Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDragostea dintre noi
Autor : thedude101 - 2014-06-26
Citita de 7007 ori - Nota 7.77 (43 voturi)
Sunt in taxi, ajung in 5 minute.
Abia astept sa iti vad funduletul!
Si eu. Sunt umeda deja!
Sper sa fii!
Stii ca am sa-ti folosesc lichidul sa iti lubrefiez funduletul, nu?
Da, stiu, l-am pregatit pentru tine!
Esti fata mea frumoasa?
Da sunt, fata, printesa si tarfa ta!
Ador cand spui asta!
Atunci ai sa faci ceva pentru mine.
Vreau sa iti scoti bikinii si sa ii lasi in taxi.
Dar imi va vedea soferul clitorisul!!!
Si pana in bloc mi se va vedea umflatura prin rochia mulata!
Nu ma intereseaza. Trebuie sa stie toata lumea ce tarfa esti.
Ai inteles?
Da, iubitule! Acum ii scot.
Perfect. Te astept.

Trimit ultimul mesaj si arunc telefonul in pat. Discutia m-a excitat mai mult decat eram deja. Simt ca ma strang blugii deja iar gandul ca in cateva minute iti vei face aparitia in usa mea imi da fiori ca de fiecare data. Stiu ca esti tarfa si ca esti a mea. Iar asta ma face sa te ador, sa te vreau, sa te am, sa te folosesc. Abia imi adun gandurile si aud soneria. Deschid usa de la intrare, iar acolo esti tu. O tanara inalta si supla, cu picioare perfecte, lungi, acoperite de o pereche de ciorapi de damana din plasa neagra, incaltata cu niste pantofi inalti, de tarfa, tot negri, cu o breteluta discreta in jurul gleznei subtiri. Doar imaginea asta si imi este suficienta sa vreau sa ma napustesc asupra ta, dar ma abtin. Continui sa te adimir fara sa te las sa intri in casa. O rochie scurta si mulata lasa sa se vada silueta ta perfecta, cu formele unei zeite a sexului. Singurul lucru mai frumos decat restul tot este umflatura provocata de penisul tau semierect prin rochia stransa pe trup, iar asta este adorabil. Parul tau brunet, lung si drept, iti cade pe umerii goi si as vrea sa pastrez pentru totdeauna in minte fotografia acestui moment. Nu ma satur privindu-te si te mai las cateva secunde in usa, pentru ca imi place la nebunie privirea ta rusinata de faptul ca stai acolo imbracata ca o tarfa ce tocmai a venit la futut. Ma apropii de tine, te strang in brate, imi infig mana in parul tau pe la spate si iti trag usor capul pe spate in timp ce te sarut pe gat si imi infig usor dintii in carnea ta. Tu imi simti limba calda si umeda pe piele iar eu iti simt penisul umflandu-se. Te sarut pe obraz, pe coltul gurii, te musc de buze, apoi te sarut simtindu-ti limba frecandu-se de limba mea. Iti spun ca esti magnifica si te trag de mana in casa.

Abia apuci sa faci cativa pasi, ca imi infig mana in gatul tau si te trantesc pe pat, in genunchi. Iti prind ambele maini si ti le tin strans, scot o pereche de catuse de piele si ti le leg la spate. Stiai ce te asteapta, dar nu stiai cum se va intampla. Incerci sa te impotrivesti timida, dar gemetele tale te tradeaza. Ma departez putin si admir privelistea din fata mea: rochia ridicata pana la jumatatea fundului lasa sa se vada curul tau proaspat epilat, cu pielea catifelata care aproape ma roaga sa-l fut. Penisul tau erect zvacneste de rusine si placere, dar stii ca nu ne vom ocupa de el decat cand decid eu, iar asta te excita si mai mult.

Imi desfac pantalonii, iar penisul meu navaleste afara, pregatit sa se bucure de tot ce ai de oferit. Iti ridic rochia deasupra mijlocului si te prind de bazin in timp ce imi frec pula de curul tau. Te controlez sa vad daca te-ai umezit si constat cu placere ca esti plina de lichid seminal. Il iau cu doua degetele si ti-l intind pe fund, umezindu-ti gaura bine. Iti bag aceleasi doua degete si in gura in timp ce iti trag capul pe spate, iau saliva si o intind si pe ea acolo. Simt ca turbez daca nu te fut. Ma proptesc in tine si intru incet, iar tu simi cum pula mea te patrunde, te umple, putin cate putin, te implineste. Gemi usor in timp ce stai in genunchi, cu mainile legate la spate, pe marginea patului, cu pula intrand si iesind incet din fundul tau. Te fut pe la spate, ma pierd in corpul tau, iti simt fesele cum se lovesc de pulpele mele ritmat, te simt cum te chinui sa o iei pe toata fara sa tipi, simt ca te doare, dar simt ca iti place. Te plesnesc, te strang, te zgarii, te musc de spate, te sarut, toate pe rand, toate in acelasi timp.

Ma exciti peste masura si as fi in stare sa fac asta toata noaptea. Continui ceea ce ar putea fi minute sau ore, nu mai realizez. Vreau sa continui, dar ma opresc, te iau de par si te trantesc in genunchi pe jos. Te tin de par si iti departez dintii, strangandu-te de obraji impingand pula in gura ta, adanc. Iti simt limba, apoi gatul, si aud cum te ineci, dar sunt prea excitat sa ma opresc. Continui sa te fut in gura in timp ce urlu la tine:

"Suge pula, tarfa nenorocita! Arata-mi ce curva esti! Fa-ma sa simt ca nu am futut femeie mai dornica decat tine vreodata!"

Te straduiesti sa te supui dorintelor mele si te silesti sa iei pula cat mai adanc in gura, chiar daca te ineci si iti simti saliva scurgandu-ti-se pe buze, pe barba si pe sani. In timp ce faci asta iti spui ca scopul tau in viata este sa ma satisfaci pe mine, dar din penisul tau se scurge un fir lung de lichid al placerii proprii. Tii picioarele indoite sub tine iar marginea pantofilo...



    Login