Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ziua Laurei (part 3)
Autor : johndoe80 - 2022-08-14
Citita de 8871 ori - Nota 6.72 (97 voturi)
Capitolul III

În taxi am stat în spate cu Laura și Florin, iar Dan lângă șofer. Am răsuflat ușurată și mi-am sprijinit capul pe geam iar luminile orașului se prelingeau pe fața mea. Cum am ajuns aici? E un vis sau ceva. Nu-mi venea să cred în ce situație mă pusese Laura.
Lângă mine Laura stătea cu capul sprijinit de pieptul lui Florin, iar mâna ei îi freca pula prin pantaloni. Florin stătea cu capul pe spate părând că mai are puțin și își dă drumul. Priveam mâna Laurei cum se plimbă ușor pe pantalonii lui Florin și am putut observa pula lui în erecție prin jeanși. În penumbra din mașină și pula lui îmi părea imensă. Am simțit o căldură care a început să-mi învăluie corpul și chiloții care s-au udat instantaneu. Mi-era clar, situația în care mă aflam mă excitase teribil.
Curând am ajuns la destinație. Eram undeva la marginea orașului într-un cartier de vile. Am coborât din mașină și am intrat în casă.
Un living destul de măricel cu o canapea colțar și o masă în fața acestuia.
- Faceți-vă comode fetelor! Mă duc să aduc ceva de băut, a spus Florin plecând către bucătărie. Dane, pune și tu ceva muzică.
- Nu mai vreau muzică, mi-a ajuns cea din club, am implorat eu.
- Bine, bine, fie ca tine.
Laura s-a trântit pe canapea aruncându-și pantofii cu toc pe care îi avea în picioare. Speram să nu adoarmă și să termine cât mai repede treaba cu Florin pentru a putea pleca acasă. Oboseala și-a spus cuvântul în ceea ce mă privește. Clubul, muzica puternică, jocurile de lumini și nu în ultimul rând situația în care mă aflam începuseră să pună stăpânire pe mine. M-am așezat pe canapea încercând să am grijă să nu mi se ridice rochița prea mult, deoarece Dan nu mă scăpa din ochi.
M-am uitat la Dan și i-am surprins privirea ațintită spre picioarele mele. Stăteam cu picioarele încrucișate încercând să nu-l întărât prea mult pe Dan, dar asta era deja imposibil. Am aruncat o privire către pantalonii lui și i-am văzut pula care era sculată. Acum mi-era clar avea o sculă impresionantă la cum se vedea prin pantalon. Florin apare cu băuturile pe care le pune pe masă. Mi-era sete, așa că m-am întins spre sucul de portocale pe care l-am băut pe nerăsuflate. Laura s-a ridicat în fund și a întins mâinile spre Florin.
- Hai, vino! a spus ea cu o voce stinsă.
Florin cu Laura s-au mutat în cealaltă parte a colțarului începând să se sărute cu foc. Deja mâna ei era în pantalonii lui, desfăcându-i șlițul, Florin îi îndepărtă picioarele și începuse să-i frece pizda cu poftă și din ce în ce mai repede. La un moment dat îi rupsese dresul în dreptul pizdei lăsând la vedere chiloții ei negri pe care i-a tras într-o parte pentru a avea acces mai ușor la pizda Laurei. Laura începuse să geamă și a apucat să-i scoată pula din pantaloni începând să o frece în văzul tuturor. Nu mai văzusem o pulă atât de groasă decât în filmele porno.
Dan era lângă mine urmărind și el atent scena din partea opusă. M-a tras spre el și m-a sărutat ușor pe gât. În loc să-l îndepărtez am gemut ușor și am dat capul pe spate. Atât i-a trebuit că deja aveam o mână peste sâni și o limbă care se plimba ușor pe gât. Dan a coborât cu mâna de pe sâni spre zona de jos, începând să mă mângâie pasional la pizdă, prin dres. Eram deja udă când Dan a început să mă sărute cu foc. Am deschis ușor gură lăsându-l să-și strecoare limba în gura mea până ce limbile noastre s-au întâlnit. Am început să gem. Până la urmă am început să-l sărut cu pofta Mi-am desfăcut picioarele, nemaipunând rezistență m-am lăsat în mâinile lui.
