Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

01. Cuvant inainte
Autor : Discret01 - 2017-03-26
Citita de 4695 ori - Nota 5.88 (25 voturi)
Buna ! Este prima mea scriere asa ca v-as ramane recunoscator/recunoscatoare daca ati fi blanzi cu privire la critica !
Povestea ce urmeaza sa o astern este o impletire intre real si fantezie.. nu voi specifica limita dintre acestea doua tocmai pentru a starni poate curiozitate..
Numele meu este Iulian si povestea mea incepe in perioada celor 18 anisori , destul de activ sexual si desigur cu un apetit crescut in materie de sex dar in acelasi timp fara experienta necesara pentru a avea o partenera alaturi de care sa dezvolt ceea ce vedeam eu zi de zi pe siteurile de filme pentru adulti , nu imi ramasese decat optiunea de ramane cu nenumaratele mele ganduri si sa sper ca intr-o zi voi ajunge sa le pun si in practica.. Ma rog.. aceasta este si ideea defapt si de aici porneste si povestea. Navigand zi de zi pe siteurile de profil in materie de sex si cu hormonii tropaind in corpul meu nu imi ramasese decat optiunea masturbarii , optiune ce o foloseam abuziv , masturbandu-ma de cateva ori pe zi. Inevitabil intr-o zi , cautand ceva si mai incitant am ajuns din greseala la un video gay in care erau 2 tipi slim , foarte armonios proportionati si care desavarseau o minunata partida de sex. Am vizionat video-ul pana la capat dupa care mi-am continuat cautarile in materie de straight. Fara sa imi dau seama si fara sa dau importanta mintea mea a inceput sa se gandeasca la ceea ce am vazut in video.
A-2a zi primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut un site doar cu acest gen de clipuri , am vizionat cateva video-uri si in tot acest timp am dat si peste categoria "Crossdressing" , curios din fire si cu o pofta nemarginita de nou , excitat pana in gat de ceea ce vedeam acolo , mi-am descoperit atractia fata de acest gen de pornografie. Zilele ce au urmat , lunile .. am petrecut timpul dedicat masturbarii doar cu acest gen de video-uri , ma excita enorm lenjeria intima de dama purtata de barbati si barbatii care se purtau ca niste gentlemani cu acele stimabile "domnisoare". Fiind inca la liceu intr-un mic orasel din provincie singura mea optiune era sa imi cam pun pofta in cui.. sau sa imi creez un cont pe un celebru site de dating-gay si sa incerc cumva sa dau si eu peste o asemenea persoana.
Lunile au trecut , cautarea mea nu a dat nici-un rezultat pana in momentul in care am ajung in capitala , Bucuresti.. aici orasul nu doarme niciodata.. cu nenumaratele optiuni in materie de sex si cu nenumaratele fantezii bine impamantenite in mintea mea nu a fost greu sa gasesc un partener alaturi de care sa am prima mea experienta.
La 2 saptamani duoa ce am a...



    Login