Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmsterdam II
Autor : RaisaCD - 2019-10-28
Citita de 4323 ori - Nota 8.39 (64 voturi)
Povestirile Raisei

Cap VI

Amsterdam II

Dupa o noua zi de sedinta, prezentari etc ma intorc la hotel. Toata ziua statusem cu gandul la Fya; imi daduse un mesaj sa ma intrebe daca trec diseara pe la ea la munca; pe langa faptul ca imi placea de ea si vroiam sa o revad, imi doream sa ajung din nou in cabina din toaleta.
Imaginea zilei de ieri ma tinuse toata ziua excitata, imi doream sa fiu abuzata sexual daca pot sa explic asa. Azi ma imbrac mai pervers era in mintea mea...imi doream sa ies pe strada imbracata c-a o curvulita!
Sar peste cina si merg direct in camera sa ma pregatesc. Dupa un dus complet incep sa ma aranjez...machiajul meu este mai indraznet in seara asta, buzele le-am facut roz intens luciose, imi lipesc un alt set de unghiute care le aveam pregatite de acasa sa le asortez cumva cu machiajul meu, sanii ii lipesc mai bine in seara asta, nu vroiam sa port sutien; imi pun o pereche de chilotei albi doar cu o ata in partea din spate, continui cu o micro fustita neagra plisata si un maieu alb cu spatele gol. Imi rulez o pereche de ciorapi negrii model plasa cu banda, imi iau in picioare o pereche de sandale cu toc si sunt gata...aratam c-a o escorta cum o gasesti pe site-urile de profil! Ador sa ma imbrac asa, mai pervers...sa dau idei celor care ma vad...imi pregatesc poseta si plec.
Ii zic taximetristului sa ma lase cu o strada mai jos de barul unde trebuia sa ajung. Cautasem un sex shop pe net si gasisem unul aprope de barul unde lucra Fya. Imi cumpar un buttplug din inox cu cristalul roz si plec mai departe pe jos spre Fya.
Imi rezervase un scaun la bar sa stau langa ea. Ne salutam, ne pupam din priviri...
“Wow, you look good you little pervert!!!”
“Thank you Fya!”
“I dressed like that for your dick!”
“I think for your mouth and pussy rather! You want to swallow some in the bathroom, maybe you take it in the pussy too!”
“And for that too!!!”
“What a bitch you are!”
Radem amandoua; nu stiam cand o sa mai ajung in Amsterdam si vroiam sa profit din plin, mai ales ca nu ma cunostea nimeni aici.
Pana sa imi vina bautura merg la toaleta sa imi bag buttplug-ul in fundulet. Ma intorc repede cu el infipt in mine; ‘ce bine se simte cand merg cu el infipt’ !!!
Ma asez pe scaun, fustita mea de abia imi acopera bucile cand stau asezata...dar asta e, chiar nu ma interesa ce se vede in spatele meu. Cand imi pun un picior peste celalalt m-i se ridica putin mai sus fustita...ador cum arat in pozitia aceea.
“Stop that otherwise you were fucked here! Everyone is looking at you!”
“If I show them something else! Tell me what reaction they have when they see it!!!”
“What are you doing now?!”
Ma dau jos de pe scaun, imi scapsem bricheta, ma intorc cu spatele la Fya si ma aplec; ma intorc zambind la ea si ‘scap’ iar bricheta aplecandu-ma acum spre mesele pline care erau in spatele meu...ii lasasem pe toti sa imi vada intr-un mic flash cristalul roz.
“What a bitch you are! They are all hot now!
You are going to get some blowjob tonight! You asked for it!”
Radem din nou amandoua cu pofta...
“I am a little hungry, so some sperm will be swallowed!”
Mai stau cateva minute si plec in cabina fericirii! In scurt timp, aproape imediat intra cineva dupa mine. Prin gaura din peretele cabinei apare prima pula din acea seara; o sug cu pofta cateva minute pana primesc licoarea aruncata de ea...si cum am zis mai devreme ca imi era foame, o inghit pe toata...imi stergeam buzele cu un deget cand aud usa cabinei alaturate. Credeam ca a plecat tipul din ea si vroiam sa ma ridic si sa ies, dar prin acea gaura apare alta pula...zambetul m-i se mareste cand o vad! Maricica cea de-a doua pula; o primesc si pe ea in gura repede, o sug strans intre buzele mele...strang din buci puternic sa simt buttplug-ul mai bine cum statea infipt in mine! tin cu o mana pula aceea in timp ce o sug cu pofta; cu cealalta mana imi apasam usor pe cristalul care imi impodobea pasarica. Ma udasem putin, eram din ce in ce mai excitata; nu am fost atenta si primul jet de sperma il primesc pe fata, pana sa o iau in gura bine mai primesc unul peste buze...il sug adanc pe acel timp pana varsa tot din el!
