Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fetita pentru Ciprian
Autor : duffy14 - 2018-06-17
Citita de 12463 ori - Nota 7.23 (66 voturi)
Era o seara calduroasa de august, iar cand gazda la care stateam in chirie nu era acasa, imi placea sa umblu prin casa imbracat in fetita.. Eram intr-o pereche de chilotei tanga, un maieut si pe sub el niste sani de silicon.. Deodata aud soneria la usa si fug repede sa iau ceva pe mine sa vad cine e. Era Ciprian, il cunosteam, un prieten al d-lui Nicu, (cam de aceeasi varsta cu el, 50 si ceva de ani) care venise pe motiv ca si-a uitat cheile la serviciu si n-are cum sa intre in casa in aceea noapte.. Mi-a zis ca a vb cu Nicu si ca e in regula sa vina. Nicu fiind plecat in delegatie pt o saptamana.. L-am poftit inauntru oarecum nemultumit ca nu-mi mai puteam face de cap singurel.. Ii arat camera in care va dormi si dau sa plec dar imi zice ca da comanda de ceva de mancare daca vreau si eu. Ii zic ca n-am pofta de mancare ca e prea cald si ca prefer sa beau o bere rece.. Si-a dat comanda de mancare si a coborat jos sa ia niste beri reci.. Am stat de vorba, am baut impreuna cate 3 beri si deja se facuse tarziu si am zis sa ma retrag in camera mea.. Ma dezbrac si raman din nou in chiloti si maieu si imi pun muzica la casti stand pe internet. Dupa putin timp a trebuit sa merg la baie din cauza berii si uitand ca nu sunt singur, m-am intalnit cu Ciprian care tocmai iesise de la dus. Eu fiind imbracat in fetita am amutit in acel moment.. -Aah, ce bine arati imi zice, eu vrand rusinat sa intru inapoi in camera, ma prinde de o mana, dupa care si de a doua si ma tine strans in brate cu curu spre pula lui, eu nemaiputand sa ma misc in niciun fel.
-Da-mi drumul, ce faci, nu e ceea ce pare..
-Da ce pare? Ce cauti imbracat in curva? Las ca-ti dau eu ce cauti!
Speriat incep sa ma misc mai tare incercand sa scap din mainile lui, dar nu am reusit. Simteam cum i se mareste pula la curu meu, ceea ce incepuse sa-mi placa si deja imi treceau tot felul de ganduri prin minte. Incep sa ridic tonu mai tare si amenint ca tip sa auda vecini daca nu-mi da drumu.. Ma lasa in pace cerandu-si scuze, imi zice ca a crezut ca-mi place si vreau si pleaca. Intru in camera si deja eram cu gandul la pula lui. Incepuse sa-mi para rau ca nu l-am lasat sa continue... Dupa vreo 10 minute, stand in pat sub un cearsaf, intra direct la mine cu 200 de euro in mana si ma roaga sa-i iau sa-l iert si sa ramana intre noi ce a facut..-Nu e nevoie ii zic, nu mi-ai facut nimic.
-Insist, i-ai te rog! si vine spre mine..
-Daca asa sta treaba, lasa-mi banii pe masuta iar eu te las sa-mi faci ce vrei.. Lasa banii si vine langa mine in pat sub cearsaf si incepe sa ma mangaie, sa ma sarute pe umeri, gat , spate si sa-si frece pula de curu meu cu miscari lente.. eram foarte excitat si putin speriat cu gandul sa nu aiba pula foarte mare (prima pe care o incercasem era a lui Nicu si ma durea desi era destul de mica). Nu mai stau pe ganduri si in timp ce se juca cu limba pe spatele meu, ii bag o mana in pantaloni sa vad ce ma asteapta. Spre fericirea mea dau de o pula sculata tun de o dimensiune perfecta pt curu meu. Era de circa 16-17cm dar mult mai subtire decat a lui Nicu, cea ce m-a facut sa ma excit si mai tare..Incep sa i-o frec usor si ma intreaba.
-Iti place ce ai gasit la mine in pantaloni?
-Da.. ii raspund..
-O vrei?
-Da, o vreau...
-Unde o vrei?, ma intreaba coborand cu saruturile pe bucile mele..
-Ahh, exclam incet si tresar de placere. Am spus ca te las sa-mi faci ce vrei...sunt a ta.. Imi trage intr-o parte ata de la chiloti si incepe sa se joage cu limba intre bucile mele. Simteam ca explodez de placere si incep din nou sa gem usor..
