Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Alina - viata noua (1)
Autor : Fanheal - 2020-08-23
Citita de 8652 ori - Nota 7.13 (39 voturi)
E prima mea poveste aici asa ca nu ma luati prea tare.
Ma numesc Alina, am 23 de ani si sunt transexuala de 6 ani. Mereu m-am simtit mai feminina printre prietenii mei barbati inca de cand eram toti mici, eu fiind singura care era mai scunda, mai slaba si fragida, fara par pe corp, cu brate subtiri si picioare lungi si trasaturi faciale feminine dar in acelasi timp, complet indragostita de corpul meu. Am urmat un tratament hormonal de 3 ani cu estrogen si alte medicamente ca sa anulez cat mai mult din trasaturile masculine si sa ajung exact asa cum am visat.
La 21 de ani deja aveam proportiile chiar mai bune decat imi imaginam. Ajunsesem o sisi la 1.70, 58kg, cu parul lung, ingusta un umeri si in talie, cu glesnele si incheieturile subtiri si degetele lungi. Geneticul avand un rol foarte important si parca selectandu-ma inca din frageda copilarie sa ajung sexul cel slab.
Am uitat sa va povestesc ca eu majoritatea vietii am locuit doar cu bunica si mai mult singura pentru ca ea era mai mult prin italia la munca asa ca nu am avut pe nimeni care sa imi incurce transformarea.
Putem mereu sa umblu prin casa dezbracata si sa imi admir sanii cei noi formati in urma tratamentului hormonal talia subtire si pielea alba.
Mi-am lasat si parul pubian sa creasca putin ca sa imi faca penisul de 12cm in erectie si 4 in starea fleasca sa arate ca un clitoris mai mare si funduletul mic in care simteam pe zi ce trece o pofta tot mai mare sa il penetrez adanc dar lucru pe care nu am avut curajul sa il fac decat tarziu.
Avem deja 22 de ani, locuiam singura, aveam corpul pe care mi-l doream si ma intretineam cu maruntisul pe care mi-l mai trimitea bunica si ce bani mai faceam ca menajera la o casa de batrani.
Incepuse sa ma frustreze faptul ca eram virgina si in fata si in spate si pofta de a fi penetrata ma termina.
Ma mai masturbam seara cand ma puneam in pat frecandu-mi-o si jucandu-ma cu un dildo de 8 cm un fundulet iar uneori cand mergeam la curatenie, purtam un but plug. Imi trageam pe mine o rochita pana la genunchi, o pereche balerini simpli, o bluza peste rochita sa fiu cat de cat decenta si sub chiloteii de dantela butplugul asortat cu un cock trap roz pe care incercam sa nu le las sa ma cracaneze prea tare cand umblam pe strada.
… dar asta doar ma mai astampara putin ca pofta de pula nu imi trecea nici cum.
Pana intr-o zi…..
In urma cu 9 luni avea sa inceapa aventura vietii mele ca sisi. Foloseam deja grindr de ceva timp si socializam cu multa lume dar nu avusesem niciodata curaj sa ies cu nimeni pt ca nu ma simteam niciodata pregatita.
Pana intr-o seara cand am tras de una singura un drog care sa ma ajute sa ma relaxez putin si sa mai scap de inhibitii, mi-am luat o tinuta decenta din o pereche de blugi bleumarine, o camasuta si o pereche de tocuri de 6cm, cu parul prins in coada si pe dedesupt o lenjerie din 2 piese de dantela rosie.
Cu tipul cu care urma sa ies il chema Radu si avea la profil ca e sofer si ca are 43 de ani. Din poze parea un om cam la 1.90 bine facut cu un ten mai masliniu.
Urma sa avem intalnirea la un local pe prin centrul clujului sa stam la o terasa.
Cand l-am vazut prima data, era deja la masa si se uita in meniu. Ma treceau deja fiorii si simeam deja un inceput mic de erectie si un sentiment de udat..
