Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCu un baiat din vecini
Autor : piciormare - 2021-07-30
Citita de 9043 ori - Nota 8.32 (92 voturi)
Cu baiatul din vecini.
Ne știam de multă vreme și, de cum l-am văzut, am pus ochii pe el…
Blond, cu părul lung și ondulat, subțire, cu un fizic finuț, aproape feminin. Arăta mai feminin decât mine! De fiecare dată când ne-am întâlnit, îl mâncam din ochi. Mă excita și găurica mea parcă lua foc!
Și el mă privea oarecum ciudat, dar era normal. Pe stradă mă îmbrac evaziv, unisex, cu blugi strâmți și tricouri largi, și n-ar fi fost el primul care să nu fie sigur dacă sunt băiat sau fată. Era mult mai tânăr ca mine, dar i-am cerut să-mi zică pe nume, Adi și să fim per-tu.
Știa blocul unde stau, eu știam doar că stă în apropiere, undeva. Ne întâlneam, întîmplător, mai ales la piața de vechituri. Eu, pe la tarabele cu cărți și obiecte vechi, el pe la electronice. Am mai vorbit ocazional și așa am aflat că este în clasa a XI-a și e pasionat de electronică, iar el a aflat că îmi place să citesc și că am o bibliotecă destul de bine dotată.
În urmă cu vreo lună, întâlnindu-ne la un magazin din cartier, m-a întrebat dacă nu am nuvelele lui Slavici. Îl interesa în special „Mara”, pentru ceva referat pentru școală.
- Binențeles că o am!
- Și, mi-o împrumuți?
- Sigur! Vii acum după ea?
- Dacă nu deranjez…
- Hai!
A venit, n-a vrut să stea, a zis că se grăbește, dar, până i-am căutat cartea, a trecut în revistă garsoniera. Vreau să spun că și garsoniera este echipată… ca și mine, foarte evaziv, nu poți spune sigur dacă este a unui băiat sa u a unei fete…
Sâmbătă dupămasa, după treburile săptămânale, mă gândeam să mă pregătesc de o ieșire nocturnă în oraș. Aveam un chef nebun de sex și speram să prind ceva, dacă nu un „tacâm complet”, măcar să sug o pulă, să mă descarc puțin. Deci, zis și făcut: făcut o baie prelungă, spălat bine ”exterior-interior” ;), epilat pe unde mai trebuia, pregatită rozeta, introdus un buttplug și tras o pereche de chiloței minusculi peste(îmi place să umblu așa prin casă, și uneori și pe stradă dar mai rar. Mișcările pe care le face jucăria în rozetă când umblu, îmi dau o stare de excitare nebună și nu o dată am avut orgasm) și tocmai terminasem pedichiura, când aud soneria de la intrarea în bloc. Trag pe mine un halat de mătase subțire și scurt, care îmi ajungea doar până sub buci, și merg la interfon.
- Da! Cine-i?
- Eu sunt, Virgil! Am adus cartea…
- Aaa, ok, urcă!
Cum stau la etajul I n-am mai avut timp să mă schimb sau să îmbrac altceva, că imediat am auzit ușa deschizându-se.
- Ceau! Ce rapid ești! i-am zis, zâmbind.
- Da… ăăă… ceau… a bâlbâit el, cu ochii la picioarele mele, proaspăt epilate și cu pedichiura făcută.
- Hai, intră, ia loc și scuză dezordinea…
- Nu… nu-I nimic…
Se bâlbâia mutându-și ochii când la picioare, când la bucățica de piept care se vedea prin deschizătura halatului. Parcă îi simțeam privirea cum aleargă pe corpul meu și asta mă excita enorm.
- Bei o cafea, un suc? Îl sorbeam din ochi, picioarele albe, cu puf blond abia vizibil, fundulețul mic, rotund și musculos , abia mă țineam să nu sar pe el!
- Un suc, mulțumesc! Nu beau cafea… a îngăimat fără să-și ia ochii de pe mine.
„ Ah, puișorule, azi nu mai scapi! Ori mă fuți, ori te fut, ori amândouă, dar nu te las să pleci așa!” mă gândeam și simțeam cum îmi pulsează rozeta pe buttplug.
- Ăăă… vreau să…
- Spune, nu te sfii!
- Tu… ești băiat sau fată? Scuză-mă dar… m-ai bulversat… credeam că ești bărbat dar… acum ești atât de… nu știu… sexy… feminin…
Era roșu ca un măr și pe buza de sus îi apăruseră broboane de transpirație, și asta mă excita și mai mult.
- Tu ești virgin? l-am întrebat direct.
- Ăăă … cum adică?
- Ai făcut sex vreodată?
- Nu… adică… cum? Hm! Ce vrei să zici?
- Ok! Atunci, azi, pentru tine, o să fiu fată! Ce zici?
- Cum adică? Adi…adică…
- Da! Adică! Adică azi voi fi fată. Ce zici, sunt sexy?
- Daaa! Ăăă … adică…
- Mersi! Ești un dulce!
Cum stătea pe scaun, lângă masă, m-am aplecat spre el, i-am ridicat bărbia și l-am sărutat pe buze. Era șocat și n-a reacționat dar se vedea că i-a plăcut. M-am îndreptat și m-am dus la frigider. Eram cu spatele la el și m-am aplecat puțin, deși nu era nevoie, doar ca să se ridice halatul să-mi expun bucile cu șnurul chiloțeilor pierdut între ele.
Când m-am întors, cu sticla de suc în mână, Virgil, cu ochii holbați la mine, încerca să-și ascundă umflătura din pantaloni.
