Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am devenit escorta
Autor : suzzytv - 2009-08-08
Citita de 15168 ori - Nota 8.19 (58 voturi)
Descoperisem placerile travestitului in urma cu multi ani. Treptat, cand ma uitam la poze hardcore normale pe net, am inceput sa ma identific cu cea fututa, sa-mi imaginez oare cum m-as simti eu in locul ei. Primul pas a fost sa-mi cumpar de pe net ceva lenjerie feminina, primii ciorapi de dama: o pereche de ciorapi tip pantalon, de culoarea pielii, si unii negri, cu jartiera decorata frumos cu flori. Greu de descris senzatia avuta cand i-am tras prima data pe picior. Erau atat de fini, atat de sexy. eram gata sa explodez de placere la propria mea atingere! Incetul cu incetul mi-am umplut garderoba feminina, mi-am cumparat farduri, pantofi cu toc. In timpul liber, in casa, stateam aranjata, pe tocuri. Aveam si o colectie de dildo-uri de care sugeam ca nesatula toata ziulica.

Mai ramasese un singur pas, pasul final. Sa devin cu adevarat curva unui barbat, sa-i simt pula, sa ma futa, sa mi-o traga, sa ma umple cu sperma lui. Am dat anunturi pe diverse site-uri, si intr-un final mi-a raspuns cineva. Isi spunea Viorel, mi-a dat nr lui de telefon, dar n-am indraznit sa vorbesc direct cu el. Am vorbit pe messenger, am stabilit sa ne intalnim sambata seara la un hotel pe care urma sa-l aleg eu.

Sambata dupa-masa am intrat intr-un hotel discret de la marginea orasului, a carui principala menire era, probabil, sa protejeze diverse rendez-vous-uri intime. Aveam o valijoara burdusita cu lucrurile mele. Receptionerul mi-a zambit complice cand am cerut o camera dubla pentru 24 de ore. Banuia probabil ceva aventuri pentru diseara, ce altceva sa caute barbati singuri la acel hotel. Nu stia insa ca, in acea seara, eu aveam de gand sa fiu curva!

Camera era obisnuita, cu un pat mare in mijloc, doua fotolii si o masuta langa fereastra, un frigider mic si tv in colt, si cu o oglinda pe perete vizavi de pat. Am deschis valiza, apoi am intrat in baie. M-am relaxat cu o baie lunga si fierbinte, m-am depilat cu grija pe tot corpul si l-am acoperit apoi cu o crema hidratanta, care lasa pielea foarte catifelata la atingere si usor stralucitoare cad o priveai. Mi-am pus o peruca blonda, cu par lung, ce imi dadea un usor aer pervers, apoi am trecut la lenjerie. Am tras pe mine o pereche de chilotei rosii, stramti, pana cand banda ingusta din spate se ingropa in totalitate intre buci. Imi placea asa, cu bucile separate ferm, dar in acelasi timp delicat. Am rulat peste picioare o pereche de ciorapi fini, 15 den, de culoarea pielii. Mi-am pus si un corset usor, cu sutien si portjartier, pentru a da un contur mai suplu taliei, si l-am legat de ciorapi. Apoi, peste toate, o rochita rosie, nu transparenta pentru a nu se vedea corsetul, dar scurta, pana pe la jumatatea coapselor.

Apoi urma machiajul. Fond de ten, creion de buze, de ochi, ceva culoare in obraji si in jurul ochilor, ruj, mascara, tot ce trebuie. O pereche de cercei clip-on, o bratara la picior, un lantisor in jurul gatului. Apoi niste sandalute cu toc inalt, putin transparente. Ah, uitasem ceva. Mi-am facut cu grija unghiile cu o nuanta de rosu inchis, de vampa. La maini aveam unghii false, lunguiete, de aceeasi culoare.

Cand am teminat si m-am privit toata in oglinda, am avut un tipat de surpriza. In oglinda vedeam o curva de lux, femeie supla, imbracata casual dar in acelasi timp chic, pusa pe distractii. Si intr-adevar, avea sa aiba parte de distractie suficienta diseara. I-am trimis un SMS lui Viorel cu adresa hotelului si numarul camerei, am scos o sticla de in rosu din frigider pe o masuta, cu doua pahare, m-am pus intr-un fotoliu si am inceput sa astept, infrigurata de emotie.

Afara se facuse intuneric cand am auzit soneria, si simultan primii un SMS cu mesajul "Am sosit". Am stins repede toate luminile din camera, afara de o veioza mica, intr-un colt, care lasa o penumbra confortabila in camera. Nu stiam la ce sa ma astept. M-am apropiat cu pasi nesiguri de usa, balansandu-mi fundul dintr-o pare in alta, ca sa-mi pastrez echilibrul pe tocuri, am deblocat yala si am deschis usa incet, cu ochii in pamant de emotie.

In usa statea un barbat tanar, inalt, in blugi si camasa, cu un buchet de trandafirii in mana. Avu un icnet de surpriza cand ma vazu, dar isi reveni si inainta doi pasi in camera. Eu, rosie la fata, ma dadusem inpoi, cu ochii tot in jos.