Am închis ochii și l-am lăsat pe Dan să îmi ridice rochia și să mi tragă ușor în jos dresul lăsându-mă în chiloței. M-a descălțat de ghetuțe și mi-a dat jos dresul de pe un picior. În secunda următoare i-am simțit degetele jucăușe care îmi intrau în pizdă pe rând penetrându-mă ușor.
- Cam udă pentru o fată așa de cuminte!
- Taci din gură și continuă cu degetele, sunt singurele chestii care vor intra în mine!
- Nu fii așa de sigură! a adăugat el în timp ce mă penetra în pizdă cu două degete, la început ușor, apoi din ce în ce mai tare.
Eram super excitată, mă apropiam de orgasm, iar Dan observând a început să îmi scoată sânii din sutien jucându-se cu sfârcurile care erau super întărite. Arătam dezastruos, dresul pe un picior, chiloții la fel, rochia îmi era dată jos în partea de sus lăsându-mi sânii scoți din sutien la vedere. Dan începuse deja să coboare cu gura jos spre pizdă începând să mă sărute pasional și să alterneze penetrarea cu limba și cu degetul. Am început să gem din ce mai puternic făcându-i concurență Laurei. Spre rușinea mea atinsesem orgasmul. Era prima oară când aveam orgasm după mult timp.
Între timp Laura fusese dezbrăcată și se pusese în genunchi luptându-se cu pula imensă a lui Florin care cu greu avea loc în gura ei. Acesta o ținea de păr și o trăgea violent spre pula lui făcând-o pe Laura să se înece și să îi curgă lacrimile stricându-i stratul de farduri pe care îl avea pe față. Cu toate astea Laura continua să-i sugă cu nesaț pula lui Florin de parcă era posedată.
Florin continua să se joace cu limba pe clitorisul meu până am început să tremur din tot corpul și am scos un țipăt care anunța un alt orgasm ce era pe cale să vină. Dan s-a oprit și s-a ridicat în picioare în fața mea începând să își dea jos pantalonii scoțând la înaintare pula băț care era exact cum m-am așteptat. Mare, nu chiar ca a lui Florin, dar era cea mai mare pulă pe care o văzusem pe viu.
Acesta începuse să și-o frece încet în fața mea și mi-a zis râzând:
- Hai că nu te mănâncă, o vei mânca tu pe ea. Sau poate vrei să ți-o bag direct în pizdă că văd că ești pregătita pentru ea.
- Nu, te rog, nu vreau să mă fut cu tine. Nu vreau să-l înșel pe soțul meu! am spus eu aproape în lacrimi.
- Păi hai să te văd de ce ești în stare că de când te-am văzut am pus pariu cu Florin că o sugi mai bine decât prietena ta.
- Te rog, nu!
- Hai dacă nu vrei să te fuți atunci trebuie să iei muie! a adăugat el autoritar.
Din partea cealaltă Laura terminase de supt pula lui Florin. Acesta o luase de păr și o pusese capră cu fundul spre el. De la supt Laura avea bale la gură care i se prelingeau pe sâni.
- Hai fute-mă! strigă Laura către Florin.
Florin era în spatele ei admirându-i curul măricel. S-a apropiat cu gura de pizda ei și i-a tras o flegmă. după care a început să o maseze ușor pe pizdă scăpând din când în când câte un deget sau chiar două în pizda Laurei.
- Ahhh, ce bine e! Continuă așa, nu te opri!
Laura începuse să dea din ce în ce mai tare din cur frecându-se de palma lui Florin ajungând la un nou orgasm.
- Ahhh, daaaa! Daaaa! Freacă-mă! Nu mai pot!, după care lăsase fundul în jos și începuse să aibă spasmele orgasmului, dând convulsiv din cur și punându-și mâna la pizdă.