- Nu te jena. Du-te la baie, fă un duș până mă pregătesc și eu! I-am zis. Pe ușă găsești halat, dacă vrei…
Cum a intrat în baie și am auzit dușul, am intrat în viteză. Am intins un cearșaf curat pe pat(de fapt, o canapea extensibilă deschisă), am scos din sertarul de la noptieră lubrifiantul și câteva prezervative și le-am pus la îndemână, am reglat jaluzelele să fie lumina mai slabă, am pus muzică în surdină și … mi-am aranjat pula și coaiele în chiloței!
Virgil a ieșit din baie, cu un halat prins lejer cu cordonul, dar și așa umflătura de sub halat lăsa să se ghicească o pulă sculată și destul de lungă.
Din doi pași am fost în fața lui, i-am aruncat brațele după gât și l-am sărutat iar pe buze. Era mai înalt cu ceva ca mine, dar nu cu mult. În simțeam dezorientat, nu știa ce să facă.
- Sărută-mă și tu! I-am zis, fără să mi iau mâinile. Și prinde-mă de cur, mângâie-l, frământă-l!
Următorul sărut a fost mult mai lung și mai pasional! Buzele lui imi frământau buzele iar mâinile alergau pe corpul meu, trimițându-mi fiori în tot corpul. Mi-a băgat limba în gură, exact ca în filmele porno, și eu am început să i-o sug, ca o actriță pornă, ca și cum aș fi supt o pulă. Îi șimțeam pula întărită zvâcnind sub halat și apăsându-mă . i-am desfăcut halatul, l-am sărutat pe piept, i-am lins un sfârc și i-am luat pula în mână. Nu era prea groasă, dar era destul de lungă, perfectă pentru gusturile mele. Când i-am lăsat pula și i-am luat coaiele în mână, a gemut. Tremura de excitare.
i-am mângâiat fin coaiele, apoi i-am luat iar pula in mână, am scuipat pe ea și mi-am potrivit-o pe lângă marginea chiloțeilor, între picior și coaie. Am încălecat-o și, din locul acela fin dintre coaie și baza piciorului, i-am făcut un tunel prin care aluneca delicios. M-am lipit iar de el și l-am sărutat iar și, în timp ce-I sugeam limba, îmi ondulam șoldurile. El gâfâia și dădea din cur cu mâinile pe bucile mele. Asta a durat, cred, două minute și am simțit pula aia delicioasă pe care o călăream, pulsând, și stropi fierbinți curgând pe picior în jos iar Virgil gemând ca un animal rănit.
- Ai terminat? l-am întrebat.
- Da… a șoptit cu o voce epuizată. Scuză-mă…
- Nu-I nimic! Nu te scuza. Ai timp, sau te grăbești undeva?
- Nu, am timp… sunt singur acasă. Tata intră diseară și mama e la țară la o mătușă bolnavă… vine abia luni.
- Deci, poți să stai cu mine până mâine seară?
- Da! a răspuns, cam prea repede. Pot, nici o problemă!
- Perfect! Atunci, hai să stăm pe pat, să fim comozi! am zis.


Ne-am așezat pe pat și el mi-a zis:
- Te rog, nu vrei să-mi mai sugi limba? E așa excitant!
- Ba da, cum să nu! Dar nu vrei să ne dezbrăcăm?
- Ăăă… doar halatul dacă vrei să-l dai jos… restul, nu.
- Bine! și, halatul a căzut lângă pat.
l-am dezbrăcat și pe el de halat, m-a luat în brațe și s-a aruncat să mă sărute.
- Stai un pic! l-am oprit. Nu ne grăbim, că avem timp. Hai să o facem cum trebuie. Mângâie-mi sânii, plimbă-ți mainile pe corpul meu… Apropo, zici că te excită să-ți sug limba.
- Da…
- Și mie-mi place și mă excită, dar, nu vrei să încerci și tu?
- Ce să încerc?
- Să-mi sugi limba, cum ți-o sug și eu.
- Păi.. nu mă pricep… n-am făcut niciodată.
- Și crezi că poți învăța fără practică?
- Ăăă…
- Hai! Sărută-mă, dă-mi limba și, când îți bag limba-n gură, o sugi, da?
- Da… a răspuns cu glas pierit.
Ne-am sărutat, i-am supt limba și cu degetele am început să-I mângăi pieptul iar el îmi mângâia picioarele. M-am oprit din supt, l-am sărutat și i-am împins limba în gură, pe lângă limba lui. A șovăit o clipă apoi a început s-mi sugă limba, timid la început apoi tot mai tare. Când i-am atins un sfârc cu vârful degetelor a gemut și m-a supt mai tare. I-am tras limba din gură și i-am prins sfârcul între degete.
- Îți place?
- Da…a răspuns cu o voce răgușită de excitare.
- Și mie! am zis și l-am sărutat iar.
Acum am reluat eu suptul limbii, în timp ce îi mângâiam și ciupeam sfârcul cu degetele. Timid, mâna lui a urcat pe pieptul meu, până la sâni. Mi-a mângâiat și el sânișorii, mi-a atins fârcurile, chestie care mă excită nebunește. L-am împins pe pat și m-am prăbușit peste el. Îi frecam coaiele cu piciorul si i-am băgat limba-n gură. Buttplug-ul parcă îmi pulsa în rozetă. Eram excitată la nebunie. M-am desprins din sărutul lui și l-am sărutat pe maxilar, am urcat puțin cu buzele și i-am supt sfârcul urechii și asta l-a făcut să geamă. Am coborât cu sărutările pe piept și cu mâna între picioarele lui. Când am ajuns cu buzele la sfârc, i-am luat coaiele în mână și am început să-l lucrez” la două capete” cum se zice: cu gura am făcut o ventuză în jurul sfârcului iar cu degetele îi mângâiam și...



    Login