Ma intorc la Fya, zambea pervers la mine...
“Did you get a good blowjob?”
“Just two for the moment!”
“See that you still have some cum on your chin!”
O ia cu un deget, apoi m-il baga in gura. Ii sug degetul tinand-ul strans intre buzele mele.
“I will give you something else later to hold tight between your lips!”
“I want to suck you very deep!!! I want you to fuck me hard in the mouth !!!”
“As you excite me, you can expect this!”
O privesc in ochi in timp ce imi ling si imi musc buzitele fierbinti.
Vreau sa imi aprind o tigare dar scap pachetul dupa tejgheaua barului, fara sa ma gandesc la urmari ma urc pe bara care era pentru sprijinul picioarelor si ma aplec sa iau pachetul...spectatorii din spatele meu imi vad de data asta cateva secunde cristalul petrecut de ata chiloteilor dintre bucile mele.
“What a bitch you are Raisa!”
“Thank you Fya!”
Ma dau jos de pe bara aceea, zambesc in timp ce imi arunc privirea catre persoanele din spatele meu. Eram privita de aprope toti clientii barului...
“He is a guy who is been staring at you for a while. I think he would rape you a little!!!”
“If he has a big cock, I will let him fuck me.”
“Fya, how about I go get another blowjob?”
“How much dick do you want to get in you? It is been half an hour since you were filled with sperm!
Look, that guy is coming to you, I think he wants to hang on to you!”
Imi aprind o tigare, am emotii, imi incordez funduletul pe scaun, imi imping pieptul in fata pana sa ajunga langa mine...Fya rade, zambesc...
“Hi, can i offer you something to drink?”
“Yes”
“I am Tom!”
“Raisa, nice to meet you!”
“You look good, Raisa!”
Ii multumesc pentru complimente, continuam sa vorbim despre diverse chestii neinteresante pentru mine in acel moment in care ma gandeam doar la pula... Fya ma anunta ca in cinci minute isi ia o mica pauza. Imi face un semn prin csre sa inteleg ca trebuie sa merg la toaleta. Ma scuz la Tom si merg la toaleta, cabina mea e libera! In cateva secunde se aude usa toaletei cum se inchide.
“In what cabin are you, Raisa?”
“Last one, here I am!”
“Come on in the middle, it is bigger!”
Ies din cabina si Fya ma trage in cea din mijloc...Imi baga repede limba in gura, ne sarutam in timp ce ii deschid nasturii blugilor rapid. Nu aveam mult timp la dispozitie si imi doream enorm de mult sa fiu fututa. Ii dau jos aplecandu-ma in acelasi timp... mmm, imi apare in fata ochilor batonul mare de ciocolata, il iau in gura cu o pofta... ‘ mama, ce bun e’ !!!
Pula lui Fya ajunge la marime maxima in gurita mea calda. O sug, o ling toata de la coaie pana la capul mare care il are, limba mea nu rateaza nici o particica din pula ei...ma asez pe capacul toaletei, Fya isi ia pula in mana, ma plesneste peste limba de cateva ori pana ma lasa sa i-o sug iarasi... o iau imediat toata in gura adanc, deepthroat-ul meu o face sa isi doreasca sa ma futa in gura; ma prinde de cap si incepe sa se miste brutal in gura mea...
“Suck it deep, whore you are!”
Cuvintele ei ma faceau sa imi maresc intensitatea cu care ii luam pula in gura, imi plac cuvintele vulgare in timpul sexului, ma excita foarte tare acea pula care o am in gura...
“Fuck me Fya!!!” I want to feel your big dick in my pussy!”
Iese repede din gura mea, ma intorc cu funduletul la ea, las un genunchi pe capacul toaletei, Fya imi trage ata chiloteilor intr-o parte, scoate buttplug-ul care il aveam infipt in mine si tot rapid intra adanc in mi...



    Login