Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMaria are pula!
Autor : Foxxtd - 2020-08-19
Citita de 10298 ori - Nota 8.14 (66 voturi)
Maria, blestemul meu dulce
Am cunoscut-o pe Maria la un casting pentru nu stiu ce pula mea reclama. Eram multi in sala dar ne imperecheau baiat cu fata si uitandu-ma in jur, am stiut cand ne-au ales pe noi doi, ca sunt bulanos tare. Maria are cam 1.65, vreo 50 de kg, o piele creola, tate puse perfect, buze cu botox, ochi verzi care se fac albastri inchis cand e furioasa si o gaoaza de iti raman ochii lipiti. Genul de pitzi / pizda pe care o vezi la tv si la care stii ca nu o sa ajungi niciodata. Doar ca tarfa este si desteapta. Stie trei limbi straine si are o cultura generala mai mare ca a tuturor celor pe care-i cunosc. Exceptie facand fotbalul ma bate la orice. A facut doua facultati si doua masterate. Dar cine stia in clipa aia lucrurile astea? Ma gandeam doar ca e buna rau de tot de pula si ca ar fi ceva sa imi incerc sansa cat stam impreuna.
Ne-au pus in camere separate si trebuia sa repetam un cacat de scenariu in care aveam cateva replici idioate. Ma holbam doar la tatele ei si uitam mereu ce am de spus. Am renuntat sa ma mai chinui si i-am spus sincer ca degeaba se chinuie, ca sunt muci din cauza ei. Ca m-a fermecat, ca nu ma pot concentra…vrajeli ieftine. Am remarcat ca deja se enervase si mi-am dat seama ca pierdeam batalia. Nu asa se face… Mi-am luat gandul de la futut si am reusit intr-un final sa scot ceva.
La proba insa am zbarcit-o grav si era clar ca nu iau nimic. Cand sa plecam i-am cerut scuze si am rugat-o sa imi dea telefonul ei cu motivul ca eu sunt foarte cunoscut in bransa si o pot anunta daca e sa se iveasca ceva.
Acasa am tras o laba teribila cu gandul la Maria si la cum arata.
Dupa vreo 3 zile mi-am facut curaj sa o sun cu motivul ca vreau sa stiu daca am luat castingul. Mi-a raspuns si am aflat “cu stupoare” ca am luat o pula. Dar am continuat sa o dau in “astia aleg pe pile” blabla si am tinut –o la telefon vreo ora. Glumele functionau mai bine cand nu o vedeam. Am reusit sa scot de la ea o intalnire cu scuza ca are treaba cateva zile si ne putem vedea apoi. Tarfa! Trebuia sa imi dau seama care e “treaba ei”…
Ne-am vazut la un pub din Centru vechi unde am stat pana ne-au dat chelnerii afara. Stiti cum e faza aia cand descoperi pe cineva cu care te potrivesti instant? E…asa a fost. Am descoperit o Maria de pe alta planeta. Isteata, spiritual, deschisa, sexi. Prea frumos ca sa fie adevarat.
Am continuat intalnirile si vorbeam pe telefon cu orele cat timp dadeam de ea. Avea perioade intregi in care imi spunea ca “are treaba” si indifferent cat insistam nu raspundea.
Ma lipisem rau de ea si realizam ca si ea de mine. Deja ne vrajeam de o luna si ceva si era momentul sa facem mai mult. Mi-am propus sa o aduc acasa cu forta sau cu pacaleala pentru ca de cate ori o invitasem refuza cu indarjire. Nici la mine, nici la ea, nici la hotel…ajunsesem sa cred ca nu vrea sa se futa si m-a bagat in “friends zone”. Asa ca intr-o zi din parc am mers direct la mine cu scuza ca am ceva de luat de acasa.
Cred ca s-a prins ca e vrajeala dar mai cred ca si ea vroia…
Am o garsoniera mare, cu o bucatarie deschisa si curate ca un pahar. Sunt obsedat de faza asta cu ordinea si curatenia. Asta cred ca a impresionat-o asa ca am decis sa ramanem ca “oricum nu aveai nimic de luat de acasa”.
Maria miroase a Dior rosu tot timpul. Este mirosul ei distinct. Mirosea si acum atat de bine incat ma intaream vazand cu ochii.
Se asezase pe un fotoliu, picior peste picior si se vedea o mica pata de culoare prin crapatura fustei. Ma scapam cu ochii in culoarea aia pana s-a prins si a desfacut picioarele. “Poate asa vezi mai bine”. Tarfa asta stie exact cum sa ma ia. Mereu ma tachineaza si ma innebuneste…De la inceput a fost asa.
Am baut cate un pahar de vin si am inceput sa ne sarutam. O mai sarutasem dar nu ca preludiu de sex ci asa…cand amical, cand ca un viitor iubit. Acum insa era pe bune si raspundea la sarut cu pasiune. Saruta atat de bine si tinea ochii inchisi in timp ce gemea usor.
I-am tras tricoul peste cap si dupa ce am scapat si de sutien ma ocupam de sanii ei. Nu-i vazusem niciodata goi si ma uimea ce treaba buna facuse doctorul. Rotunzi, potrivit de mari, cu niste sfarcuri perfecte numai bune de...



    Login