Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlexa
Autor : Bogdan1976 - 2020-03-09
Citita de 7890 ori - Nota 7.86 (28 voturi)
Acum, la 43 de ani, mă consider un barbat matur, trecut prin viață, cu bune și cu rele, cu împliniri si regrete.
Ceea ce voi relata în continuare este o întâmplare adevărată, petrecută în urmă cu 8 ani de zile, fiind una dintre implinirile despre care aminteam mai sus și una dintre numeroasele experiențe frumoase trăite cu o "fetiță" altfel.
Totul a început intr-o după amiază de vară, cu soarele la apus, când, întorcandu-ma de la Ploiești, în drum spre casă, am oprit la un restaurant pentru a mânca ceva. În timp ce parcam masina, lângă mine se oprește un băiat tânăr și frumușel, care, cu o nonșalanță teribilă, imi reproșează că nu am semnalizat la intrarea în incinta parcarii restaurantului.
- Să știți că ați fost foarte aproape de a mă lovi, imi spuse el, pe un ton iritat.
- Imi cer scuze dacă ti-am creat neplăceri, însă sunt sigur că m-am asigurat. Dar chiar de-ar fi asa, mă pot revanșa invitandu-te la masă?
Privindu-l cu atenție, am observat un zâmbet în colțul gurii sale frumoase, semn că i-a surâs ideea de a cina împreună, chiar dacă eram niște străini ce au schimbat 2 vorbe în parcare.
- Nu as vrea să interpretezi greșit, însă nu pot accepta, nu obișnuiesc să iau masa cu străinii, imi replică el.
- Desigur că înțeleg, însă dacă nu vrei să iei masa, putem bea o cafea împreună.
- Fie, spuse el, în timp ce imi întinse mâna delicată ca a unei domnișoare și prezentandu-se ca fiind Alexandru.
- Bogdan, îi răspund, în timp ce îi strâng mâna, mai mult mangaindu-l, în loc de un salut puternic, bărbătesc.
Am intrat în cârciumă unul lângă altul si el a ales o masă mai retrasă, parcă intuind ce avea să se petreacă între noi doi.
Studiindu-l cu atenție, am observat ca avea buzele senzuale, un trup minion ca de fata, fiind îmbrăcat în niște pantaloni scurți mulati pe fundul lui rotund, un tricou larg si niste pantofi sport albi ce i se potriveau de minune in picioarele epilate.
Vorbea extrem de senzual, pisicindu-se si râzând de fiecare dată la povestirile mele, totodată intrebandu-ma ce vârstă am, dacă am vreo relație, unde locuiesc și alte banalități.
I-am răspuns pe rând la toate întrebările și în timp ce beam cafeaua, l-am atins din greșeală cu piciorul pe sub masă, moment în care m-a apucat de mâna si mi-a șoptit cu o voce tremurânda că ma place, ca se simte atras de bărbații maturi și că ar vrea să știe ce părere am eu despre asta.
- Și tu imi placi, Alex, i-am răspuns, în timp ce i-am făcut un semn cu degetul în palmă ca să înțeleagă că îl doresc.
- Bogdan, sper să nu îți faci o impresie greșită despre mine, însă, trebuie sa-ti mărturisesc că în intimitate imi place să mă travestesc.
- Nici vorbă, Alex, te inteleg perfect, ba mai mult decat atat, ador băieții ca tine.
- Vai, nu credeam că voi întâlni un barbat care să mă înțeleagă, până acum am fost cu tipi care m-au tratat ca pe o curvă, ca pe o bucată de carne pentru satisfacerea plăcerilor, imi spuse Alex.
- Aș putea să îți vorbesc la feminin? Il intreb.
- Credeam ca nu mai întrebi, imi spuse.
-Atunci, Alexa, ce părere ai, terminăm cafeaua si facem o plimbare cu masina?
Eram super excitat, pula mi se intarise si imi zvacnea în pantaloni, iar Alexandra dădea semne că ar vrea să simtă o pula în gura, umezindu-și buzele în timp ce îi vorbeam.
- Sigur, as vrea sa simt căldura unui mascul, imi zise, în timp ce se ridică de la masă cu pantalonasii ei strâmti intrati între bucile rotunde.
La vederea unei asemenea priveliști, am înghițit în sec și l-am urmat la mașină, unde, încercând să păstrăm aparențele, ne-am urcat ca doi tovarăși de drum si am plecat în căutarea unui loc mai retras unde sa ne facem de cap.
De cum s-a urcat in mașină, mi-a pus mâna pe pula spunandu-mi ca vrea sa ma suga.
Am virat la dreapta pe un drum de țară și am ajuns intr-o pădure mică, Alexandra spunandu-mi sa opresc ca suntem feriți de priviri indiscrete.
Mi-am apropiat fata de a ei si am sărutat-o tandru, iar ea, Alexandra, mi-a întors sărutul, limbile noastre incolacindu-se, din ce in ce mai pasional, făcând schimb de saliva, lingand-o pe gât si bagandu-i mâna pe sub tricou pentru a o ciupi de sfarcurile mici si întărite pe care ulterior aveam să le stropesc cu sperma.
În tot acest timp, el imi freca pula de zor, scotand-o din pantaloni si soptindu-mi ca vrea s-o ia în gură.
- Vreau să te sug, tati, mă lași?
- Trebuie să mă rogi iubito, i-am răspuns.
- Te rog tati, pot sa-ti sug pula?
- Suge-o papusica mea, dar sa-ti dai pantalonasii jos, i-am răspuns.
S-a conformat și am r...



    Login