Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Maria are pula! 2
Autor : Foxxtd - 2020-08-20
Citita de 10845 ori - Nota 4.36 (145 voturi)
Stateam in cur cu gura cascata si pula ei atarna moale in fata mea. Ma intrebam cum dracu de nu i se sculase cand o lingeam pe tate atata timp cat eu eram beton. Imi ia fata in palme, se uita la mine, da ma sarute si eu ma feresc…
-Nu pleca…
-Unde dracu sa plec ca sunt la mine in casa.
-Stii ce vreau sa spun…nu pleca…
-De ce nu mi-ai spus Maria? De ce ai lasat sa ajungem pana aici si nu mi-ai spus?
-Imi placi mult de tot. Esti prostut, istet, ma atragi enorm, ne completam, avem atatea in comun, nu am vrut sa te sperii. Am nevoie de cineva ca tine in viata mea. Nu pleca…
Eram prost de-a binelea nu prostut. Cum dracu de nu mi-am dat seama ca Maria e barbat? Pe de alta parte, exceptie facand bucata aia de carne, Maria e femeie 101%. Nu am cunoscut pe cineva atat de feminina. Tot ce face , face ca femeie. De la imbracaminte la mancat, de la voce la comportament si sperieturile de insecte.
Maria este genul de femeie care se roaga de tine intr-un anumit moment. Daca te pune dracu sa mergi pana la capat si sa zici nu, poti sa-i aduci luna de pe cer ca o doare la pizda…ma rog…o doare-n pula. Nu o sa mai ajungi la ea. Am aflat astamult dupa pentru ca atunci am avut inspiratia sa tac.
-Ce facem Maria? Intreb si eu ca boul…
-Ce vrei tu. Putem sa ne futem acum, putem sa amanam, daca vrei doar ne sarutam, putem sa deschidem televizorul. Orice vrei.
Am pus vin in pahare si stateam unul langa altul tacuti, in pulile goale. Ma atragea tarfa atat de mult si totusi ma uitam la pula ei si ma intrebam cum dracu de nu mi-am dat seama. Nu am avut treaba cu un barbat niciodata in viata. Nu e treaba mea ce fac ei dar pur si simplu nu m-a atras treaba asta. Eu iubesc pizda. Si acum am una langa mine care are pula se odihneste si asteapta sa ce…sa o sug?
-Maria, trebuie sa ti-o sug daca e?
-Esti de-a dreptul…trebuie sa faci ce vrei tu! Crezi ca daca eu nu accept sa fiu fortata sa fac ceva te-as forta pe tine sa faci ceva ce nu iti place?
-Dar de ce nu ti s-a sculat? Ca erai excitata. Ia uite la mine. Si-i arat pula semierecta.
-Pentru ca stiu cum sa ma controlez si pot. Am invatat in timp ca intalnesc si oameni ca tine care se sperie cand ma vad goala.
-Adica, daca te lasi libera se scoala?
Zambeste la mine si se apleaca peste mine sa ma sarute. In timp ce imi strecura limba in gura imi sopteste…
-Hai sa vedem…
Ce sa vad ca eu m-am intarit instant. Dar acum nu imi mai venea mie sa pun mana jos. Ne-am sarutat asa unul langa altul, goi, pana cand s-a urcat in genunchi pe mine. Ma saruta, ma lingea in urechi, o lingeam pe tate si simteam pe burta pula ei care surpriza, acum era tare. Mi-era tare ciudat sa simt bucata aia de carne tare dar senzatia nu era atat de neplacuta pe cat credeam. Pula mea se freca de bucile ei iar ea se lipise de mine toata si se freca cu pula de burta mea.
A coborat cu gura pe piept si ma lingea pe sfarcuri. Unul cate unul. Apoi pe burta, pana s-a lasat intre picioarele mele si a inceput sa mi-o suga. Am priceput si de unde meseria in muie. Pai facea exact ce stia ca-i face si ei placere cand dadea muie. Ma innebunise…Eram la un pas sa termin…
A ridicat capul si m-a intrebat
– Daca termini mai stai sau vrei sa plec si ne vedem altadata pentru restul?
-Nu vreau sa termin Maria. Ma omori de atata placere. Ramai. Doar ca nu stiu ce sa fac…Fa tu ce stii ca trebuie facut.
-Nu trebuie nimic. Facem ce ne place la amandoi…
A continuat sa o suga si ma lingea pe coaie in timp ce ma masa la gaura curului. Mi-a ridicat picioarele sa ajunga si a inceput sa ma linga in cur. Era prima data in viata mea cand cineva ajungea cu limba acolo. O lingea, baga limba cat putea inauntru si simteam ca imi explodeaza creierul. Gemeam ca un apucat cu ochii inchisi si atunci cand i-am deschis am vazut ca se masturba singura in timp ce ma sugea.
Maria are o pula decenta. Vreo 15-16 cm, potrivita ca grosime. In timp, mi-a destainuit ca i se pare un monstru si ca-i este greu sa o ascunda atunci cand e in blugi. Dar e departe de a fi un monstru. O pula care atunci cand se scoala e buna de futut.
Am ridicat-o de jos si am pus-o sa stea in picioare in fata mea. Ma uitam le pula ei si am atins-o pe coaie. Le-am luat in mana si am simtit cum a gamut de placere. Avea mainile in capul meu si eram la 10 cm de pula ei. Nu m-a tras cu forta dar simteam cum ma impinge insinuant spre pula. O luasem deja in mana si-i faceam o laba dar sa o bag in gura era prea mult…in clipa aia.
-Vreau sa te am. Cum facem?
Zambind s-a intins pe spate si m-a chemat deasupra. Am reinceput sa o sarut, sa o sug pe sani ca pe toate femeile pe care le-am avut. Se comporta ca ele si gemea, tinea ochii inchisi si se lipea de mine. Diferenta era pula pe care o simteam pe burta.
-Baga pula in mine. Ia-ma!
Tremura de placere si de asteptare si s-a uns singura cu saliva la cur. I-am ridicat picioarele ca sa am loc si am potrivit-o la gaoaza ei. Era rasa toata si privelistea de sus m...



    Login