Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAbandon 2
Autor : Cizmulite - 2019-07-01
Citita de 6045 ori - Nota 8.19 (52 voturi)
dar este bine , sint dominat de un bărbat care îmi place , de cel mai bun prieten. Geo a avut dreptate , pot sa fiu femeia lui , una pe care o ții sa o futi și sa te destrabalezi cu ea .... sint slab , am făcut tot ce mi-a cerut  poate asta îmi este destinul .... îl simt cum își infinge pula in mine cu indirjire și  tot repeta , te fut , te fut Vio,  te fac femeie Vio... tot ce-mi zice este sexual și vulgar dar așa de plăcut ... nu am putut sa spun nu, cind a vrut sa ma futa ,  bine ca este el și nu altul care sa ma folosească ... cred ca-i place de mine ... toate gindurile acestea îmi fug prin minte și ma aud gemind și icnind ... dacă nu o scoate din mine cind termina ? ... poate ca-i mai bine așa , sa termine in mine... nu vreau sa aleg, sint a lui și este decizia lui , poate sa facă ce vrea... dintr-o data își scoate mădularul din mine , se ridica in picioare și se aseaza in fotoliul opus de canapea .. respira greu , mai muncit din greu ... nu pot sa termin, îmi zice... ma ridic in șezut și ma uit la el ... am făcut ceva greșit , îl întreb .
Nu , îmi zice, dar nu am mai futut pe nimeni așa in ipostaza asta , Sa știi ca îmi place, ii zic , nu am crezut ca o sa fac așa ceva vreodată dar sa știi ca îmi place . Ai avut dreptate Geo , îmi place sa fiu feminin .
Apropos o întrebare , îmi zice el... de cite ori te-ai culcat cu Rodica ? De 4 ori , ii răspund . ...Ți-a plăcut ? ... Nu prea , credeam ca o sa meargă mai bine dar , din păcate nu. Este prima femeie in viața ta ? Dau afirmativ din cap și îmi las privirea jos. Zici ca îți place sa fii feminin ... da ii răspund ... îți place și cind te fut sau nu ? Îmi place , îmi place mult , ii răspund stringindu-mi picioarele la piept . Este târziu, îmi zice, vreau sa te rog dacă pot sa dorm aici in noaptea asta. Ma uit la ceas și este trecut de miezul nopții, ne-am tras-o mai bine de doua ore . Ma ridic in picioare și-l întreb vrei sa dormim împreuna ? Da Vio , împreuna, îmi zice . Ai niște vaselină sau ceva asemanator ? De ce , îl întreb . Trebuie să-mi pun puțin pe pula ca ma ustura de la futut . Îl ia de mina și ne îndreptam spre baie deschid borcanul de vaselină și încep săi ung pula moleșita . Pe tine te ustura păsărica , ma întreabă el . Da , ma ustura . Ia niste vaselină din borcan și îmi zice deschide picioarele Vio... fac ce-mi zice și simt cum îsi pune mina între fese și îmi unge “păsărica” își împinge un deget înăuntru Ungindu-ma unde ma doare. In timpul asta asta simt cum miinile mele de aur iau făcut din nou pula tare. Cealaltă mina a lui ma apuca gentil de bărbie și-mi întoarce capul spre el . Își apropie fața de fața mea și începe să-mi sarute buzele ușor . Hai sa ne culcam imi zice și ma trage spre dormitor . Vrei niște pijamale îl întreb ... Nu , vreau sa dormim goi vreau să-ți simt caldura . Ne culcam in pat si el ma ia in brațe . Pot sa dorm cu ea in tine ? Nu-i răspund dar cu mina stingă îl ghidez și simt cum intra ușor in mine . Data viitoare vom folosi vaselină îmi spuse el . Da ai dreptate Geo, ii răspund , noapte buna. Noapte buna, Vio.
        Ma trezesc incet cu soarele pe obraz. Deschid ochii și ma uit împrejur , eram singur. Văd un plic alb pe noptiera cu numele meu pe el, numele de fata, Vio . Ma ridic in șezut și simt ceva lipicios între fese, a terminat in mine azi noapte , îmi zic . Deschid scrisoarea și încep sa citesc curios.
