Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCu un baiat din vecini 2
Autor : piciormare - 2021-09-10
Citita de 5988 ori - Nota 7.74 (54 voturi)
M-am ridicat de lângă pat și m-am întins lângă el sprijinindu-mă în cot.
Respira greu, ca după un efort mare. Cum stătea întins pe spate, pieptul I se ridica și cobora lung.
M-am aplecat peste el și am încercat un sărut. Majoritatea bărbaților se feresc să te sărute, după ce le sugi pula, mai ales dacă ți-au și spermat în gură, dar el nu s-a ferit. Dimpotrivă, a întors capul spre mine și a întins buzele în așteptarea gurii mele. Cum ni s-au atins buzele, a sorbit tare și limba mea i-a pătruns între buze și a trecut la supt. Ne-am mozolit și ne-am supt limbile un timp, apoi am întrerupt.
- Cum a fost? Ți-a plăcut?
- Ooooo! Daaaaa! A fost… bestial! Mai bine decât îmi inchipuiam.
- A fost prima muie pe care ai dat-o?
- Da… adică nu… ăăă… Am fost într-o tabără, la școala de vară, în Apuseni și acolo am cunoscut o fată… Ne-am sărutat și ne-am pipăit, dar nu m-a lăsat nici degetul să i-l bag în pizdă, că era virgină. Doar s-o ling. Am lins-o mult, era epilată,curată și mi-a plăcut. Apoi, când i-am zis să îmi sugă și ea pula, a început să facă nazuri… Până la urmă a lins-o pe cap un pic și după ce i-am băgat capul pulii în gură, l-a ținut așa cam un minut apoi s-a strâmbat și a zis că nu-I place… Apropo, ție îți place când sugi pula?
- Binențeles!
- Și… ce simți? Adică…
- Plăcere! Multă plăcere! Iar plăcerea e și mai mare când văd că și ție îți face plăcere. Dar de ce întrebi?
- Așa…
- Vrei să încerci?
- Ăăăă… nu știu… Nu m-am considerat niciodată gay, dar…
- Toți suntem gay într-o oarecare măsură, doar că nu toți recunosc… Pe mine cum mă vezi?
- Cum adică?
- Ce vezi când te uiți la mine?
- O femeie! a răspuns uluit.
- Și totuși, ai văzut că am pulă, ba ai și mângâiat-o prin chiloței, nu?
- Ba da, dar … nu înțeleg cum… pentru mine ești o femeie! Și încă una frumoasă!
- Mulțumesc iubitule! Acum hai să ne întoarcem la subiect. Deci, ai vrea să sugi pula „ femeii”?
- Ăăă … da. M-ai făcut curios… mă excită gândul…
- Buuun! Atunci, hai să facem un 69, vrei?
- Cum?
- Ne sugem reciproc. Eu mai vreau să-ți sug pula, ai o pulă splendidă și nu m-am săturat de ea.
- Da, dar… acum e bleagă și…
- Nu-I nimic! O resuscităm, am zis zâmbind.
- Știi… nu cred că… Adică.. m-ai stors de tot, nu cred că mi se mai scoală…
- Facem pariu? I-am zâmbit.
- Pe ce?
- Dacă ți-o scol, îți fac ce vreau eu, dacă nu, îmi faci ce vrei tu. E bine așa?
- Aaa, păi, ca să-ți fac ce vreau eu, trebuie să fie sculată! a zâmbit și el.
- Deci, accepți?
- Da! a zis fără nici o ezitare.
Drăcușorul din mine hohotea „ Ah, mititelule, ai intrat aici virgin și o să ieși o curvă ordinară! O să mă fuți și o să te fut până n-o să mai știi de tine! Fundulețul ăsta apetisant o să fie plin de sperma mea ! ”
Am scos „arsenalul secret” din noptieră și am trecut la atac. Arma secretă este un spray recomandat de o prietenă, ceva chinezesc, care produce o erecție de zile mari și ține cateva ore. L-am încercat pe mine și a fost foarte mulțumitoare experiența.
Întâi i-am șters bine pula și coaiele cu șervețele umede, pentru că erau pline de saliva mea și mă temeam că asta o să reducă efectul spray-ului. Am pulverizat soluția, cu grijă să îi ud bine pula, și am început s-o masez. Apoi m-am ridicat pe lângă el și am început iar să ne mozolim și să ne sugem limbile. .
