Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAi grija ce iti doresti ..
Autor : denisatv - 2009-05-05
Citita de 15397 ori - Nota 8.10 (81 voturi)
Am descoperit din adolescenta ca imi place mult lenjeria de dama. La inceput ma excita enorm cand vedeam o femeie imbracata in lenjerie sexy (ciorapi cu portjartier, chilotei tanga, etc.). Ulterior am realizat ca ma excita enorm si sa ma imbrac cu lenjerie si haine de dama, ceea ce m-a determinat sa imi cumpar treptat o intreaga garderoba.
Am inceput apoi sa ma travestesc si sa am fantezii in care ma si comportam ca o fetita. Desi imi doream sa intalnesc un barbat cu care sa imi pun fantezia in practica, nu aveam curajul necesar.
Intr-un final am postat un anunt pe net – „Bi-pasiv, travesti in particular, caut barbat activ, discret, pentru a ne simti bine”.
Am primit mai multe raspunsuri, printre care mi-a atras atentia raspunsul un tip Dan de 35 de ani. Acestea mi-a trimis niste fotografii interesante si era foarte direct in limbaj. Dupa mai multe discutii pe mess m-a invitat la el acasa. Mi-a spus ca locuieste singur, ca e discret si ne putem vedea in siguranta la el.
M-am dus cu toate accesoriile intr-un rucsac incapator si am sunat la el la usa. Mi-a deschis iar fotografiile primite pe mess au fost confirmate: era un tip inalt, brunet, bine facut. M-am dus direct in baie sa ma schimb, asa cum discutasem pe mess. Mi-am facut un dus, dupa care mi-am dat cu crema de corp (eram complet epilat). Mi-am pus un portjartier negru, si mi-am tras incet ciorapi de plasa pe care i-am prins de portjartier. Mi-am pus sutienul push – up in care am aranjat sani falsi de silicon si mi-am luat o bluza neagra deasupra.
Am aplicat apoi fond de ten, rimmel, ruj, creion de buze si mi-am pus o peruca blonda. Mi-am luat chilotei string, simtind cum snuruletul imi intra adanc intre fese, o fustita scurta (mi se vedeau jumatate din banda de sus a ciorapilor), pantofi cu toc si am iesit la Dan.
Dan era tolanit intr-un fotoliu intr-un tricou si pantaloni scurti si se uita la un film porno. Deja i se vedea in pantaloni cu i se intarise pula. M-a mangaiat pe picioare si mi-a bagat mainile sub fustita strangandu-ma de fese:
- Vreau sa imi sugi pula ca o tarfa! Aseaza-te in genunchi!
M-am conformat si i-am scos pula deja tare din pantaloni, plimband usor mana pe ea. Era ras total in zona, ceea ce mi-a placut. Am inceput sa il umezesc putin cu limbuta, ceea ce i-a facut placere, dupa care am inceput sa o sug incet: intai am bagat doar capul, iar apoi am inceput sa avansez mai mult. In tot acest timp, Dan comenta:
- Asa, bag-o pe toata in gura! Suge-o curva mica!
Am continuat sa imi fac cu pasiune treaba, in timp ce penisul lui Dan se marea si mai mult. Dupa ceva timp, mi-a spus:
- Ajunge, vreau acum sa te fut! Ridica-te in picioare si intoarce-te cu spatele!
M-am ridicat mai greu pe tocurile cu care nu eram obisnuita si m-am intors cu spatele. Am simtit mainile lui Dan care mi-au dat jos fustita, apoi a prins chilotei mei si i-a smuls cu putere rupandu-i:
- Nu o sa mai ai nevoie de ei in seara asta! Apleaca-te!
Si-a pus lubrefiant pe pula, iar apoi a bagat-o incet la mine in fund. O simteam foarte groasa si am gemut de durere si placere in acelasi timp.
- Ce e curvo nu iti place? Tu mi-ai cerut sa fi fututa, nu mai face pe mironosita!
