Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Zanzibar - partea 1
Autor : emi1975 - 2023-12-29
Citita de 12741 ori - Nota 5.22 (152 voturi)
Si am decolat spre Zanzibar! Asteptam de ceva vreme vacanta asta. Sa scap de frigul si aglomeratia din capitala si sa ma relaxez pe un sezlong la soare toata ziua. Am zburat prin Istanbul unde am avut escala. Dupa 14 ore am aterizat in Zanzibar! Caldura mare monșer. Cum am coborat din avion un val de caldura m-a lovit instant. Corpul a reactionat eliminand apa instant, umezindu-ma peste tot. Da, chiar peste tot. Inclusiv acolo unde va ganditi voi in acest moment. De vina erau si brazilienii pe care ii aveam pe mine. Prea mult material ptr temperaturile de acolo. Am așteptat bagajele si ne-am urcat in autobuzul care ne-a condus in resort. In concediul asta am plecat doar eu si cu Vali. Nu am mai luat alti amici. Pentru ca nu ne-am sincronizat. Unii au vrut Dubai, altii la ski. Asa ca am plecat doar noi. Ajungem la hotel si ma ridic de pe scaunul autobuzului.
- Trage-ti rochia, imi sufla Vali la ureche. Ti-a intrat in fund si se vede.
Usor jenata dau mana la spate si imi trag rochia intrata in fund. Ma uit in spate si il vad pe baiatul care ne ajuta la bagaje ca zambea la mine. Ii zambesc si eu usor jenata. Preluam camera si cum intru imi arunc hainele de pe mine si ma bag la dus sa scap de transpiratia de pe mine.
- Ma duc sa dau o tura prin complex, zise Vali.
- Ok, raspund din dus.
Termin dusul, ies din baie goala si merg sa imi desfac bagajul . Cum umblam prin geanta aud usa.
- Excuse me, miss.
Ma intorc in toata splendoarea mea cu sanii goi si proaspat rasa in zona intima. Ce sa vezi, era negrul care ne ajutase la bagaje. Tresar speriata.
- Aaah, what are you doing here? Belmejesc eu ceva in engleza acoperindu-mi sanii goi cu o mana iar cu cealalta incercand sa acopar restul.
- I brought you the bag. You forgot it in the bus.
Si vine aproape de mine si imi intinde geanta.
Stau o secunda pe ganduri si din instinct intind mana dreapta sa apuc geanta lasand la vedere pizda mea proaspat rasa. Il vad cum isi coboara privirea si incepe sa zambeasca. Realizez ce am facut .
- Thank you, ii multumesc.
Tot din instinct ma uit la pantalonii lui cei albi si ii vad conturul madularului prin ei. Ma trece un fior. Era considerabil de lunga.
Ma săgetă rapid fantezie cu negrul care imi intrase in camera si care ma futea puternic. Ma trezeste raspunsul lui:
- Sorry madame . Sorry!
Trage usa dupa el si pleca. Intre timp apare si Vali. Eu tot dezbracata si usor excitata de momentul de mai devreme
- Hai ca am fost in recunoastere. Pe cine crezi ca am intalnit aici?
- Pe cine? Nu stiu pe nimeni care sa vina aici in perioada asta.
- Pe Erich. E cu nevasta-sa!
- Pe bune?
- Dap. Pe bune. Ne-a invitat sa ne vedem diseara la cina la 7 la restaurantul Blue ceva. A zis ca e mai stilat.
Nu zic nimic . Ganduri imi treceau prin minte cand am auzit ca e si Erich aici. Caut costumul de baie in geanta
- Ce costum sa imi pun?
- Pe cel negru care iti vine super
- Ok, raspund eu.
Iesim pe plaja. Ne asezam pe sezlong si nu trece mult si apare un “beach boy”. Un localnic negru care incerca sa vanda chestii turistilor. Tanar de altfel.
- Jambo , beautiful lady. How are you?
Jumbo e un fel de salut ptr turisti.
- Not so good,raspund.
- Ah, why?
- Head hurts, raspund ca sa scap de el.
- I have medicine for you.
Si scoate din geanta un borcan mic. Ma uit la Vali.
- Daca i-ai raspuns, acum mergi pana la capat, zise Vali.
- Ce naiba fac?
- Lasa-l sa iti dea cu alifie acum.
- Ok, ii raspund negrului.