    Buna dimineața Vio, bănuiesc  ca o sa trezești târziu , nu vreau sa te sperii, dar am telefonat deja la biroul unde lucrezi și le-am zis ca ai gripa.....
   Ma ridic rapid din pat și ma uit la ceasul din sufragerie era aproape  3 după-amiaza . Ma întorc in dormitor și ma sui in pat continuând sa citesc.
........Știu ca te-am muncit din greu azi-noapte dar sa știi ca mi-a plăcut , sper ca ți-a plăcut și ție. Am avut o surpriza plăcută cind ai devenit Vio.  Imbrăcată in lenjerie și cu machiaj ai fost superba de nerecunoscut . Trebuie să-ți spun ca nu am terminat in tine aseară , dar am avut un orgasm ca niciodată ,
tu dormeai și nu am vrut să-mi pun saminta in tine fără ca tu, personal sa mi-o ceri .
Mi-a făcut o deaosebita plăcere sa fiu primul bărbat din viața ta . Vreau sa știi ca te consider o amanta deosebita  . Am o serie de întrebări pentru tine și as vrea să-mi răspunzi sincer și simplu într-un sms. Vreau doar da sau nu ca răspuns  .
  Ti-a plăcut sa fii in rolul de femeie ?
  Vrei sa continui cu acest experiment ?
   Pot sa fiu bărbatul cu care sa continui acest experiment?
Citesc de citeva ori cele trei întrebări și ma gindesc,..... puțin ...  ... ma reped la telefon și încep sa-i scriu un mesaj
  1  Da
  2  Da
  3 Da Da Da 😘
Apăs trimite și aștept înfrigurat, emoționat ...........trec citeva minute bune și nici un răspuns
Ma ridic din pat puțin îngrijorat și ma bag in dus lăsînd apa calda sa cada pe mine . Ma clătesc bine si îmi simt mâinile pe pielea catifelată . Iau aparatul de ras si mecanic îl las sa alunece pe piele. Pasesc afara din cadā numai după m-am ras încă data pe întregul corp ca o extra măsura de siguranța . Ma șterg ....cind dintr-o data aud tit-tit, tit-tit . Am primit un mesaj . Ies din baie repede și apuc telefonul . Geo îmi scrie ....
Îmi pare bine ca ai răspuns afirmativ la întrebări. Dacă ești de acord putem sa ne intilnim in seara asta ca sa continuam ce am început .
   Ii răspund :
Da mi-ar face plăcere .
Citeva scude mai târziu Geo  raspunde....
Bine,atunci la 8 am venit sa te scot afara din casa .
Ii răspund
Nu ,nu așa . Nu ies afara din casa îmbrăcat in femeie . Ce o sa zică lumea , vecinii .
Geo ...
O sa ieși pe usa apartamentului ca și Viorel . Nimeni dintre vecini nu trebuie sa știe sau sa vadă .
Să-mi aduc lucrurile in geanta  ...ii  răspund
Geo.....
Vreau sa te scot afara puțin afara din casa . Ai gripa,ești bolnav . Te scot puțin la aer.
Ii răspund puțin intrigat ........Bine .
Puțin gânditor , m-a uit spre așternutul patului și văd o pate mare albicioasă unde Geo a terminat . Nu m-a mințit . A scos-o afara din mine cind a ejaculat . Geo este de încredere ,îmi zic.
Pun capotul pe mine și încep sa fac curat in casa curățind fiecare colțișor . Îmi dau seama după ceva timp ca nu mai avusesem niciodata pina atunci așa elan și tragere de inima in a-mi deretica apartamentul .   Zâmbesc și m-a uit la ceas ... 19;45 .... îmi dau seama ca dacă nu m-a grăbesc , o sa intirzii .
Îmi trag pe mine o pereche de blugi  , un tricou ,m-a încalț cu niște tenesi si ies pe usa . Aproape de usa de intrare m-a lovesc de doua vecine . ...Unde te grabesti așa Viorele . Am un meci de fotbal cu niște prieteni la terenul cu nocturnā . Așa ,așa,  pai nu intirzia, îmi spun ele facindu-mi loc . Asta este un sport bărbătesc încep sa își spună una către alta , nu vezi ca ăștia încep sa bage femei in fotbal . Pai numa’ bărbații ar trebui lăsați sa joace. Zâmbesc și îmi fac loc printre ele . După citeva minute apare și Geo in Daster .
