Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmalia, o TS speciala (1)
Autor : virgilius7 - 2014-02-07
Citita de 14398 ori - Nota 8.26 (125 voturi)
Firma la care lucram a intrat in faliment, iar eu am ramas fara job. Cu cateva zile inainte prietena m-a parasit dupa o relatie de cativa ani. Am iesit pe strazi. Trebuie sa i-au aer, statul in casa ma omora, ganduri negre nu-mi dau pace. Ce urma sa se imtample cu mine?
Frigul imi face bine si ma plimb aiurea pe aleile din centru. La un moment dat in fata mea vad o reclama minuscula la un bar.Intru sa beau ceva, inauntru aproape gol. Cateva lumini dau o lumina difuza. La o masa un cuplu de tineri, iar la bar o femeie isi savura bautura. Plus barmanul si ospatarita. Fumul de la tigarile aprinse si reclamele luminoase la diferite bauturi dau un aer ireal interiorului.
M-am asezat la bar si comand whiskey cu gheata. Abia acum am realizez ca pe pereti sunt afisate postere S&M care reuseau sa emane erotism fara sa prezinte trupuri dezbracate. Incep sa o studiez pe tipa de la celalalt capat al barului. Din cate am putut sa disting blonda cu parul cazand pe umeri, corp atletic, destul de inalta. Imbracata cu un tricou alb fara maneci prin care se distingeau o pereche de sani mici si obraznici, o fustita scurta din piele care lasa sa se vada o pereche de picioare lungi cu muschi bine definiti si ghete cu toc.
Ne intersectam pentru moment privirele, si ma intorc spre bautura mea. Peste cateva minute se ridicat de la locul ei si se aseaza langa mine.
„Ce cauta un tip in costum intr-un bar ca asta?”, ma intreaba, intre doua fumuri de tigara.
„Oh, eram in trecere si m-am oprit sa beau ceva”, reusesc sa spun, tipa neavand nici un fel de problema sa ma studieze din cap pana in picioare. Este pentru prima data cand mi se intampla sa fiu agatat. Incep si eu sa o studiez de aproape. Frumoasa. Ochi mari, caprui, buze bine conturate si un zambet care ma ravaseste.
„Virgil” ma prezint si ii intind mana. Aflu ca o cheama Amalia.
„Nu prea sunt multi ca tine in zona asta”, continua ea zambind, incercand sa dezghete situatia. Am inceput sa povestesc ca nu am avut o zi prea buna, cu jobul , cu prietena. Am incheiat spunand ca „nu prea sunt in apele mele, ma simt ciudat, nu sunt eu”.
„Atunci poate ai avea nevoie de un nou inceput completeaza ea. „Niiciunul din cei care vin aici sunt nu este ceea ce par a fi” spune zambind la mine. „Nici macar eu”. Isi mai comanda ei inca un cocktail si mie un whiskey. Si se apleaca spre mine, sprijinindu-se cu mana pe piciorul meu si-mi sopteste „un sfarsit de drum poate aduce cu el nenumarate posibilitati de inceputuri”.
