Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataZiua Laurei (part2)
Autor : johndoe80 - 2022-08-10
Citita de 6295 ori - Nota 7.81 (52 voturi)
Capitolul II

Am coborât din bloc iar mașina mă aștepta deja în fața scării. Am urcat în spate și am pornit către club. Se făcuse 10 seara, orașul nu era aglomerat așa că am ajuns relativ repede în centrul vechi. Am coborât din Uber mulțumindu-i șoferului.
Distracție plăcută, îmi urase acesta pe un ton prietenos.
Mai aveam ceva de mers pe jos până la clubul cu pricina. În timp ce mă strecuram prin furnicarul de oameni care este în fiecare seară în centrul vechi, am auzit cum îmi sună telefonul.
Fată, ce naiba faci? Am auzit-o pe Laura cu greu în zgomotul de muzică ce răzbătea din difuzor.
Aproape am ajuns, ai răbdare, în 2 minute sunt acolo!
Haide, că vreau să ți-l prezint pe noul meu prieten, spuse ea chicotind.
Ce prieten, te-ai împăcat cu ăla?, am spus eu nedumerită, neînțelegând prea multe din cauza zgomotului. Hai ca am ajuns.
În club, lume multă chiar foarte multă. Muzică urla în boxe ceea ce nu prea era pe gustul meu. Odată ce am intrat jocurile de lumini și muzica din club creau o atmosferă cu care nu prea mă împăcam. Bine că nu a venit și Claudiu că m-ar fi boscorodit o săptămână, mi-am spus eu în gând.
O văd pe Laura la o masă împreună cu doi tipi, cam la 40-45 de ani, dar care arătau destul de dubios după părerea mea.
La mulți ani, fată! mi-am făcut eu intrarea și am dat să o pup.
Ura, ai venit! Ea este Monica, cea mai bună prietenă, cea despre care v-am vorbit.
Doar voi sunteți? Am întrebat nedumerită.
Da, am fost doar eu dar i-am cunoscut pe Dan și Florin care mi-au ținut de urât în timp ce te așteptam. Mai trebuiau să vină niște prieteni, dar m-au anunțat că nu mai au cum să ajungă.
Deja mi se părea aiurea. Nu numai că trebuia să îndur haosul din club, dar trebuia să și socializez cu doi necunoscuți care nici măcar nu îmi inspirau prea multă încredere. M-am așezat pe canapeaua din club lângă Laura, iar cei doi stăteau la margine, astfel că eram amândouă la mijloc între ei.
Monica este cea mai fidelă fată, vorba cântecului, nu am întâlnit pe cineva care să-și iubească bărbatul așa ca ea. Deci să nu cumva să vă treacă ceva prin cap! spuse Laura destul de euforică.
Dar tu ești singură și este ziua ta, asta nu înseamnă că nu ne putem distra, a spus unul dintre cei doi pe care oricum nu reținusem cum îl cheamă.
Dacă e așa cum zice Laura, cum de ai venit singură în club? mi se adresă același individ care stătea lângă mine rânjind complice?
Luată prin surprindere, m-am cam fâstâcit neștiind ce să zic.
Păi soțul meu e ocupat, nu a avut cum să ajungă, am bâguit eu.
Da, sigur! a adăugat ironic cel pe care aveam să aflu că îl cheamă Dan.
Hai să ciocnim! a spus Dan începând să toarne în pahare.
Pentru Laura, la mulți ani! spuse Florin dând pe gât shot-ul.
Și pentru Monica cea cuminte! a adăugat ironic același Dan.
Am dat pe gât shot-ul, simțind furnicături în tot corpul. Nu eram prietena cu tăria, de obicei mai mult de o bere sau un pahar de vin nu consumam. Am remarcat că Dan era cu ochii lipiți de picioarele mele în dresuri roșii care se iveau de sub rochia care acum și mie începuse să mi se pară cam scurtă. Florin, o luase în brațe pe Laura și a început să o pupe pe obraz urându-i la mulți ani.
O pupase pe ambii obraji și apoi pe buze, în timp ce o ținea de umeri. Laura roșise, și se trase puțin înapoi, dar nu foarte convingător. Oricum, datorită băuturii era într-o stare euforică destul de evidentă pentru toată lumea.