Dan a inceput treptat sa pompeze din ce in ce mai repede iar eu am inceput sa ma obisnuiesc si sa simt o senzatie e placere. La un moment, Dan a scos-o afara si s-a oprit:
- Vrei sa ma opresc? Iti place?
- Nu te opri! Imi place!
- Vreau sa ti-o bagi singura inapoi!
Am pus mana pe ea, mi-a aranjat-o intre fese si am impins fundul in ea.
- Esti cea mai mare curva pe care am vazut-o in viata mea, si vei fi tratata ca atare!
Dan a inceput sa ma futa si mai adanc si mai repede. La un moment dat a scos-o afara:
- Gata! In genunchi si suge-o ca vreau sa termin la tine in gura!
M-am asezat iar in genunchi si am inceput sa o sug cu placere .. nu a mai durat mult si am simtit cum gura imi este invadata de sperma. Am incercat sa inghit tot insa o parte mi-a scapat pe fata.
Dan a gemut de placere si a plecat spre baie spunandu-mi:
- Du-te in bucatarie sa imi faci o cafea, vreau sa ma pregatesc de al doilea numar. Sa nu te stergi pe fata!
Mi-am pus fustita si m-am dus la el in bucatarie, pregatindu-i o cafea.
Cand m-am intors, ma astepta pe fotoliu, fiind imbracat intr-un halat. I-am pus cafeaua pe masuta si mi-a spus sa iau loc pe pat.
Simteam sperma pe fata, precum si fundul folosit, dar imi doream sa continue. Dan mi-a spus:
- Departeaza picioarele ! Curvele nu stau cu picioarele apropiate!
M-am conformat si mi-am deparat picioarele. Intre timp s-a auzit soneria la usa lui Dan. M-am alarmat putin deoarece vorbisem sa ne vedem doar in doi.
Dan s-a dus la usa sa vada cine e, si dupa ce a deschis s-a intors cu un barbat de 40 de ani, solid, inalt Cand a ajuns langa mine, musafirul a spus:
- Ai avut dreptate, arata exact ca o curva!
Deoarece nu-l stiam si m-a surprins prezenta lui, m-am ridicat in picioare. Dan mi-a spus:
- Faceti cunostinta, el este prietenul meu, Cristi, ea e Denisa. Daca vrei sa te futa si el poti sa ramai, daca nu poti sa pleci.
- As vrea totusi sa ma retrag .. poate incercam alta data in trei ...
- Desigur, nu este nici o problema. Cum doresti tu!
In timp ce baietii au ramas in camera m-am retras in baie sa ma schimb. Acolo insa am descoperit ca disparusera toate hainele mele cu care am venit! Am iesit si am mers la Dan:
- Sti cumva unde sunt hainele mele cu care am venit? Nu le mai gasesc ..
- Pai le-am pus bine! Daca vrei sa pleci acum, pleci asa cum esti imbracata! Daca insa iti vrei hainele cu care ai venit inapoi, va trebui inainte sa te rogi de mine si Cristi sa te futem. Vreau insa sa ne convingi ca esti o curva care merita sa fie fututa!
Eram intr-o situatie in care practic nu aveam de ales.
- Bine .. Sunt de acord sa ma futa si Cristi, numai sa imi dai hainele ..
- Nu asa draga! Vreau sa te rogi de noi si sa ne convingi ca merita sa te futem! Vreau sa ne spui ce esti tu! Si asta in genunchi sa fi mai convingatoare!
M-am asezat in genunchi, si le-am spus:
- Sunt o tarfa si va rog sa ma futeti!
- Curvele nu stau cu fusta pe ele! Da-o jos cand ne rogi!
- Mi-am dat fusta si m-am reasezat in genunchi. Cristi a remarcat:
- O adevarata curva, nici nu poarta chiloti!
- Sunt o tarfa si va rog sa mult sa ma futeti!
- Parca e ceva mai bine .. Iti dau voie sa ii sugi pula lui Cristi!
M-am apropiat in genunchi de Cristi, l-am des...



    Login