Este ata de provocatoare. Ma face sa uit de probleme mele. Mai radem, vorbim, nici nu stiu cand trece timpul. Imi spune ca ar trebui sa plece. Ma ofer sa o conduc. Accepta, sta aproape. In fata blocului ei, ma invita la o cafea. Nu imi vine sa cred ca mi se intampla. Urcam, intram la ea in apartament, inchide usa in spatele meu si si se opreste la cativa centimetri de mine. Ma apropii si o sarut. Simt cum barierele dispar si incepem sa ne mangaiem sa ne strangem in brate, sa ne sarutam adanc, aproape violent. Mainile imi coboara pe fundul ei, o trag aproape de mine, o mangai, imi urc mainile pe sub tricoul ei, si ii mangai sanii. In tot acest tip nu incetam sa ne sarutam. Ii simt sfarcurile intarite, le prind intre degete si le strang usor. Incepe sa geama si ii simt mainile cum ince sa ma dezbrace. Ii ridic tricoul, o sarut pe gat, cobor incet spre sani, ii ling sfarcurile. Imi desface cureaua si ii simt mainile pe fund cum ma trag spre ea. Mi s-a sculat si e aproape dureros. Ii scot tricoul cobor si o sarut din nou pe sani, ii ridic fustita sa ii simt fundul in maini. Cobor incet si o sarut pe burta, dar nu ma lasa, ma ridica, si ii simt mana cum isi face loc in chilotii mei. Imi ia penisul in mana si incepe incet sa il frece in sus si in jos. Ma dezbraca complet si incepe sa ma sarute pe gat, pe piept, ma musca incet de sfarcuri, coboara incet, pana in dreptul penisului. Il cuprinde cu o mana, il strange incet si decaloteaza incet. Ii simt respiratia pe varf, apoi limba si apoi cum gura ei ma cuprinde cu totul. Involuntar incep sa ma misc inainte si inapoi in gura ei. Isi duce o mana pe fundul meu si ma apasa mai adanc in gura ei. Se opreste si coboara cu limba mai jos pe testicule, le linge, le musca incet cu dintii in timp cu mana cealalta imi freaca incet penisul. Isi ia mana de pe bucile mele, isi umezeste un deget in gura si simt cum incepe sa apese incet pentru a-si face loc sa intre inauntru. Imi departez picioare pentru a-i face loc iar ea imi ia din nou penisul in gura. In acel moment muschii sfincterului se relaxeaza un pic si reuseste sa-si introduca un deget in anusul meu. M-am gandit de multe ori pana acum la o stimulare anala, dar nu am avut niciodata curaj sa cer asta fostelor partenere.
Senzatiile ma coplesesc, tot corpul mi se incordeaza, o apuc cu ambele maini de cap si o trag spre mine. Intru adanc in gura ei, incepe si isi misca degetul ca si cum ar chema pe cineva si explodez. Ii umplu gura cu valuri de sperma. Nu asteapta sa termin, se ridica si cu gura plina vine si ma saruta. Nu eram pregatit pentru asa ceva, si simt cum pamantul se invarte. Imi tine capul strans cu mainile ei, si ma saruta, imi umple si gura mea cu sperma, limba ei o impinge sa o inghit. Nu credeam ca asta poate sa dubleze placerea unui orgasm. Picioarele nu ma mai tin si ne prabusim amandoi pe patul din spatele meu, se ridica cativa centimetri, se uita in ochii mei dupa care incepe si culege cu limba sperma scursa pe buzele si pe barbia mea si mi-o aduce in gura. Totul este atat de erotic ca erectia mea nu dispare.
Stam cateva clipe intinsi unul langa altul, ne linistim un pic dupa care Amalia imi ia mana si o duce in dreptul gurii ei, imi suge un deget, imi conduce mana in jos pe sani, pe sfarcurile intarite, coboara pe buric, si imi impinge mana in chiloti, si pamantul incepe din nou sa se invarte. Amalia are penis. Incerc sa ma retrag, dar mana ei ma tine acolo, degetele mele atingand incet penisul ei.
„Nu vreau sa ma scuz, dar asta sunt. Daca ti-a placut ce s-a intamplat pana acum, si crezi ca poti sa treci peste prejudecati m-as bucura sa facem asta impreuna. Iti pot promite ca nu o sa-ti para rau” imi sopteste la ureche. Desi am avut pana acum fantezii cu shemale, barierele din mintea mea sunt greu de trecut. Se apropie incet de mine si ma saruta pe gura. In vad pupilele dilatate si simt ca ma doreste. Sunt excitat, si vreau mai mult. Incep sa-i strag incet penisul in mana. Ii simt pielea fina in mana mea si incep sa il masez incet in sus si in jos. Este atat de ciudat, dar nu renunt. Amalia i-a asta ca un raspuns si se dezbraca complet. Imi dau seama ca organul ei este la fel de mare ca al meu.
Ma ridic deasupra ei si incep sa o sarut pe gat, cobor incet pe sfarcuri. Ii simt penisul in mana cum puseaza, imi doresc sa il at...



    Login