Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Delia(part 3)
Autor : chaan - 2023-01-13
Citita de 4757 ori - Nota 4.52 (27 voturi)
-Pot sa fac un dus, l-am intrebat pe Marius din genunchi, cu gusstul spermei lui inca la mine in gura.
-Du-te draga, in dus se iau cele mai bune decizii.
Ma intreb spre baie dand fara sa vreau din fund, ma simt urmarita si dorita. In timp ce ma spal lent pe piele cu un gel de dus de dama, cu esente florale, insistand intre buci si la pizdulica. In timpul asta, Marius vine sa se pise. Ma uit la el cum isi beleste capul pulii si da drumul unui jet puternic.Vine apoi spre mine, imi da un sarut scurt si ma intreaba daca m-am hotarat, ma trec fiorii. Eram hotarata de mult, dadr nu am avut curajul sa ma afisez, imi zic in gand.
Ma sterg cu un prosop flausat, apoi iau pe mine o pereche de tanga din cosul de gunoi, probabil folositi de sotia lui. Imi place sa miros a pizda.Deasupra doar rochita ce am purtat-o mai devreme si ma duc in bucatarie unde il gasesc pe Marius un doua pahare de vin.
-Banuiesc ca...Delia, dupa cum esti imbracata?
Dau din cap ca da.
-Sa ciocnim pentru Delia atunci.Si incepem sa povestim, Despre mine, despre el.Imi spune ca oricum, era doar o chestiune de timp pana sa te accepti cu totul.Ma prinde de mana si ma trage spre el, ma pune pe piciorul lui si incepe sa ma sarute pasional. isi limba limba prin gura mea,Din nou, am fost luata prin surprindere dar raspund la fel, limbile noastre se impletesc. Cu o mana ma tine de ceafa, iar cu cealalta ma strange de buci, din cand in cand isi impinge degetul in mine.
-Vrei sa-mi bag pula in tine? Gem ca da. Arata-mi curul. Ma pun capra in fata lui si imi despart bucile. Trag de chiloti intr-o parte si ii arat gaura, imi da o palma puternica.
-Vreau sa intelegi ca de azi nu esti doar Delia, esti femeia mea.
-Doar a ta. raspund si fara sa-mi dau seama, ne trezim in dormitor, eu deasupra lui cu o mana la baza pulii fixand-o pe gaura. Ma las incet in ea, sunt mult mai relaxata, poate din cauza paharului de vin, poate din cauza ca am scapat de emotii,. Am parte de o durere placuta, am parte doar de putin disconfort foarte adanc, unde ii simt capul pulii. Ma aplec spre el si ne sarutam si incep sa misc incet din bazin,
-Deja ma indragostesc de tine, ii soptesc incet.la ureche-
-Dimineata deja o sa ma iubesti, Ce ai face pentru barbatul pe care il iubesti?
-O-orice spun eu fiind fututa puternic, Dupa 2-3 minute ma trage afara si ma impinge sa il sug.Scot gemete in timp ce incerc sa o inghit cat mai mult. Cu o mana ii frec pula la baza. Imi frec limba din cap pana pe coaie.
-Ai putea sa incepi cu un cercel in buric, zice Marius.
-Mi-ar placea. M-am gandit si eu la asta.
-Du-te sa-mi aduci un pahar de vin si dezbraca-te de tot. Imi spune pe un ton dur. Ii sarut capul pulii si ma duc. Ma intorc inapoi goala si imi cere parola de la telefon, nu ma gandesc prea mult de ce. Ma gandeam ca poate vrea sa ma pozeze,
-Mi-am salvat numarul la tine.Iubitul meu. E vreo problema?
Si se ridica in picioare, ma intoarce cu fata la perete si ma patrunde brutal.
-E vreo problema, spune?
-Nu,nu e nicio problema. Sunt pizda ta asculatoare II spun ca ma atinge intr-un loc de innebunesc de placere. Mi se scoala si lindicul.
-Aia e prostata, la noi barbatii, la pizdele ca tine e puncutl G. Cu cat ai lindicul mai mic, cu atat e mai usor de atins..Sunteti facute pentru pula, spune gafaind. Ma arunca pe burta,, isi baga pula groasa in mine si ma fute putin. Lindicul meu sculat se freaca de pat.
-Mi se freaca lindicul de pat, imi vine sa termin.Moment in care ma intoarce pe spate, imi ridica picioarele. Se uita la lindicul meu intarit si ma prinde cu doua degete de oua.
-Ce sa produca outele astea? Normal ca arati ca o fetita..
-Sunt o fetita. Ii spun muscandu-mi o mana. Privesc cum pula lui iese si intra din mine,
Ce ar putea fi cineva ce sta pe spate si simte pe bucile lui bombate cum se lipsesc o pereche de coaie mai mult decat de doua ori mai mari decat ale lui?
Il mangai pe burta, cu o mana, cu cealalta ma abtin sa nu gem prea puternic, dar ma prinde de picioare, mi le ridica cat mai sus si mareste ritmul cat poate de tare.Imi dau s...



    Login