Îmi deschide portiera și uitându-se la mine in ochi îmi face semn sa m-a sui in mașina. Închid usa și Geo demarează in trombă .
Cum ești , m-a întreabă . Bine , mersi. Am avut timp sa m-a odihnesc , pentru ca sint bolnav, ii răspund rizind .
Aaaaa, sa nu-ți faci probleme la birou mi-au sa nu vii la munca pina Luni. Azi e joi, așa ca ai timp sa te faci bine , îmi zise rizind mânzește . Unde mergem , îl întreb . Pai o tura prin oraș , dar vezi ca ți-am luat ceva astăzi și este pe bancheta din spate , vrei sa vezi ce ți-am luat ? Ii zic , da cum sa nu . Pai treci pe bancheta din spate și vezi. Pai cum . Ridicate și treci încet in spate, dar scoateți tenesii prima data ca îmi distrugi tapitaria . Îmi dau jos tenesii și m-a sui peste scaun sa ma mut in spate . Ii simt mina lui Geo pe fundul meu . Vezi sa nu aluneci îmi spune rizind. Găsesc trei sacoșele de plastic și încep sa le deschid grăbit . La lumina telefonului găsesc ciorapi, chiloței, pantofi cu toc ....  m-a uit holbat și nu îmi vine sa cred ...sutien ,  o rochie scurta, machiaj și o peruca . Ce sint toate astea Geo ? Un cadou pentru tine , vreu sa te îmbraci și sa folosești toate accesoriile . Dar cum . In mașina? Ii zic ? Da , îmi zice el, și sa nu-ți îți faci probleme ca am geamuri fumurii pe spate și nu te vede nici dracul. Mai Geo tu iar mergi la extreme , ii zic . Ești sigur ca nu se vede nimic . Nimic , nimic crede-ma. Ridic din umeri și ii zic, bine. Încep sa m-a dezbrac grăbit nerăbdător sa încerc toate bunatile. Dar de ce vrei sa m-a îmbrac așa, îl întreb . Eu Geo , vreau sa fiu primul bărbat care te-a scos in lume ca femeie spune cu o voce solemna după care izbucnește in ris. Radem amândoi și continui cu îmbrăcatul . Nu îmi vine sa cred PINA și pantofi . Cum de ai știut ce număr port ? Pai m-am uitat la pantofii tai azi dimineața cind am plecat de la tine.
Îmi vin ca turnați .pina și sutienul este mărimea potrivită . Vezi ca mai ai niște forme acolo, bagale in sutien sa ai și tu tite . Nu știu ce sa fac cu peruca , și nu pot sa m-a machiez cind masina este in mișcare , m-a minjesc peste tot. Bine hai ca trag intr-o parcare și o sa poți sa te aranjezi in liniște . Se oprește intr-o parcare la o benzinărie . Eu m-a duc sa beau o cafea, și sa fumez niște țigări , îmi zice, da un claxon cind ești gata. Cum Geo a ieșit , am început sa îmi peruca și folosindu-ma de camera telefonului sa îmi pun machiajul.
Nici nu știu CIT timp a trecut , dar dintr-o data realizezca in display-ul telefonului nu mai sint eu Viorel ci in schimb o femeie foarte tentanta . Îmi întorc capul de citeva ori sa văd fiecare unghi al fetei in telefon și dau mulțumit din cap . Ma întind peste scaun și claxonez o data . După un minut apare și Geo , se suie in mașina și îmi zice. Ai curaj sa te muți pe scaunul din fata?  Da , ii zic, cred ca poți sa ma iei de femeie. Ies din mașina și deschid usa din fata . Stai , nu încă , nu te urca, îmi zise el uitându-se la mine. Vrei sa întorci de împrejur de citeva ori . ... încet , incet te rog. Fac ce îmi zice și-l aud oftând și plascaiind . Ești , superba , chiar de te-as știi și nu te-as recunoaște . Peruca bruneta, rochița ,ciorapii , sutienul ...ce pot sa zic adauga niște forme cu adevărat muieresti, pantofii cu toc , plus machiajul își fac datoria si ma schimba izbitor.
