Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMaria are pula! 3
Autor : Foxxtd - 2020-08-21
Citita de 10311 ori - Nota 8.19 (75 voturi)
Sexul cu Maria imi daduse viata peste cap. Nu mai eram bun de nimic si nu stiam cum sa gestionez situatia asta. Indragostit ca la adolescent. Maria imi placea ca dracu si muream sa o vad, sa merg cu ea pe strada in timp ce barbatii se uitau cu invidie la mine. Am iesit in club, pe saracia din banii mei am luat doar ceva ieftin si cand am plecat cu taxiul de acolo, flacaii cu masini de zeci de mii de euro se uitau la genul “cum pula mea e tipa asta cu fraierica asta”.
Maria se purta ca si cum nimic nu se intamplase. Radeam, discutam, a venit iar pe la mine dar in clipa cand am vrut sa o am s-a eschivat…”Sunt in perioada aia a lunii. Nu putem”. Cum pula mea sa fii pe ciclu cand tu ai pula??
Ma simteam dus cu zaharelul si eram frustrat maxim dar cand o auzeam la telefon sau cand ne vedeam, cateva cuvinte dulci, o sarutare pasionala si o atingere “din greseala” pe pula ma facea carpa si uitam tot.
Eram indragostit pana dincolo de varful motului din cap si o visam tot timpul. Ma labarea la telefon cu vorbe dulci si mi-o faceam singur in timp ce ma privea pe whatssapp. O vedeam si eu dar nu cand se freca…
Apoi mi-a spus ca “are treaba si o sa lipseasca”.
Si a disparut mai mult de o saptamana. O zi am stat fara sa o sun. Apoi am sunat in disperare vreo trei zile. Nimic. Nada. Zero. Nici macar nu imi respingea apelurile. Suna si nu raspundea nimeni. Nu aveam habar unde sta exact. O lasasem mereu in fata la un complex nou care avea vreo 6 blocuri cu patru etaje. Genul privat unde poti intra doar daca ai pe cineva acolo. Asa ca am stat o zi intreaga in masina in fata complexului si m-am uitat sa vad daca intra sau iese…degeaba.
Ma simteam ca un cur. Parasit…Futut si lasat.
Pana cand a sunat si i-am auzit vocea.
-Am 126 de apeluri de la tine. Se pare ca ti-am lipsit. Maine ne vedem?
Am ramas fara cuvinte. Eram plin de spume dar nu indrazneam sa spun adevarul. Am facut-o si eu pe prostu.
-Daaa…era ceva legat de un casting si d-aia am insistat, Acum s-a dus. Asta e,.
-Era un casting atat de important incat sa ma suni de 126 de ori? Parca o simteam cum zambeste.
-Nu mai conteaza. Asta e.
-Ne vedem maine? Vin la tine…am ceva frumos sa iti aduc. L-am luat special pentru tine.
A doua zi am fost la munca degeaba. Mintea mea era setata pe ora la care o sa o vad. Nu intelegeam nimic din ce se intampla in jurul meu si sincer ma durea in pula de problemele din firma.
La ora stabilita eram ras, frezat, cu vinul la rece si paharele pregatite. In blugi, fara chiloti si cu chef de pizda, pardon pula, ca niciodata.
Cand a sunat si i-am deschis mi-a sarit inima din piept ca dintr-un arc. Intr-o rochita subtire, bronzata si zambind. Maria arata senzational si toata furia mea s-a topit. Cu o punga de cadou de vin in mana statea in usa in timp ce eu ma holbam. Pana si intrebarea “unde pula mea te-ai bronzat toamna” a disparut…
-E…ma inviti in casa sau plec? Zambea sagalnic in timp ce eu aveam un ghem in stomac.
Imi venea sa o fut acolo pe hol! M-am dat intr-o parte si i-am facut loc sa intre. Imi da punga si imi spune ca asta e un cadou pentru mine. Era o sticla de vin rosu. Zic si eu multumesc dar aveam si ma duc sa o desfac.
-Mai…e o sticla de vin rosu din 1982. Este o editie limitata. L-am gasit greu. E a ta dar sper sa o sa bem impreuna cand o sa avem un motiv intemeiat. Pana atunci adu-o pe a ta.
