Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Eram bărbat, acum două săptămâni (1)
Autor : Lovesimon3 - 2022-01-10
Citita de 6113 ori - Nota 5.74 (38 voturi)
Am inceput sa vorbim pe un chat random de sex, eu sunt bisexual, intotdeauna m-a atras ideea ca un barbat poate sa ma domine, si sa reversez rolurile obisnuite, si sa ma las dominat de un barbat. Sexul inseamna mai mult pentru mine, si imi place sa experiemntez, dar schimbarea genului nu a fost niciodata ceva la care m-am gandit.

Am început să vorbim, i-am trimis poze cu corpul meu, si mi-a zis ca arătăm foarte feminin. Ceea ce e drept, am forme accentuate feminine, incluziv la fata. Atunci când iau în greutate, deși nu sunt excesiv de gras, pun foarte mult pe fund și coapse, iar corpul începe să ia formă de clepsidră. Mă epilam constant, de ani de zile, iar piela mea albă era întotdeauna fină. Era o plăcere personală pe care nu o asociam în vreun fel cu genul. Îi placea când îi arătam fundul în chiloții pe care îi aveam strâmți, îmi arcuiam spatele, astfel încât fesele să pară mai mari între fâșia subțire de material care trecea printre ele.

Vorbeam deja de câteva zile, mă excita. El are 35, eu 22. Era foarte păros, foarte lucrat la brațe, înalt și creol la piele. Adoram când îmi trimitea poze cu pula. Era gigantică, o strângea, o freca și îmi trimitea videoclipuri când o lăsa din mână, ca să cadă pe chiuvetă, ca și cum ar sparge totul cu ea.

Începeam să vorbim foarte mult. ,,Tu nu prea ești bărbat, ar trebui să încerci să arați mai mult ca o pizdă”. Mă punea să-mi iau lenjerie de dantelă, fuste, parfum de femei, sutiene și tocuri. De o lună îmi spune să merg la muncă cu tanga roșii, să-i port sub pantaloni, și să-i trimit poze zilnic din baie sau pe sub birou. Îmi doream din tot dinadinsul, ziua, să ajung acasă, și să devin femeia pe care și o dorea.

După vreo două luni de vorbit, în care am amânat amândoi să ne întâlnim, mi a zis pentru prima dată că trebuie să vin la Constanța, ca să mă facă ,, cu adevărat femeie”. Am acceptat din tot dinadinsul. Eram foarte excitat înainte să merg. Am început să mă pregătesc, luasem doar haine de femeie, voiam să fiu altciineva acolo. Mi-era frică să fac asta în București, ca să nu mă recunoască cineva pe stradă.

Mi-a plătit hotelul, stăteam de joi seara până luni. Mi-a scris că poate să ne vedem doar vineri seara, și el era tot din București dar a fost luat de treabă. ,,Distrează-te în seara asta, imbracă-te în fustiță și tocuri, pune-ți peruca aia sexy și ieși pe litoral. Trebuie să înveți cum să fii femeie”

În seara aia am învățat cum era să fii o femeie. Mi-am lipit penisul între picioare cu bandă adezivă, ca să nu se observe. Mi-am pus burete în sutien și o rochie strâmtă, neagră, ce-mi acoperea decolteul, dar venea aproape de fese. Mi-am aranjat peruca brunetă. M-am machiat, ca să nu se observe trăsătuirle masculine, mi-am pus tocuri, și am ieșit de pe ușa camerei, eram altcineva.

În seara aceea am întâlnit la clubul de lângă hotel un grup de fete, ne-am împrietenit rapid, și-au dat seama că sunt trans încă de la început, dar m-au luat cu ele. I-am trimis un selfie cu noi, și mi a zis că sunt însfârșit ,,pizda” pe care și-o dorea.