Ma sui in mașina și Geo ma apuca gentil de barbie sarutindu-ma .
  O ia pe șoseaua spre Târgoviște accelerând nebunește . Unde mergem, ii zic. Ne plimbam puțin , îmi zise și poți sa te simți in scaun ca și gagica mea. Ma uit la profilul lui și îl văd cum conduce intens. Ma fac comfortabil pe scaun și îmi pun mina stingă pe piciorul lui mingiindul încet . Sa nu mergi mai departe ca o sa ma innebunesti îmi zice zimbiind . Vreau sa îți zic ca aseară mi-ai făcut o surpriza extraordinara . Nu m-am simțind niciodată mai bine făcând sex cu cineva. Tu cum te-ai simțit, cum ești ? M-am simțit curajos, ii zic. Nu as fi crezut ca pot sa fac pasul ce l-am făcut . Nu ma simt prea confident acum, dar aseară m-am simțit foarte bine.  Erai pe iarba aseară și te-a făcut sa fii mai relaxat , plus popperul tău , nu ai mai avut inhibiții, îmi zice el  . Vrei sa tragi un fum , doua sa te relaxezi ? Da , ii răspund . Îmi întinde o Țigara și o bricheta . O aprind și trag doua fumuri. Da-mi și mie îmi zice Geo. Dar tu conduci. Lasă asta , da-mi un fum și deschide geamul sa nu miroasă . Ii pun Țigara între  buze și-l aud tragin in piept . Vezi ca trebuie sa-l ții in piept fumul ca sa își facă efectul . Îl țin de citeva ori, cite șase , șapte secunde . De unde ai știut ca o sa îmi placa îl întreb . Ce ? Ce sa îți placa? Sa ma îmbrac in travesti , ii zic. Doar ce făceam mișto de tine , îmi raspunde..... dar sa știi ca nu as fii crezut ca îți place sa futi ca și o gagica . Gemeai de mama focului aseară  cind te pompam . Ma fac mic pe scaun și îl întreb , dar ți-e ti-a plăcut ? Oooohhh Vio, mi-a plăcut la nebunie . Ți-am zis ești cel mai bun futai de care am avut parte  . Îmi las capul pe spate și simt o ușoară amețeala semn ca iarba începuse sa își facă efectul. Vezi ca ti- am luat și asta ... si scoate din buzunarul sacoului o sticla albastra ... sint poppers îmi zice , dar mai potente decit ale tale aseară. Ai cheltuit o grămada pe garderoba mea , ii zic . Îmi întind încet mina și ii simt pula pulsând prin pantaloni . Văd ca îți place , ai un sentiment pentru mine , ii zic țuguindu-mi buzele . Vio neastâmpărato , termina te rog , vezi ca conduc. Și ce dacă, ii zic . Conduci , ai fumat iarba, ce are dacă te ating și eu puțin . Îl văd cum își mărește ochii și stringe din buze . Ii deschid fermoarul și ii ating pula cărnoasa. Nu porți  chiloți , îl întreb. M-am grăbit și ....am uitat sa ii pun, zimbi el facindu-mi cu ochiul șmecherește . Ii scot pula afara prin șliț și încep sa i-o mingii .
Ahhh ma bagi in pușcărie , Vio . Nu îl ascult și îmi las capul in poala lui , luându-i-o între buze . I-o sărut încetișor și i-o ling . Ahhh Vio, îl aud suspinând . trebuie sa opresc undeva , îmi zice . Nu te rog , ii răspund cu capul dintre picioare , mai condu puțin . Vreu sa sug puțin , așa cum este acum . Bine , Vio , bine , mai conduc puțin cit timp tu te joci acolo. Încearcă poppersurile ce ți-am cumpărat , îmi zice el. Deschid sigiliul , capacul și inhalez adinc pe fiecare nara . Simt ca plutesc și ca ma pierd.