In timp ce desfaceam sticla vine in spatele meu si ma ia in brate prin spate soptindu-mi la ureche.
-Ti-a fost dor de mine 126 de apeluri?
Ma sugea jucaus de lobul urechii si sufla usor in timp ce mie imi tremurau genunchii si era sa scap sticla pe jos. Pune mana pe sub tricou pe pieptul meu si ma tragea de sfarc apoi o lasa mai jos si o baga in blugi. Eram deja tare ca piatra. Mirosea divin si o simteam cu pula lipita de mine. Era excitata si am simtit pana-n maduva pulii.
-Oooo…nu avem decat blugii pe noi 126 de apeluri. Inteleg ca ma asteptai pregatit.
Nu am mai putut. Am lasat sticla pe masa, m-am intors, am luat-o in brate si am inceput sa o sarut salbatic. Nu ma asteptam sa reactioneze asa dar a raspuns la sarut cu furie.
-Mi-a fost atat de dor de tine, te doresc atat de mult. Cand am vazut toate apelurile alea am avut un orgasm. Mi-a placut enorm ca m-ai cautat atat de mult. Ia-ma. Fa ce vrei cu mine. Sunt doar a ta…Iubeste-ma.
Imi spunea asta si ma innebuneau cuvintele ei. Le visasem, le dorisem. Eram topit de dorinta.
I-am tras rochita peste cap, am lasat-o fara sutien si am vazut cum bikini aveau o umflatura mare. I se sculase de mult si ei si muream de dorinta impreuna.. Si i-a dat singura jos si a ramas goala, mi-a tras tricoul peste cap si m-a desfacut la pantaloni.
Acolo in fata mesei s-a pus in genunchi si a inceput sa imi faca un sex oral ca in filme. Isi misca capul inainte si inapoi, scuipa pe ea, o baga pana in gat innecandu-se si scuipa apoi. O freca plina de saliva si insista doar pe capul pulii apoi. Era muia vietii mele. Ce filme porno. Nu vazusem asa ceva daramite sa traiesc.
Aproape sa termin in gura ei am scos-o si am trantit-o chiar acolo. Era jumatate pe covor, jumatate pe gresie dar nu parea sa-i pese. Foarte bine. Nici mie nu-mi pasa…
Am pus-o pe spate si m-am urcat pe ea. O sarutam, o sugeam pe sfarcuri si ma frecam cu pula de pula ei. In timp ce coboram pe burta ei m-a impins de cap spre pula si am inteles ca era timpul sa ma revansez. Am zabovit un timp lingandu-i buricul in timp ce-i frecam si beleam pula apoi am coborat pentru prima muie luata din viata mea.
In viata mea am avut cateva experiente si femei care mi-au facut sex oral asa ca stiam teoretic cam ce am de facut. Am inceput sa ling de jos de la coaie pana sus pe capul pulii. Era atat de mare incat acum si eu o vedeam ca pe un monstru. Se pare ca 15-16 cm de pula luati in gat nu sunt chiar putini. Doar cine nu a incercat nu stie… Am bagat capul pulii in gura si am simtit cum a saltat de cur ca sa intre mai mult. O tachinam si sugeam putin apoi ieseam pana sa intre ea. Ma tragea de cap sa o iau pe toata si am decis sa ma las futut in gura.
Am bagat-o pe toata in gura si pielea aia fina si taria carnii erau extrem de placute si excitante. Ma atingea pana in cerul gurii si incercam sa o fac sa o bage in obraji ca sa nu vomit.
-Las-o sa intre fara sa te opui…o sa poti sa o sugi toata. Lasa-ti gura moale…
Cand mi-a soptit asta am devenit sclavul pulii ei. Ma umplea de pula in gura si mi-era ca ma scap pe mine de placere. Ca ejaculez cand iau muie ca un sclav. Ma tragea violent de cap in pula in timp ce gemea cu sunetele alea din fundul sufletului. Cand geme asa ma topesc de placere. O beleam cu gura cat de mult puteam si i-am pus mana la cu...



    Login