Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Maria are pula! 4
Autor : Foxxtd - 2023-08-23
Citita de 5238 ori - Nota 5.53 (38 voturi)
Cand spui cuiva ”Te iubesc” te astepti sa ti se raspunda la fel. Macar speri... Maria doar mi-a trimis un mesaj cu ”Si eu”. Pentru majoritatea oamenilor este suficient si cam asta asteapta. Pentru mine, om pus in cap de amor, faptul ca a avut nevoie de timp sa imi raspunda a fost extrem de dezamagitor. Parca ceva era rupt si chiar daca o doream in continuare, eram frustrat maxim. Stiti exact ca sexul este important dar dupa ce te futi de suficiente ori ca sa nu mai fie o noutate, ai nevoie si de alte lucruri. Simteam ca Maria nu-mi oferera asta. Si nu la nivel de apropiere sufleteasca ci la nivel de incredere si adevar despre ea/el. Pornisem oricum prost, Maria nu-mi spuse-se ca e trans, ca are pula, nu stiam unde sta, nu stiam cu ce se ocupa si in general nu stia nimic despre ea. Familie, job...Pula mea. In timp ce eu eram o carte deschisa. Dupa faza cu ”Te iubesc” nu am sunat-o vreo doua zile si nici ea pe mine. Cand am sunat am avut iarasi surpriza sa nu pot sa dau de ea. Lipsa, lipsaa, lipsa. De data asta insa nu am insistat deloc. Am sunat odata, am vazut ca nu raspunde si m-am oprit. Recunosc ca nu mi-a fost usor. Dar am rezistat. Dupa vreo saptamana ma suna Maria. Mi-a sarit inima din piept dar m-am tinut tare.
-Buna Maria
-Hei...De o saptamana nimic de la tine?? Ce s-a intamplat? Putem sa ne vedem?
Am inghitit in sec, si cu gandul ca o sa ratez un futai incredibil am intors-o putin. Ca sunt foarte prins la munca si ca nu prea am timp. Sa ne vedem peste vreo doua zile.
Maria are pula dar este femeie pana in maduva oaselor. Faptul ca am spus pas a pus-o pe ganduri si mai mult a aprins-o.
-Te astept la mine oricand ai timp. Doar suna-ma inainte.
Am zis ca e ok si chiar daca mi-am jurat sa astept
- zile, a doua zi am sunat-o.
-Ne putem vedea?
-Sigur. M-ai condus de multe ori acasa. O sa ies eu la poarta sa te iau cand ajungi. Suna ma cand esti acolo.
Maria statea intr-un rezidential cu bariera. V-am spus ca nu stiam exact unde. O lasam mereu la poarta si habar nu aveam in care bloc sau unde exact sta, M-am aranjat , m-am dichist la coaie si cu gandul ca ”abia astept sa ne futem” am sunat-o inainte.
La ora stabilita Maria ma astepta si am urcat acasa la ea. In sfarsit! Acasa la Maria. Mi se parea o dovada de incredere si mi-era draga. Un apartament cu doua camere, elegant mobilat si curat ca la farmacie.
-Bei un vin? O cafea? Ce vrei?
-Vreau sex!
-Nu fi copil. O sa avem. Hai sa discutam ca d-aia ai venit. Vreau sa fiu cu tine si o sa intelegi de ce pana acum am fost asa de retinuta cu tine.
A vorbit mult. Mult si fara sa o intrerup. Maria. Fata cu pula din familie, din scoala, despre fiecare job si cum pleca atunci cand se afla cine e. Despre facultate, despre cat de mult citeste, despre fosti iubiti si despre cum face bani acum. Mi-era deja clar cum face bani. Maria era persoana care se vindea pe bani. Nu doar corpul. Cu totul. Pentru ca este frumoasa, culta si buna de pula, oameni cu bani multi o luau cu ei pentru sejururi in diferite locuri. 3 zile, o saptamana, cat platea. Pentru servicii totale. Jur ca ma asteptam si chiar nu am fost surprins... Ce puteam sa spun? Alegerea ei.
-Asta sunt. Acum e randul meu sa astept. Te iubesc si vreau sa fiu cu tine. Impreuna putem face sa mearga. Daca vrei sa renunt la asta, renunt si caut un job normal, daca ti se pare ca sunt o curva poti pleca si e ok, daca vrei sa avem o relatie doar de sex putem si asa. Sunt a ta. Tu decizi.
-Muta-te cu mine! Apoi vedem...
A fost ca un orgasm pentru Maria. S-a lipit de mine si mi-a soptit.
-Acum sau maine?
-Dupa ce facem dragoste.
Asa, in bratele mele, a inceput sa ma sarute sa-mi linga loburile urechii si sa-mi sopteasca ”Te iubesc, te iubesc, te iubesc” de zeci de ori. Ma cutremura atingerea ei si pula se facuse deja ditamai. Ca si a ei. O simteam cum se excita tot mai tare si cand o atingeam pe sfarcuri ofta ca in filmele porno. S-a pus in genunchi, mi-a dat jos blugii si fiecare cm de pula o lua in gura si o saruta, lingand, apoi tragand. Maria face cea mai buna muie dintre toate persoanele care mi-au supt vreodata pula. Nu stiu...poate pentru ca are si ea pula. Deja trecusem de faza cu suptul asa ca imi doream sa i-o sug si eu. Ne-am dezbracat febril de tot ce insemna haine si intinsi pe jos, intr-un 69 extrem de nou pentru mine , ne sugeam pula unul altuia. Ea mai bine, eu mai putin bine dar cat de bine ma pricepeam. I-am simtit gustul si abia atunci m-am oprit.
-Vreau sa te am. Intoarce-te.
S-a pus in patru labe si inainte sa o fut am vrut sa o largesc. Aplecat peste ea, o mangaiam pe sani, o trageam de sfarcuri si o lingeam pe gat si pe ceafa. Gemea si se tragea de pula in timp ce pula mea se freca de crapatura curului ei. Am coborat lingand pe spatele ei, am ajuns la gaura curului si am pus saliva. Bagam un deget, apoi doua, dadeam cu limba atingand usurel margine gaurii. Se vaita si ma ruga
-Bag-o. Te rog...bag-o inauntru. Fute-ma!
O simteam nerabdatoare dar imi doream sa lesine de placere. Sa o fac dependenta. Si cu un deget in curul ei lingeam imprejur, il scoteam, lingeam, bagam doua degete, apoi lingeam si impingeam cu limba. Se incorda si bagam trei...



    Login