Ma aplec in poala lui și Incep sa o iau in gura din ce in ce mai adinc . Simt cum elementul din gura mea ia o forma din ce in ce mai erecta. Îl aud pe Geo cum oftează și cum apasă pe pedala de accelerație făcând mașina sa mugeasca . I-o sug și îmi place . Îmi rotesc limba in jurul capului dupa care ma îndes in ea pina ajung cu limba la coaie. Îl sug și îl sug. Am găsit o parcare de tir unde sa tragem pe dreapta , îmi zice. Parchează pe la jumătatea lotului sub un stâlp de lumina . Oprestete, îmi zice . Ma ridic din poala lui nedumerit . Date jos și hai pe partea mea îmi zice. Ma dau jos și si cu pași mici  ma duc pe partea lui unde el ma așteaptă cu usa deschisă . Se da jos , se desface la nasturele de la blugi și își scoate mădularul afara. Hai și suge-ma îmi zice . Aici afara , sub lumina asta? Da aici îmi zice . Nimeni nu te recunoaște , dacă ne vede o sa zică ca ești o curva ce face trotuarul . Ma pun in genunchi pe asfaltul parcării mai trag de citeva ori din Sticluța și o iau la supt. Exact ca o curva , îmi zic, exact ca o tirfa in parcare. Îmi place ce fac , simt o plăcere ascunsa sa îl aud pe Geo cum geme. Și-a pus mâinile me capul meu și îl simt cum se împinge in mine mai să-mi rupă esofagul . Ma înec , din cind in cind, dar nu ma las pe tânjală .
     Ce bine suge pule Doamna , la Domnu, aud din spatele meu o voce intr-o romană  stricata . Domnu nororcos estem . Subțirica doamna , place la mine . Ma opresc din supt și ma uit îngrozit in ochii lui Geo. Am încremenit , nu îmi vine sa cred ce ghinion am . Si prima data și prins . Ii simt mina lui Geo pe cap mingiindu-ma încet încercând sa ma calmeze. Da doamna e sexy , zice Goe , scumputa, dar știe meserie. Văd ca ne-ai intrerupt , ce vrei îl întreba Geo .
Eu văzut la voi de la Cabina , și plăcut .... Doamna subțirica și ... si-naltuta . Vrea Domnu sa o dea și la mine puțin ?
Ce zici mai turcule ii zice Geo .  Incet incep sa ma ridic in picioare . Simt ca tremur de frica și de-abia pot sa respir .
Io plăcut de Doamna . O ce innaltuta este doamna .
Eu am plătit, eu fut , zice Geo . Așa ca valea , carate . Îl aud pe turc cum se îndepărtează citi va pași si ma întorc sa ma uit după el cind el se intoarce brusc și se uita fix la mine . Ahhh frumos doamna . Ma întorc încet cu fata spre Geo și ma uit la el cu ochi speriați . Eu plătit bine la tine, Ii zice zice turcul lui Geo. Eu dat la tine CIT tu plătit . Mai pleacă de aici și lasă-ne in pace, ii zice Geo.
CIT plătit tu la doamna , CIT ?
O suta , ii zice Geo, o suta de euroi. N-ai tu bani de asta .
Eu dat la tine o suta , zice turcul .
Doamna nu m-a terminat încă și nu cred ca are timp, ii raspunde Geo uitându-se in ochii mei împăciuitor .
Eu dat la tine 200 zice turcul.
Nu ma , du-te de aici, ridica glasul Geo .
Dat 300 la tine , zice turcul , mulți bani la tine pentru doamna. Îl văd cum Geo își ridica sprânceana , ginditor. Ce faci , îl intreb .400 sute turcule si o facem posta. Simt cum totul se prăbușește . Geo își coboară privirea și îmi zice , facem amindoi bani. Eu îmi scot investiția , și tu scoți un sfert de salariu. Îl aud pe turc cum se apropie de mine . Bine la mine zice turcul bagă mina in buzunar scoate un maldăr de bani și ii întinde citeva bancnote lui Geo .  Doamna suge la mine ? Nu turcule ii zice Geo . Tu o futi pe doamna . Doamna ma suge pe mine și tu o futi , o facem capra . Dar trebuie sa o futi in cur . De ce cur , zice turcul. Ca ești turc și vrei sa futi curul la femei , plus plătești bine. Tu știut bine la mine , îl aud pe turc răspunzându-i . Eu plăcut cur , eu futut cur.
Vio hai aici și apleacate c...



    Login