Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Introducerea Deliei
Autor : chaan - 2022-02-03
Citita de 5708 ori - Nota 7.29 (34 voturi)
ntro
Eu sunt Delia. Am putin peste 26 de ani si in prezent sunt in proces de a devenii transexuala. Mi-am dat seama ca nu sunt ca ceilalti baieti biologici undeva in jurul varstei de 12 ani, luandu-mi insa mult pana sa ajung sa ma accept de deplin. Pe la 14 ani deja facusem sex ca pasiva. Nu am sa va relatez din primele intamplari, caci nu sunt asa wow, ci mai degraba cum as fi vrut eu sa fie.Aveam undeva la 160cm inaltime, trasaturi feminine dintotdeauna si o puta de care imi era rusine pe atunci fiind foarte mica. Mai tarziu am invatat ca small clit is better.
Sambata seara, tata statea in bucatarie la baut cu un prieten de-al lui, in timp ce mama era plecata din oras cu sotia acestuia. M-am gandit ca sigur nu am cum sa fiu prinsa si deranjata de cei 2, neavand treaba mea si am considerat ca pot sa iau linistita o pereche de ciorapei, un sutien si niste tanga din garderoba mamei de care sa ma bucur. M-am miscat repede, devenind deja rutina si in cateva minute eram asezata la birou, cu un tricou deasupra. In mod normal, pe atunci faceam pipi din picioare, mai putin cand ma imbracam feminin pentru ca mi se parea mai excitant si nu voiam sa las vreo picatura pe ciorapei sau ce aveam pe mine.M-am dus la toaleta, mi-am dat perechea de chiorapei pe genunchi impreuna cu chiloteii tanga roz si m-am asezat ca orice fetita normala. Fara sa isi dea seama ca baia e ocupata, Marius, prietenul tatalui meu intra inautru. Eu incremenesc. Priimul lui instinct e sa exclame ceva, dar isi da seama ca ar putea fi auzit si se abtine.
-Ne-a spus Daria(Daria fiind mama) ca ii se pare ca umblii in hainele ei. Ce faci aici asa?
-Pipi...ce sa fac.
-Ca fetele?Hah, de fapt ce intrebare pun si eu. El se pune sa faca in chiuveta langa mine. Fara sa vreau imi scapa ochii la pula lui.. Sa nu te schimbi pana nu vin la tine in camera, imi spune Marius si se intoarce la tata. Raman rusinata si panicata cam 20 de minute,pana aud ca tata iese sa mai cumpere de baut. Marius intra la mine si ma ia direct.
-Deci iti place sa fii fetita.. A avut dreptate ma-ta ca ii umbli la haine. Si faci si pipi ca fetitele.Si daca tot suntem aici....am observat si eu ca fundul tau se rotunjeste tot mai mullt. Stai linistit, linistita, scuze, ca nu spun la nimeni, ramane secretul nostru.Iti place sa fii fetita?
-Uneori....ii raspund cu rusine.
-Si ce faci in camera asa?
-Ma uitam la un film porno,poftim...ii spun. "Iti plac si baietii? ma intreaba el..Nu stiu....
-Ei, haide, lasa rusinea de o parte. Sau ai deja iubit? Ati facut sex?
-Nu, nu am pe nimeni. Dar sunt curios, ok? Nu stiu de ce, nu stiu de unde mi-a venit, asa simt. Vreau sa fac sex ca o fata.
Poate si sub vaporii alcoolului el duce discutia tot mai departe.
-E normal sa fii curioasa de pula, doar te simti fetita. Stai linistita, draguto.Hah, iar o sa vada Daria ca i-ai umblat prin haine. Arata-mi si mie putin cum iti sta.
-Haide Marius, ai baut, esti beat...ce naiba.
_Eu sunt beat si tu esti fata. Haide lasa rusinea, ti-am zis. Si Imi ridica el tricul de pe mine intorcandu-ma in asa fel incat sa ajung cu fundul in fata lui. Mamaa, eu ti-am zis ca am observat ca ai trasaturi de femeie, dar asa se observa ca e bun in draci. Fac pariu ca e cel mai misto cur de la tine din clasa. Ma intoarce apoi cu fata catre el, statea in fund pe canapea, eu in picioare, umflatura putei era foarte mica. Se trasese foarte mult, din cauza emotiilor poaate, nu stiu.
-Pai si puta? Ai ascuns-o? Cum ? Si imi trage in jos de ciorapei si chilotei si vede clit-ull. Acum se leagaaa, continua Marius. Stiu ca mi-ai vazut pula in baie. Ce ai tu ai aici e cat ca...



    Login