N-a durat mult și pula lui a dat semne de trezire. Rozeta mea pulsa de nerăbdare. Buttplugul mi se părea prea mic, prea scurt. Mâna lui îmi mângâia chiloțeii, umflați de coaie și deja strâmți, pentru că și pula mea se sculase. M-am întors și m-am poziționat cu fața lângă pula lui și am avut grijă să mă așez așa încât pula mea să fie aproape de fața lui.I-am lins capul pulii un pic, apoi i-am luat iar pula în gură și am început s-o sug cu poftă. Îi simțeam respirația fierbinte pe pulă și coaie, prin dantela chiloțeilor. Mi-a pus o mână pe cur și a pupat pula prin chiloți.
- Dacă nu vrei s-o sugi, spune-mi, nu mă supăr,
- Ba vreau, dar... nu știu ce să fac... ajută-mă tu un pic.
Am tras la o parte chiloțeii eliberând coaiele și, cu un pic de efort, și pula, că era sculată și se agățau chiloții în ea. Așa, liberă, fără să mai fie ținută în cușca chiloților, pula aproape îi atingea fața.
- Acum, pune mâna și freacă, dacă vrei, linge-o, suge-o, fă ce îți vine să faci, fără nici o obligație. Eu îmi văd de treabă! am zâmbit.
Și exact asta am făcut: mi-am întors atenția asupra lui, doar că nu i-am luat pula în gură ci i-am depărtat picioarele și am început să-i ling coaiele cu pula lipită de obraz.
Încet, timid, am simtit cum imi atinge pula cu vârful limbii. Am gemut, ca să-l încurajez. A lins bine și mult și pula și coaiele apoi a prins cu buzele capul pulii și a început să sugă. N-avea stil, se vedea că nu se pricepe, din când ân când mai zgâria cu dinții, dar își dădea silința. M-am răsucit, așa încât să vin deasupra lui iar el să stea pe spate și m-am sprijinit în genunchi și coate între picioarele lui. I-am ridicat coaiele ca să am acces la rozetă i-am tras niște limbi de la baza pulii, peste coaie, până la rozetă. E a gemut de excitare, coaiele i se ridicau în săculeț și pula zvâcnea lângă obrazul meu. Mi-a prins pula între buze și eu am începus să dau din cur, practic să-l fut în gură. Încet, încet, la fiecare mișcare îi băgam pula mai mult în gură, până când, la o mișcare, cu capul pulii i-am atins omușorul.
m-am oprit.
- Cum e? Îți place? Dacă e prea tare sau prea adânc să-mi spui, bine?
- Daaa! Îmi place. Nu e prea tare... e ok așa... vreau s-o iau și eu până pe gât.
- Aaa, nu cred că merge așa, din prima. Pentru asta trebuie practică.
- Dar tu cum poți?
- Eu am experiență, dar, la început nici eu nu puteam s-o înghit.
- Ok, hai să încerc totuși
- Bine. Eu sta și tu împingi capul cât crezi că poți. Un sfat: ca să intre pe gât, scoate limba cât mai mult și relaxează mușchii gâtului.
- Ok. Și vreau să îmi termini în gură.
- Ești sigur?
- Da.
- Bine. Dar să nu înghiți. păstrezi sperma în gură să ne sărutăm așa, vrei?
- Ooo, daaa!!!
A încercat să ia pula pe gât dar s-a înecat.
- Lasă, nu forța. Poate mai târziu... Suge cât poți și savurează plăcerea, asta e important.
A continuat să sugă iar eu să-i ling coaiele și rozeta. Pula îi era ca piciorul de scaun de tare, dar nu voiam să o sug, ca să nu termine, aveam alte planuri cu el. Mă jucam cu un deget în rozetă și îi lingeam coaiele, atât. El, în schimb, sugea ca un vițel flămând, deci n-a durat mult și mi-am dat drumul, am spermat în gura lui lacomă.
- Să nu înghiți, am gemut.
Imediat după ultimul jet de spermă, m-am întors, l-am încălecat, și ne-am mozolit. El mi-a împins în gură limba plină de sperma mea pe care am supt-o cu poftă. Am împărțit doza de spermă și am înghițit. Apoi mi-am scos ...



    Login