Florin o ridică din nou în 4 labe, o apucă de păr și își băgă brutal pula imensă direct în pizda ei, începând să o pompeze destul de dur pe la spate, făcând-o pe Laura să țipe de la combinația dintre durere și plăcere.
- Mai încet că mă rupi! Îmi rupi pizda!
- Taci în pizda mă-tii de curvă! Ai vrut pulă de ziua ta așa că na pulă! și apoi o plesni destul de tare peste fund cu palma.
Laura începuse să geamă din ce în ce mai tare și încasa cuminte pe la spate pula lui Florin contrându-l cu mișcări violente din fund.
- Vezi ce cuminte e prietena ta? spuse Dan în timp ce își apropia amenințător pula de gura mea.
Ca să evit să-mi atingă gură, l-am apucat de pulă cu mâna și am început să o frec ușor uitându-mă la el. Acesta părea mulțumit pentru moment de laba pe care i-o făceam cu mișcări încete. Mâna mea mică abia putea să-i cuprindă pula. După câteva secunde Dan se răsti la mine:
- Hai, blondo, ajunge cu frecatul, acum ia-o în gură și suge-o, arată-mi ce știi, muistă mică.
Eram hipnotizată și nu înțelegeam ce e cu mine. M-am apropiat cu gura de pula lui și am început să o pup cu buzele, apoi să mă joc ușor cu limba de sus în jos, și apoi pe capul pulii pe care apoi îl sărutam. Evitam pe cât puteam de mult să îi iau pula în gură, mai ales că era cam groasă pentru gura mea micuță.
Dan era în extaz, pârând să-i placă cum mă jucam cu limba pe scula lui, iar eu speram să-și dea mai repede drumul ca să scap de alte neplăceri. Deja făcusem prea mult. Fără să mă aștept, Dan m-a apucat brusc cu o mână de păr, iar cu cealaltă îți luă pula și începuse să mă pleznească cu ea peste față.
- Hei, mă doare, ce naiba faci? i-am zis eu supărată.
- Așa merită muistele, spuse Dan trăgându-mi o flegma pe față. Hai treci și suge dacă vrei să mă potolesc!
Neavând ce face, am deschis gura și am început să o bag încet. Intrase cam jumătate și deja mă durea gura. Observând că ezit, Dan m-a apucat de cap și m-a tras violent către el, astfel că m-am înecat cu pula lui care îmi ajunsese până în gât. Mă sufocam, dar pe Dan părea că nu îl interesează trăgându-mă spre el din ce în ce mai puternic. Mă sufocam și din gură îmi curgeau bale care se prelingeau încet pe sâni, pe rochie și pe sutien. Nu mai aveam aer și mi-a venit să vomit, dar ca un făcut Dan și-a scos pula din gura mea și am apucat să trag o gură de aer. Din nou Dan continua să îmi da cu pula peste față ca un dement iar eu îl imploram să se potolească. L-am apucat de pulă și am băgat-o din nou în gură.
De data asta părea că nu mai e atât de brutal, însă din când în când își mai scotea pula scuipându-mă în gură. În timp ce îl sugeam cu o mână mă frecam la pizdă ajungând din nou la orgasm.
După o nouă repriză de muie, Dan și-a dat drumul pe fața mea și pe păr sub privirile admirative ale lui Florin care și el la rândul lui terminase pe fundul Laurei. Laura părea distrusă, avea ochii în lacrimi, și stătea prăbușită pe canapea cu sperma prelingându-se de pe fund pe picior.
Eu eram în genunchi în fața lui Dan care nu m-a lăsat până nu am făcut curățenie la locul de muncă. I-am supt-o încet, până nu a mai rămas nicio picătură de spermă pe pula lui. Camera aceea era imaginea dezastrului în. Eu eram plină de spermă pe obraz, pe nas, pe frunte, aveam dresul si chilotul doar pe un picior sânii pe din afară și rochia plină de balele ce-mi curseseră din gură. Mă ustura fața de la cât m-a pleznit Dan cu pula peste bot, iar gura și fălcile mă dureau teribil. Laura avea fundul roșu de la palmele pe care și le luase și zăcea epuizată în canapea.
