20 voturi)
Ma excitam la maxim atunci cand ma imbracam in haine de dama si ma prostituam pur si simplu in fata webcamului sub privirile flamande a zeci de necunoscuti care imi adresau cuvinte perverse si isi exprimau in stil murdar dorintele sexuale. Imi puneam ciorapi negri, pantofi cu toc si un sutien negru care imi strangea sanii oferind impresia unui decolteu generos. Insa fundul era cel care ii scotea pur si simplu din minti pe admiratorii mei. Imi placea sa ma arcuiesc in fata monitorului pentru a-mi scoate in evidenta fesele frumos conturate si picioarele lungi. Ma penetram salbatic cu un vibrator imens pana cand simteam ca picioarele imi tremura si cadeam intr-un colaps minunat care imi invada intreg corpul.
Imi facusem pe net zeci de prieteni din toata lumea care imi impartaseau gandurile si cu care ma excitam seara de seara. Imi doream sa am sani enormi, sa pot iesi pe strada oricand imbracata provocator, in fustite scurte, tocuri inalte si bluze cu decoltee largi si sa starnesc barbatii. Sa ii simt cum ma doresc si cum se uita pe ascuns la picioarele mele lungi si la fundul meu, gandind cum m-ar fute salbatic nopti intregi si cum si-ar slobozi sperma in anusul meu.
La un moment dat m-am plictisit sa fac acelasi lucru seara de seara. Imi doream ceva nou. Imi doream sa simt ca sunt femeie. Sa simt masivitatea unui penis intrand in mine si senzatia pomparii pana la extaz. Doream sa simt durerea penetrarii si sa gem de placere in asteptarea jetului de sperma. Sa sug un madular pana la extaz si sa simt toata forta launtrica a unui barbat ca se dezlantuie in gura mea. Un univers de gusturi si de extaz.
Intr-o sambata seara m-am decis ca ar trebui sa incerc si altceva. M-am epilat, m-am imbracat cu o pereche de colanti negri trasi care imi scoteau in evidenta formele piciaorelor si a fundului, o pereche de pantofi negri si o camasa mulata descheiata la decolteu. Mi-am strans tare sanii in fata oferind impresia unui decolteu bogat. Machiaj, o peruca roscata si niste bijureii argintii. Aratam extrem de sexy. Deodata mi s-a facut teama sa mai continui si eram tentat sa renunt insa dorinta m-a impins sa revin asupra hotararii.
Se facuse seara. Doream doar sa ies si sa ma plimb putin pe strazi mai laturalnice in dorinta de a simti senzatia de a fi femeie atragatoare. Am iesit. Am luat-o incet pe strada. Inima imi batea in piept atat de puternic incat simteam ca am sa lesin din moment in moment. Mergeam agale, arcuindu-mi frumos picioarele pe tocuirle inalte.
Doi barbati au intors capul dupa mine. Am simtit ca mi se taie rasuflarea. S-ua oprit si mi-au admirat formele plini de dorinta.
-Ce pizda buna! Ce-as fute-o! I-as da la buci pana ar lesina!
-Uite la ea ce cur are, curva! Si ce mers are…
Am grabit pasul de frica sa nu fiu urmarita insa cei doi au renuntat si au plecat mai departe, schimband impresii despre fesele mele si despre ce curve au ajuns femeile din ziua de azi. Ha. Daca ar fi stiut ei…
Dorinta m-a cuprins din nous i mai frenetic. Se facuse 11 noaptea si imi doream sa fac sex. Sex salbatic. Imi simteam anusul cum imi zvacneste de dorinta. Am decis sa ma duc la un club si sa ma comport ca o “pizda buna” care vrea sa fie fututa bine.
Am ajuns in fata localului. Mi-era frica ca lumea isi va da seama ca nu sunt de fapt femeie si isi va bate joc de mine. Am intrat ezitant. Bodyguardul s-a uitat la mine, oprindu-si privirile insistent asupra picioarelor si corpului meu. M-a lasat sa intru urmarindu-ma lung in timp ce ma apropiam de bar. Am vazut cu coada ochiului ca s-a frecat scurt intre picioare, probabil pentru a-si aranja pula care incepuse sa i se scoale. Am simtit ca ma doreste. Era un tip masiv, inalt si cu bicepsii umflati.
M-am asezat pe o canapea si am inceput sat sorb lasciv dintr-un cocktail. Tipul imi urmarea toate miscarile si am simtit o dorinta nebuna sa-l excit la maxim. M-am intins pe speteaza, lasandu-mi la vedere picioarele lungi.
M-am ridicat, m-am indreptat catre ring si am inceput sa dansez provocator, scotandu-mi in evidenta fesele pline si rotunde. Colantii erau atat de trasi pe corp incat se putea vedea d...



    Login