Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputurile Deliei
Autor : chaan - 2022-02-03
Citita de 5322 ori - Nota 7.83 (46 voturi)
Eram atat de excitata incat nu ma gandeam prea mult daca sa ii dau semnalul sau nu,ci ce se va intampla...doar la asta ma gandeam. Imi imaginam cum ii voi suge pula, cum ma va dezvirgina, imi faceam tot felul de scenarii ce ma excitau al naibii..Bineinteles ca am luat paharul....cand au terminat de baut aud o discutie.
-Eu nu-s in stare sa merg pana acasa...
-Dorm aici daca vrei...
-Nu dorm aici. Hai sa ma duci tu.
-Pai ce,eu sunt mai treaz? Roaga-l poate vrea Cristi(eu) sa te ajute. ca e baiat mare.
-Eu sa-l rog? roaga-l tu, ca e fiu-tu.Si poate sa ramana la noi in sufragerie, sa nu mai vina noaptea singur pe jos. Ajung in hol, cam stramb din nas, dar "accept".Nu vorbim multe pe drum, cand intram inautru Marius spune "haha auzi la tact-tu, baiat mare. Poate fata mare. Avem si toata garderoba neveste-mii la disopozitie, fiind plecata cu ma-ta pana maine. Cum s-au aliniat toate...
Descopar o gramada de hainute mult mai sexy si variate. Alego rochita de seara rosie,, un sutien din panza, cat sa fie de forma, ciorapi negri cu banda si bikini tot rosii.. Peste ele trag un furou. Nu apuc sa-l tin mult pe mine, Marius il da jos repede si ma pune sa ma invart pe toate partile.
-Si ai vreun nume de fata?
-Delia,imi place Delia.
-Delia...de acum vei fi amanta mea, iar asta va fi secretul nostru. Marius facuse dus si statea doar intr-un halat de baie. Si cum e vu vecinul ala? I-ai facut doar laba sau ai si supt-o?
-Nu, pula ta e singura pe care am pus gura.
-Hai sa pui gura cum trebuie.Se intinde in pat, eu langa el pe lateral. Freac-o incet si suge capul usor. Asaaa, suge bine si incepe sa sugi tot mai adanc.Incepe sa i se intareasca in timp ce il sug. Mmmm, ce bine e. Atunci cand sugi o pula, sa te ocupi mereu si de coaiele barbatului. Ma pune sa le sarut si sa le ling.
-Ce coaie mari ai.
-Si tu ai...bucile mari imi replica Marius si ne punem intr-o pozitie din care pot suge in timp ce el are acces la fundul meu.Imi maseaza bucile, le palmuieste incet, pana cand incepe sa ma patrunda cu un deget, incep sa gem in timp ce savurez pula lui. La un moment dat il misca din ce in ce mai rapid. Imi da jos chiloteii de tot si compara cu pula lui. Sunt semi-erecta si nu ajung la jumatatea luii. Imi spune pe un ton superior ca nu puteam fi barbat nici daca voiam.
-Nu voiam oricum.
-Vrei sa ai tate mari?
-Daa, tate mari si sa fiu blonda..Discutam in timp ce ma freaca la pizdulica cu ulei pentru a ma patrunde.
-Pana atunci ridica curul asta bombat sus si apleaca capul in perna. Incep sa ii simt capul pulii cum imi apasa gaurica. Nu pot spune ca ma doare foarte rau, poate si datorita faptului ca sunt foarte excitata. Incepe sa devina mai dureros, dar in acelasi timp ma simt mai completa. La un moment dat ma ia de mana, si ma trage spre fundul meu.
-Pune-mi mana pe pula.Realizez ca are coaiele lipite de fundul meu.De acum esti o adevarata pizda.Ma prinde de solduri si incepe sa ma futa foarte lent. Ma intreaba daca ma doare.
-Mai putin ca la inceput.
-Imediat trece de tot. Ai curul facut special pentru pula. Crede-ma.Fara sa bag de seama, in cateva minute in camera se aud coaiele lui cum se lovesc de bucile mele si eu, scotand doar sunete de placere. Daca marestie ritmul mult, ma doare, dar e de dator...



    Login