Acesta se apropie si se pune in genunchi langa mina sa imi dea cu crema pe frunte. Cobor privirea si ii vad capul madularului cum ii cobora pe piciorul pantalonului scurt ca un cap de sarpe. Ii zic.
- Your little friend wants some air.
Se uita in jos si realizeaza la ce ma uitam.
- My friend wants some pussy, raspunde el.
Si bufnim in ras toti trei. Se ridica, ne saluta si pleca. Vali cauta ceva dolari si merse dupa el sa ii dea . A vorbit ceva cu el, negrul a zambit si a dat din cap si s plecat.
- Ce i-ai zis, intreb eu.
- Eh, l-am intrebat daca poate sa faca rost de ceva iarba.
- Stai potolit ca nu stii ce se mai poate intampla pe aici.
Am plecat de la plaja. Ne-am facut dus si ne-am pregatit de cina. Imi iau rochia alba , mulata si usor transparenta , fara sutien ci doar cu minusculii chilotii tanga pe dedesubt. In picioare mi-am luat pantofii stiletto cu tocurile inalte de 12cm. Lui Vali ii placeau mult. Spuneau ca imi fac “curul misto”.
- Wow ce sexy arati, zise Vali.
- Multumesc. Ptr tine m-am imbracat asa.
- Sa vezi ce te fut cand ne intoarcem!
- Abia astept, raspund eu.
Ma admir in oglinda. Areolele sanilor se vedeau prin materialul transparent care era si largit de sanii mei. Chilotii se vedeau si acestia prin materialul rochiei. Eram perfecta! La iesire din camera ma trezesc cu o palma peste buci.
- Mama ce te fut diseara, zise Vali.
M-a durut palma dar mi-a placut in acelasi timp.
Am ajuns la masa, am cinat cu Erich si Emilia( sotia lui Erich). Pe Emilia nu o intalnisem. Am discutat destul de protocolar si generalitati in mare parte. Dupa masa ne-au invitat la un scotch in bungaloul lor de pe plaja sa . Alti bani, alte conditii. In fond Erich era sef de tara si statea pe alti bani. Am mers de mana cu Vali pana acolo . Erich a pus gheata in 4 pahare si apoi a turnat scotch cat sa le acopere. Am dat noroc si ne-am urat “happy holiday” . Am luat o gura desi nu sunt bautoare de scotch sau wiskey. Era amar. Erich vazand ca ma stramb mi-a turnat si niste suc de portocale in pahar.
- Better?intreba el.
- Better, raspund eu.
Dupa prima gura m-am ametit si am baut tot paharul mai ales ca mi-a pus si suc de portocala. Incepusem sa rad mult si cam la orice. Baietii se ametisera si ei bine. Ochii lui Erich incepusera sa luceasca si sa se tot uite la mine. Emilia s-a retras la un moment dat si am ramas doar eu cu Vali si Erich. La un moment dat il vad pe Vali ca incepe sa motaie. Bause cam mult si era si obosit dupa drum. A adormit!
- Let it sleep, zise Erich turnandu-mi scotch in pahar.
Ma uit in ochii lui si inteleg ca vrea sa mai stam la baute. Accept. Avansarea mea ca sefa de departament depindea de el si nu mai aveam mult pana sa o abtin.
- Arati hot in seara asta, schimba Erich in romana.
- Multumesc.
- Crezi ca avem o sansa sa facem ceva pe aici?
- Ihim, raspund eu.
Ii vad ochii cum i se aprind dupa raspunsul meu.
- Emilia doarme?
- Ma duc sa verific, zise Erich.
Intre timp eu m-am dus la baie sa ma usurez. Si sa verific ca sunt in regula la pizda, desigur. Cand am revenit il vad pe Erich pe fotoliul de pe terasa uitandu-se la ocean. Il verific pe Vali. Dormea adanc. Merg pe varfuri sa nu fac zgomot cu tocurile sa il trezesc. Ajung pe terasa. Ma apropii de Erich . Simt mana lui pe coapsa mea. Ma opresc. Imi baga mana usor pe sub rochie . Un fior fierbinte imi cuprinde tot corpul. Simt instant cum incep sa ma umezesc intre picioare. Ma trage mai aproape si isi urca mana pana pe fund. Ma mangaie usor. Cu degetele imi da la o parte snurul chilotilor si imi cauta pizda. A gasit-o! Imi trece cu degetul aratator peste labii . Le departeaza usor si imi pune degetul pe toata lungimea lor. Eram uda deja. Simteam cum lichidul meu lubrefiant se lipeste ...



    Login