Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

First time !
Autor : Dredsniper - 2018-05-05
Citita de 11171 ori - Nota 6.02 (46 voturi)
Buna. Ce o sa va povestesc e o intamplare reala petrecuta la in inceputul acestui an.
De o buna bucata de timp am inceput sa-mi pun tot felul de intrebari despre cum ar fi sa fac sex cu o transexuala, un travestit sau de ce nu, un barbat.
Am inceput sa caut tot felul de filmulete cu transe si sa analizez site-urile de profil.
Fiind din ce in ce mai curios si maiincantat de ceea ce descopeream despre astfel de persoane, la sfarsitul lunii ianuarie, dupa o petrecere cu cativa prieteni, fiind sub efectul catorva pahare de vin, mi-am facut curajul sa sun o transexuala care se afla in orasul meu.
Sun si imi raspunde o voce foarte feminina care , foarte ambila, imi enumera serviciile pe care le presteaza. Dupa aceea ii povestesc ca sunt incepator si ca as vrea sa fiu atat activ cat si pasiv, dansa imi spune ca nu e nici o problema si , dupa ce da adresa, plec spre dansa, un pic emotionat si cu asteptari foarte mari.
Ajuns la adresa indicata bat la usa si imi deschide o faptura bruneta, inalta.175cm, imbracata doar intro pereche de pantaloni foarte scurti si un top semitransparent. Facem cunostinta, recapitulam ceea ce aveam eu de gand sa se intample si dupa ce fuma o tigara in timp ce schimbam cateva amabilitati ne indreptam spre dormitor.
Vazand ca sunt sunt un pic emotionat, se apropie de mine si incepe sa ma sarute, incet la inceput apoi din ce ince mai pasional pana cand limbile noastre se impreuneaza intro armonie perfecta. Dupa cateva minute imi propune sa mergem impreuna la baie pentru dusul de rigoare. Dupa ce ne dezbracam unul pe celalal observ ca Simona, pentru ca asa isi spunea, avea un fund micut si ferm,niste sani medii, siliconati, si un penis la vreo 12-13cm ce abia astepta sa fie trezit la viata, priveliste ce imi creea tot felul de scenarii in minte. Dupa ce ma ajuta sa fac prima clisma din viata mea, (o experienta care credeam ca o sa fie foarte neplacuta dar care s-a transformat intrun excelent mod de a ma relaxa) ne indreptam catre dormitor unde incepem din nou sa ne sarutam in timp ce ea prinsese pulile noastre in maini si la freca din ce in ce mai repede. Duca cateva secunde se aseaza in genunchi si incepe cel mai bun oral pe care l-am primit vreodata. Intai imi ia usor coaiele in gura in timp ce cu mana imi freca pula, apoi urca usor cu limba spre capul pulii si fara sa realizez inghite toti cei 19 cm pe care ii am in dotare. Incepe apoi un dute vino presarat pe alocuri cu deeptroath. Duca cateva minute imi spune ca vrea sa fie fututa in gura. Ma conformez si o apuc de par in timp ce dau din ce in ce mai rapid si mai adanc in gatul ei nesatul. Apoi ne itindem pe pat si ma invita sa incerc si eu sa ii fac oral. Incep sa ii sarut timid pula, care acum dadea semne de revigorare si ajunsese undeva la 18 cm dar foarte groasa, incerc sa cuprind cu buzele capul, il sug usor , apoi incerc sa iau cat mai mult din ea in gura, ma inec un pic la inceput dar apoi observ cu surprindere ca sunt capabil sa o iau pe toata in gura. Vazand ca sunt foarte entuziasmat, Simona ma intoarce pe spate si incepe sa ma futa dur in gura in timp ce imi sugea pula. Dupa cateva minute, in care nu ma mai saturam de senzatia creata de pula ei intrata adanc in gatul meu, ejaculez abundent in gura Simonei fara sa apuc sa o anunt. Mai in gluma, mai in serios, Simona imi spune ca o sa fiu pedepsit pentru asta insa nu inainte de a ma saruta avnd gura plima de sperma. A fost prima data cand am gusta sperma si in ciuda faptului ca mi se parea scarbos pana atunci am descoperit ca nu are un gust neplacut .
Dupa cateva sarutari, timp in care ii frecam pula cu frenezie, ii zic sa incercam isi puna prezervativul pentru ca vreau sa fiu futut si in cur. Zi si facut, ia un tub cu lubrifiant, imi unge bine gaura, introduce intai un deget, apoi si pe al doilea, simt o mica senzatie de disconfort cand il introduce si pe al treilea dar in cateva momente ma obisnuiesc. Apoi isi pune prezervativul, il unge cu lubrifiant, si incearca sa ma penetreze. Grosimea impresionanta facea sa para ca nu va reusi sa strapunga anusul meu virgin, insa Simona imi lua pula in mana si incepe sa o frece usor pana cand ma relaxez complet si simt capul pulii ei in fundul meu. O durere ascutita imi trece prim tot corpul si tip infundat. Simona ma intreaba daca vreau sa continuam, aprob dand din cap, apoi incepe incet sa intre cat mai adanc in mine, facand, dupa fiecare cm, pauze de cateva secunde pentru a ma acomoda. Dupa 2-3 minute toata pula ei e in mine si incepe sa ma futa incet la inceput, apoi din ce in ce mai tare. Dupa aproximativ 15 minute simt caldura spermei cum umple balonasul iar Simona iese din mine si se intinde istovita pe pat. Ne sarutam in timp ce fundul ...



    Login