- Buna seara, frumoaso. Astea sunt pentru tine, zise el intinzandu-mi florile.
- Multumesc, am reusit eu sa ingaim. Nici nu luasem bine florile in mana, cand el, profitand de miscarea mea, isi incolaci rapid bratele pe sub ale mele, ma stranse cu putere si-si lipi buzele de ale mele. De surpriza, imi pierdusem echilibrul pe tocuri si ii cazusem in brate. Pana sa-mi dau bine seama, limba lui se juca deja in gura mea, iar eu, cu ochii semi-inchisi ma zbateam sa-mi recapat echilibrul, strangandu-l si mai tare. Mirosul lui de after-shave imi invalui narile, trimitandu-mi fiori pe sira spinarii pana in tocuri. Mi-am dat seama atunci ca eu eram femeia lui, si singurul meu scop in acea seara era sa-l satisfac pe deplin. M-am regasit, m-am reechilibrat si i-am raspuns cat am putut mai fierbinte la sarut. Cand mi-a dat dumul, m-am dus sa pun florile in vaza de pe masuta. Intoarsa cu spatele le el, imi unduiam soldurile in mers ca o felina; nici eu nu stiam prea bine daca era pentru echilibru pe tocuri sau doar ca sa-l starnesc mai tare.

- Doresti vin ? l-am intrebat cand m-am intors
- Sigur, zise el asezandu-se pe un fotoliu. Am turnat in pahare, apoi am dat sa ma asez pe celalalt fotoliu.
- Nu, vino aici, zise el indicandu-mi genunchii lui. Cu putina emotie, m-am apropiat si m-am asezat usor, lateral, pe genunchi. El zambi, ma prinse cu ambele brate, apoi incepu sa ma mangaie delicat pe picioare cu mana dreapta. Atingerile lui pe pielea mea matasoasa ma infiorau, ma electrizau. Zambeam cu ochii inchisi, era incredibil de placut sa-i simt mana plimbandu-se usor de la glezne pana la pulpe.

- Trecem la treaba ? zise el in curand, si am tresarit, sarind in picioare
- Cand doresti, i-am raspuns.
- Bine, adauga, ridicandu-se si el. Stateam acum fata in fata, in picioare, si eu eram blocata, nu stiam ce sa fac, cum sa incep. El insa, cu un gest natural, desfacu blugii si lasa la vedere un madular puternic, bine intarit, care ma astepta. Perspectiva mi se parea ciudata, dar am inteles repede de ce. Locul meu nu era acolo, sus, in picioare. Incet, ma asezai in genunchi, cu fata la cativa centimetri de pula lui. Da, acolo jos, la nivelul ei era locul meu natural. Am inchis ochii, si i-am apucat scula cu mana. Pielea era asa de fina, de necrezut. Mi-am apropiat buzele pana i-am simtit gustul sarat pe ele.

- Curaj, zise el, apucadu-ma cu ambele maine de dupa cap si infingandu-si pula adanc in gura mea. L-am privit in ochi de acolo, de jos, cu gura umpluta, apoi am luat aminte si am inceput sa i-o sug cu sarg, asa cum ma antrenasem de zeci de ori acasa. Am muncit de zor, i-am lins coaiele, mi-am umflat obrajii, i-am inghitit-o pana la amigdale, ba chiar si dincolo de ele. Intr-un final, jetul eliberator imi umplu gura, fierbinte, sarat, lipicios, dand si pe afara. Am inghitit disperat cat am putut, resul mi s-a prelins pe barbie. Si-a scos-o din gura mea, stergandu-mi-o de cateva ori de fata, si mi-a zis, mangaindu-ma usor pe cap:

- O sugi extraordinar, ai mare talent de curva.

I-am zambit fericita, de jos, apoi m-am ridicat si m-am dus la baie, sa-mi refac machiajul. Cand m-am intors, era tolanit in pat.

- Treci aici, acusi incepe repriza a doua. Doar nu crezi ca o curva scapa doar cu atat, nu ?

N-am raspuns nimic, doar i-am zambit sagalnic si m-am instalat langa el intre cearsafuri, imbracata. M-a strans in brate, el statea pe spate, m-a tras spre el si l-am incalecat. Mainile i se jucau libere pe spatele si pe fundul meu, cu precadere pe fund, unde a inceput in curand sa ma gadile la gaurica. Avea langa el pe pat o cutie cu lubrifiant, si ma tortura in mod placut cu doua degete, jucandu-se in mine. Intre timp, pula i se intarea sub mine, i-o simteam. Dupa ceva timp, se ridica brusc, rastarnurnandu-ma.

- Gata, e timpul sa stai capra.

M-am asezat cuminte in patru labe pe pat. Uitasem cu totul ca eram complet imbracata. El insa nu lua asta in seama, imi ridica rochia pana la solduri, trase ata chiloteilor intr-o parte, si ma incaleca. Ii simtii varful pulii apasandu-ma usor. O palma puternia pe fese, care ma facu sa sar in sus de surpriza si durere, urma o opinteala si ceva tare penetrandu-ma pe la spate. Ma durea, dar nu extrem de tare, am reusi sa nu tip, doar cateva lacrimi mi se surgeau pe obraz. Dupa cateva minute de futai, durerea disparu, ramanand doar pacerea intensa de a fi umpluta, de a fi fututa. Ma impingeam cu fundul spe el, dornica sa il cuprind cat mai mult in mine, leganandu-ne amandoi ca intr-un fel de dans ritmic.

Nu stiu cat timp a trecut asa, scurs in placeri cu ochii inchisi, cand am auzit usa deschizandu-se. Am incremenit. Eu stateam in patru labe, cu un barbat futandu-ma adanc pe la spate, si in pragul usii statea un tanar, uitandu-se cu placere inspre noi. Am incercat sa ma ridic, dar Viorel ma tinu de solduri, infingandu-si c...



    Login