Cel mai probabil de la droguri si de la excitatia ce mi-o prova omul asta cat un urs. Il simteam inca odata cat mine si reusea sa ma domine din orice punct de vedere.
-In poze nu pareai asa firava dar esti chiar mult mai frumoasa in realitate.
-Multumesc mult. Imi place foarte mult parfumul tau, se simte foarte masculin
Inainte sa ne vedem i-am spus ca sunt sisi si ca caut un barbat care sa ma faca femeia lui si sa ma trateze ca pe femeie adevarata dar la cum ma sorbea din priviri, parea ca are alte planuri cu mine. Deja eram uda un chilotei si nu apucase nici sa vina comanda.
Bausem 3 pahare de vin fiecare si am mancat o inghetata cu rom pe care am impartit-o. Mi-a spus ca el e un barbat caruia ii place sa domine femeile cu care umbla si ca pentru el, femeia a fost adusa pe pamant sa satisfaca poftele barbatului.
-Esti primul baietel cu care ma incurc, in rest doar cu curvulite pe pe la facultati dar daca esti supusa si ascultatoare, fac eu din tine curva de lux
(in mintea mea ce imi spunea nu coincidea deloc cu ce filme aveam eu dar ma excita atat de tare incat nu puteam decat sa dau din cap aprobator)
Ne urcam in masina lui, un suv destilul de incapator si luxos.
-Hei, ce mai astepti, treci la locul tau.
-aaa, nu inteleg… unde sa vin?...
-Cum adica nu intelegi? Da-ti tocurile jos si hai aici sub volan intre picioarele mele ca ai de supt pana ajungem acasa.
(In mintea mea eram si socata si extrem de excitata. Nu mai facusem niciodata asa ceva in plus eram complet virgina din orice punct de vedere si nu mai avusesem niciodata contact cu nimeni)
Fara prea multe ezitare ma supun lui, mi-am dat tocurile jos si mi-am pus telefonul si gentuta langa ele, si ma strecor pe sub volan si ajung in genunchi fix la nivel cu barbata lui.
El porneste masina si iese cu ea din parcare. In drum imi ia capul si incepe sa mi-l mangaie si cu un gest suav imi atinge buzele cu degetele.
-Hai, desfa slitul si scoate-o afara.
(o vedeam prin pantaloni cum deja ii e sculata si pulseaza prin pantaloni.
Nu mai facusem asta dar imi doream extrem de tare sa o fac bine, sa vada ca sunt o fata buna pentru el.
I-o scot afara si raman socata, era imensa. Era mare, groasa, flocoasa si mirosea atat de bine a transpiratie si a barbat. O iau in mana, o belesc si mi-o bag pe toata in gura sa ii simt din plin gustul.
Nu parea foarte miscat de muia pe care i-o faceam. Doar statea si conducea relaxat in timp ce eu lingeam, sugeam, sarutam, inghiteam si frecam usor um mana.
Dupa vreo 10 minute de muie, deja simteam ca acolo e locul meu, la picioarele lui.
-Gata, am ajuns! Hai da-te jos!
(ajunsesem la casa lui care intr-o localitate chiar de langa cluj. Parea o casa modesta, cu un gard inalt si peretii vopsiti verde.)
Ma dau jos din masina si el ma ia in brate ca pe un copil, fara niciun efort. Probabil nu a vrut sa umblu desculta pe jos sau a vrut sa imi arate cat e de puternic. Pana la urma intram in casa, ma arunca in pat si imi spune:
-sper ca nu aveai planuri pe zilele viitoare pt ca am sa te tin aici cu mine pana efectiv ma satur de tine si de gaoaza ta, din momentul asta esti sclava mea pana ma satur de tine si daca imi placi, si dupa.
Hai dezbraca-te sa iti vad pizda aia de bulangiu.
(ne dezbravam amandoi si pentru un moment stam goi unul in fata celuilalt si nu imi venea sa cred. Era dublu decat mine si ma facea sa ma simt ca un copil in f...



    Login