Timpul trecea iar cei doi ne tot îmbiau la shoturi. Laura deja era din ce in ce mai apropiata de Florin, aproape că stătea în brațele lui, iar eu cu Dan făceam conversație de complezență discutând banalități. Am refuzat să mai beau scuzându-mă că nu am voie să beau alcool. Dan s-a dus până la bar și mi-a luat un cocktail non alcoolic.
Deja se făcuse miezul nopții și mi-am dat seama că nu pot pleca acasă lăsând-o pe Laura cu cei doi indivizi. I-am dat un mesaj lui Claudiu și i-am spus că mai întârzii, că nu am cum să plec. Dan se apropiase de mine luându-mă de după gât și șoptindu-mi la ureche:
A primit un cadou frumos prietena ta de ziua ei, văd că se înfiripă o idilă între ei.
M-am uitat către Laura care deja se săruta pasional cu Florin, fără să mai țină cont de restul lumii. Părea fericită în brațele lui, iar acesta era deja cu o mână pe piciorul ei, înaintând ușor pe sub fustă dezvelindu-i dresul negru fin pe care îl purta Laura până începuse să i se vadă dunga. Nu o mai văzusem pe Laura așa dezinhibată mai ales în prezența unor necunoscuți.
Nu vrei și tu să te distrez? E păcat să strici petrecerea. Dan își încerca norocul cu mine atingându-mi ureche cu buzele în timp ce m-am trezit ca din întâmplare cu o mână pe picior.
Încetează, te rog frumos! Chiar nu am venit aici ca să-mi fac de cap. Și în niciun caz cu un necunoscut. am spus eu hotărâtă luându-i mâna de pe piciorul meu.
Mi-am mai tras puțin rochia în jos încercând să acopăr fără succes cât mai mult din pulpele care ieșeau la vedere. L-am privit pe Dan, acesta părând hipnotizat de picioarele mele. Culoarea roșie a dresurilor părea că are același efect asupra lui la fel cu a taurilor cărora li se flutură în arenă o capă roșie. M-a luat din nou de după gât și m-a tras spre el.
M-ai înnebunit cu picioarele astea! Și rochia asta scurtă... Ca să nu mai vorbesc de dresul ăsta roșu de curvă care mă incită la maximum. Ce bărbat își lasă nevasta să plece așa de acasă?
Rușinată, am încercat să mai trag de rochie, dar văzând că e inutil, m-am pus picior peste picior dându-i din nou mâna la o parte. M-am uitat la Laura și acesta parca era în altă lume. Se pusese cu fundul în brațele lui Florin stând încolăcită de gâtul lui în timp ce îl săruta pasională. Vedeam mâinile lui Florin cum își fac de lucru pe sub fusta ei mângâindu-i destul de intens fesele. Cu toată muzică și gălăgia din club, am auzit-o pe Laura gemând destul de tare, nemaiținând cont de nimic. Dăduse capul pe spate în extaz în timp ce Florin o săruta pe gât. Se făcuse mică la pieptul lui ținându-l de gât. Părea că tocmai avusese un orgasm.
Vezi ce bine se simte, ai putea și tu să fii mai dezinhibată și să te simți la fel. Ce zici?
În momentul ăla am tras-o pe Laura de mână și i-am zis să mergem la baie. În baie m-am răstit la ea.
Fată, ai luat-o razna? Cum naiba scăpăm de ăștia, tu nu vezi ce dubioși sunt. Nu știu ce a fost în capul tău să te anturezi cu ei.
Monica, Monica, cine ți-a zis că vreau să scap de el? Tocmai mi-a oferit un orgasm fără să mi-o bage înăuntru. Dacă acum a fost așa, îți dai seama cum o să fi când o să ne-o tragem!
Ai înnebunit, mâine o să-ți pară rău! am încercat eu să fiu cât mai convingătoare, dar fără succes.
Florin tocmai ne-a invitat la el să continuăm petrecerea.
Care ne-a? Eu nu merg nicăieri. Mă așteaptă Claudiu acasă.
Ba vii cu noi, stai și tu cu Dan cât mi-o trag cu Florin și după aia îți promit că plecăm împreună. Hai că nu o să dureze mult la cât de excitat e. Sună-l pe Claudiu și spune-i că rămâi la mine în noaptea asta. Pleaseeeeee, e ziua mea! It’s my party and I cry if I want to! începuse să fredoneze în timp ce mă luase în brațe.
Of, faci o mare prostie pe care o să o regreți ...



    Login