La 1 mi-am luat la revedere de la fete, și-am plecat către hotel. M-a atenționat. ,,Să nu faci nimic cu altul în seara asta, sunt mulți care vor să te tragă în pulă, dar eu vreau să te dezvirginez”

El a venit abia vineri după masă. Nu a intrat în hotel, mă aștepa afară, în mașina. Am coborât într-o rochie de seară, cu mărgele la gât și dressuri lungi.

Începea să se întunece, când am ieșit, îl văd că se dă jos, ca să-mi deschidă ușa.

-Bună!
-Asta da femeie! Urcă, baby.

Mă simțeam bine, pe drum îmi atungea piciorul cu mâna lui puternică, mă strângea de coapse, iar eu îmi puneam mâna peste a lui, mă excita terbil, însă mi-a zis că nu vrea să ne grăbim.

Îmi plăcea faptul că mi se adresa cu pronume feminine, că îmi cumpărase toate aceste lucruri, că mă plăcea ca pe o adevărată femeie, și mă trata astfel.

Arăta mai bine ca în poze, era masiv, îmbrăcat în costum, dar foarte lejer. Brațele îi arătau masive și aș fi vrut să mă strângă cu întreaga lui putere și să mă penetreze.

M-am abținut, în timp ce am luat masa, deși îmi dădea multe hinturi, care mă făceau să turbez de excitare.

Când ne-am întors spre hotel, nu mai puteam rezista. I-am frecat penisul mare cât conducea, și îl simțeam cum crește în palma mea.

Acea seară, la hotel, a fost cea mai intesă partidă de sex pe care am simțit-o. Au mai fost bărbați care m-au futut, însă niciodată nu o făceam ca femeie.

————-

Am pus-o capră, era încă în dresuri, pula îi ieșea din tanga, aproape că rupe dantela subțire . Nu era foarte mare, era perfectă pentru o domnișoară ca ea. I-am dat jos sutienul și am început să-i sug sfârcurile.

-Ești cea mai mare curvă, i-am spus, în timp ce o sărutam cu pasiune. Rujul ei se lua peste tot pe fața mea. Te voi fute mai bine ca pe nevastă-mea!

Am prins-o de buci și i-am rupt chiloții cu mâinile.

-Pune-te capră, hai să vedem cum arată pizda ta și în realitate

Era largă în gaură, o învățasem cum să se masturbeze în cur în fiecare zi, ca să n-o doară când îi bag pula. Îi plăcea când îi ziceam că are pizdă, se emoționa la început, dar am convins-o că trebuie să fie femeie.

I-am pus repede pula în cușca de castitate. S-a ofticat, dar i-am zis că femeilor adevărate nu li se scoală pula. A oftat, dar a acceptat.

-Hai și suge-o, curvă mică ce ești

________

Am început să-mi pun limba ușor pe pula lui, era atât de mare! M-a împins repede, și o simțeam în gât, îi simțeam venele pulsând în gura mea, iubeam când era agresiv.

Nu mai puteam respira, rujul mi se împrăștia pe față și începeau să-mi curgă balele. Iubeam că puteam să îl satisfac, că puteam să mă dau lui, complet. Iubeam când mă făcea femeia lui, și îmi arăta că e puternic.

Se apleca, cât eu stăteam umil în fața lui, în genunchi, cu pula în gura, și își băga degetele adânc. Gemeam de plăcere, îmi dădea palme peste față și cur, își scotea pula din gura mea și dădea rapid cu ea, peste toată fața mea.

-Te rog, fute-mă, nu mai pot rezista

_____

Am pus-o capră, am început s o ling, gemea ca o adevărată capra, care era în călduri după pulă.

-Vrei să bag pula în tine, pizdă ce ești?
-Da
-Roagă-mă!
-Te rog, baby, fute-mă, bagă pula în mine și fă-mă femeie

Pula intra ușor în ea, cât îi arcuiam spatele, ca să i se modeleze curul după corpul meu.

-Lasă-te în jos, curvo, și ridică din cur...așa, să intru mai bine la tine-n pizdă

_...



    Login