-Iti place, ma intreaba..
-Da, imi place mult, continua te rog..
Dupa ce ma mai linge putin, isi umezeste un deget si incepe sa mi-l bage usor..
-Aaa, aah..gemeam..
-Esti foarte stramt, te doare? Ma intreaba.
-Putin, dar am ceva in dulapul de langa pat. Intind mana si scot tubul de lubrifiant si il dau.. -Poftim stii ce ai de facut.. Ma lubrifiaza si incepe din nou cu degetul care intra mult mai usor. Dupa putin timp ma ia si ma pune deasupra lui cu curu spre fata lui si ii simt din nou limba intre fesele mele. Stateam deasupra lui in timp ce ma lingea si ma tineam cu palmele de fund, gemand continuu de placere.. Imi ia mana si mi-o dirijeaza spre pula lui. Imediat trag pantalonii in jos si i-o iau la frecat usor. Era un tip paros, ma excita foarte tare sa stau lipit de el, eu epilat complet cu o piele fina simtindu-i parul cum ma gadila pe tot corpul. I-o frecam incept si am simtit o mana pe spate cum ma apleaca in jos..(vroia sa i-o iau la supt). M-am aplecat si am inceput sa ma plimb cu pula lui pe buze, dupa care am pus limba pe ea si intr-un final am luat-o in gura. Dupa vreo 10 minute, ma impinge mai in fata, cu curu spre pula lui. Vroia sa ma penetreze, asa ca m-am intins din nou la dulap din care am luat un prezervativ, l-am desfacut si i l-am pus pe pula. M-am dat din nou cu lubrifiant, dupa care am inceput sa ma joc cu pula lui la gaura dirijand-o cu mana. Era si el foarte excitat, pula ii pulsa si era tun. Am inceput sa ma las usor cu curu in pula lui, care intra cate putin, pana a intrat toata. Eram cu spatele la el in genuchi infipt in pula si incep sa ma ridic si sa ma las in pula cu miscari lente, gemand de placere. Intra toata si ma facea sa tremur de placere. L-am calarit vreo 10 minute, dupa care ma opreste si ma da la o parte (credeam ca isi da drumu, dar vroia alta pozitie). Se ridica in picioare, ma ridica si pe mine, se lipeste de spatele meu, ma saruta pe ceafa si pe umeri si ma apleaca spre pat in pozitia capra, imi da chilotii jos si-o baga usor incepand cu miscari lente de dute vino. N-am putut sta mult in acea pozitie, eu avand picioarele apropiate simteam un oarecare discomfort. Am ramas capra, doar ca m-am pus in genuchi pe pat si am departat picioarele sa intre mai bine. Incepuse sa accentueze miscarile, iar eu raspundeam cu contre incat se auzea destul de tare cand ma plesnea cu abdomenul peste buci. Ma futeam ca o curva din filmele porno, eram in extaz si n-a mai durat mult si mi-am dat drumul in pat..M-a vazut si s-a oprit, a iesit din mine si m-a aplecat cu capu spre pula lui. M-am lasat pe vine, i-am scos prezervativul si i-am luat-o la supt. Trecuse vreo 10 minute si tot nu termina, asa ca l-am intrbat..
-Mai ai mult, nu fac bine?
-Ba daa, foarte bine, dar mai putin.. Si ma ia de mana, ma ridica si imi zice ca vrea sa ma mai linga putin sa-mi vina din nou cheful.. Ma ia se solduri si ma ridica cu curu pe masa(el fiind mult mai masiv ca mine peste 1.80 si 100 kg, pe langa 1.65 si 66 kg). Ma intinde pe masa, iar eu imi ridic picioarele lasandu-l sa ajunga cu fata la curu meu. Incepe sa ma linga cateva minute stand aplecat iar eu tineam picioarele pe umerii lui. Era o placere de nedescris, plus ca nu ma asteptam ca un tip de varsta lui sa tina atat la futut..S-a ridicat in picioare si a inceput sa se joace din nou cu pula la gaura mea.
-Stai, l-am oprit spunandu-i ca nu vreau fara prezervativ..
-Mai ai?
-Da, in dulap.
Isi ia un prezervativ, si-l pune si fara sa ma mai lubrifieze, imi ia picioarele, mi le pune pe umerii lui, mi-o baga usor si incepe sa ma futa iar. De data asta mult mai puternic. Intra adanc in mine tinandu-ma de soldur...



    Login