- Bravo fetelor, v-ați descurcat de minune! Monica a supt-o cu atâta poftă de parcă era ultima pulă din viața ei, iar Laura are pizda ruptă de la câtă pulă și-a luat!
Capitolul IV
Nici eu nici Laura nu am mai avut puterea să mai spunem nimic. Eram epuizate. Am dat să mă ridic să mă duc la baie pentru a mă spăla de spermă, dar nici nu am apucat să mă ridic bine că Florin m-a apucat de o mână și m-a tras de păr îngenunchindu-mă în fața lui.
- Păi ce, blondo? Credeai că s-a terminat? Nu trebuie să mă bucur și eu de gurița ta că prea mi-ai făcut poftă când te-am văzut cum i-o sugi lui Dan. Vreau să văd care dintre voi două o suge mai bine.
Nu am mai apucat să zic nimic că m-am trezit cu pula lui Florin în gură.
- Hai Monica, suge-o! Fă-o tare din noua! spuse Florin râzând.
În timpul ăsta, nici Dan nu era mai prejos. S-a dus spre Laura care stătea în fund pe canapea și a început să o fută între sâni.
- Dacă Monica nu m-a lăsat să o fut, o să ți-o trag ție! spuse el.
După ce și-a sculat pula jucându-se cu ea între sânii Laurei, a luat-o ca pe o păpușă și a pus-o cu pe canapea cu picioarele în sus și cu pizda proaspăt epilată la vedere. Cu pula sculată s-a apropiat de ea, i-a pus picioarele pe umeri într-o poziție clasică umeri-craci și a penetrat-o adânc.
- Te rog mai încet! M-a nenorocit Florin! Nu mai pot așa tare.
Nici nu a terminat bine să se plângă că Dan i-a tras o palmă peste față și i-a spus răspicat:
- E trecut de 12 noaptea, a trecut ziua ta, așa că nu ești în măsură să ceri nimic!
A început să-i bage pula din ce în ce mai violent lucru care a cam început să o sperie pe Laura. În timp ce era luată brutal la pulă începuse să plângă. Privirile noastre s-au încrucișat la un moment dat. Laura cu ochii în lacrimi mă privea pierdută cum eram futută violent în gură părând că își cere scuze că m-a băgat în rahatul ăsta.
- Cum e pizda, boss? întrebă curios Florin.
- E chiar bună târfa, hai că nu ai lărgit-o chiar atât de tare, dar mă ocup eu de asta!
- Muista cum ți se pare? Știe meserie? îl întrebă la rândul lui pe Florin uitându-se la mine cum i-o sug.
- Știe meserie, o suge ca o profesionistă! Deja mi-a sculat-o bine de tot.
- Păi dacă nu a vrut să fie futută, atunci o folosim doar pentru muie, iar Lăurica găurica va fi pizda noastră!
Dan îi schimbă poziția Laurei, punând-o din nou capră și îi aplică preventiv câteva palme peste fund. Pentru Laura începuse o nouă serie de futai. În timpul ăsta, eu eram în genunchi sugând ascultătoare pula lui Florin care se mai liniștise, slavă Domnului, și mă lăsase să mă ocup de pula lui așa cum puteam. Din când în când își mai scotea pula din gura mea, îi aplica o flegma, după care mi-o băga înapoi în gură.
La un moment dat am auzit-o pe Laura țipând ca din gură de șarpe.
- Aaaaaaaaaaaah, nuuuuuuuu! Mă doare! Te rog, nu! Nu am făcut niciodată asta!
M-am uitat speriată spre Laura să văd ce pățise. Lui Dan tocmai îi scăpase pula în curul ei și în loc să o scoată o penetra cu o plăcere diabolică. Laura scotea gemete de durere la fiecare mișcare pe care o făcea Dan. Pe măsură ce o futea în cur pe Laura pula începea să alunece din ce mai ușor în fundul ei, și cu ajutorul unor flegme pe care i le trăsese direct în gaura curului.
Florin își scosese pula din gura mea și s-a dus curios spre Laura și Dan.
- Boss, vrea...



    Login