Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataX si noi
Autor : aa888 - 2015-01-11
Citita de 6418 ori - Nota 7.90 (31 voturi)
Pt cei ce ati citit prima noastra aventura cu dra Xenia , X pe scurt , iată revin cu cea dea doua .

Ne-am revăzut dupa aproape 8 luni . Simplu de contactat acum , am menținut legatura prin mail .
De ce abia dupa 8 luni ?
Pt ca avem copii , părinți , viata de familie este destul de complicata , cu obligații si răspunderi . In plus , eu si Adriana am cazut de acord de la bun inceput , aventurile dese duc la dispariția farmecului .

Am stabilit cu X sa ne vedem la un restaurant italian . Ne-am întâlnit in fata restaurantului , deplasarea am facut-o cu masina , mintea mea perversa alcătuind deja un plan .
Fetele erau îmbrăcate decent , Adriana cu rochita , X cu fusta , asortată cu o cămașă si vesta.
Am intrat , servit diverse , mentionez insa caracatița , placerea Adrianei .
Pentru ca ne cunosteam deja , discutia era agreabila , amuzanta , neavând insa nimic legat de partea sexuală a vieții .
Fetele au servit Martini spumant , eu doar o bere , urma sa conduc si nu doream sa risc . Am abuzat in schimb de apa minerală si o cafea spre sfârșit .
Dupa mai mult de doua ore de buna dispoziție si încântat papilele gustative , am decis sa ne retragem , urma sa redescoperim alte gusturi .
Am mers la masina , iar cand sa urcam , i-am spus Adrianei :
Doresc sa stați amândouă in spate .
Adriana a zâmbit , apoi a încuviințat , spunând catre X :
- Doua doamne si un șofer .
Am plecat spre casa , un drum ce avea sa dureze aproximativ 20 de minute , având in vedere traficul orelor 20 in Bucuresti .
Adriana zâmbea , ma tachina , stia ce imi doresc .
Ma felicit si in ziua de astazi pt alegerea geamurilor fumurii pe spate , cand am dat comanda si configurat masina .
Adriana s-a intins si a sarutat-o pe X , aceasta pricepind jocul precum si dorinta mea , imediat .
Realizați cred in ce stare am ajuns instantaneu , mai ales cand X a inceput sa ii mângâie genuchii . Saruturile se simțeau pasionale , mângâierile , mai mult le intuiam , fiind atent la trafic .
Ce poate fi insa mai frumos , sa vezi doua femei cum se dezmierda , mâini cu unghii lungi , specific feminine .
Eram la semafor , a trecut un comunist pe la 55-60 de ani , s-a oprit ca boul si privea prin parbriz . Vedea el ceva , ceva , dar nu pricepea .
-Fetelor , aveti un susținător
Au izbucnit in ras , eu , ma tineam de volan si râdeam cu hohote . Dobitocul nu trecea , se uita si spunea ceva , nu am idee ce , era insa de un comic extrem .
Am plecat de la semafor , amuzați toti trei , insa împlinirea dorinței mele s-a facut praf datorita moșului comunist , asta-i viata , poate cu alta ocazie .
Am ajuns acasa , am urcat , in lift am furat cate un sarut sarut de la fete. Am intrat , fetele au ramas cu pantofii , aceasta fiind uzanța la noi acasa . Buna dispoziție persista , sigur mai aveam nevoie de ceva băutura dupa pedeapsa " semaforului " .
Adriana a cerut Martini , la fel si X , eu mi-am pus o vodca cu 4 cuburi de gheata , cat sa plutească cuburile ; am urmat sfatul lui Base pt baut whisky , doar ca eu prefer vodca .
Am adus linga noi si platoul cu fructe , anterior pregatit , am pus muzica si mi-am aprins o tigare .
Fetele erau așezate pe canapea , eu am ales fotoliul , aveam o priveliște mai buna a camerei , dar in special a fetelor .
Este un simtamint de nedescris , o blonda si o bruneta , ambele îmbrăcate elegant , zâmbitoare , frumoase ; sa stii ca sunt acolo si pentru tine .
Discutia a alunecat spre viata sexuală , X ne-a povestit diverse din experienta ei . Poate in alt episod voi detalia , am aflat foarte multe lucruri interesante .
-Astazi , ii vom face lui pe plac , a spus Adriana cu un ton hotarit dar gingaș , este ziua lui si doresc sa ii îndeplinim orice isi doreste , dar , a spus ea hotarit , primele 10 minute voi hotari eu .
X , te rog sa mergi la fotoliu , ai grija de sotul meu .
Xenia , s-a ridicat , apropiat cu paharul in mina , a sorbit putin din el , apoi s-a aplecat , dăruindu-mi putin Martini pe pe buzele sale.
Am continuat sarutul , intensitatea a crescut , i-am trecut mainile prin par , tatonat sanii protejați de cămașă si sutien . Simteam unghiile Xeniei pe umeri , gât , ceafa , ii simteam mirosul de parfum si gustul salivei , limba calda si gustoasa .
Adriana a venit in spatele fotoliului si a inceput sa imi sărute urechea dreapta , iar cu o mina sa chinuia sa imi desfacă pantalonii , in timp ce cealalta , desfăcând peste umărul stâng cămașa , ajunsese pe sfârc , ciupimdu-ma cu unghia .
Pula a vazut lumina camerei , de urgentă , iar in scurt timp s-a cufundat in întunericul gurii Xeniei .
X sugea vârtos in timp ce imi trăgea pantalonul si chilotul .
Adriana s-a reașezat pe canapea , sorbea din pahar si privea .
I-am citit pe fata , gelozia , placerea , dorinta , nervozitatea ; amalgam de simțuri si trăiri .
Cu greu m-am ridicat , placerea oferită de X era imensa , am ales insa respingerea acelei plăceri pt o desfătare si mai si ; am mers linga canapea oferind pula Adrianei , iar pe X pe care o Țineam de mina , i-am aratat sa se așeze linga iubita mea sotie .
Adriana a inceput usor , privindu-mă , lingea pula de la coaie spre vârf , cu mina dreapta imi cauta anusul sa il deschidă , reușind sa ma pătrundă usor , atit cat sa ofere placere . Apoi a cuprins pula , a mușcat , supt si lins frenulumul , a lasat-o din gura , cu mina stanga orientând pula spre Xenia . A inceput o dulce cearta intre ele , care sa o sugă mai mult si mai bine . Degetul Adrianei imi masa curul , făcând sa imi strang fesele , sa traiesc senzații superbe.
Cu palmele , le-am tras pe fete de par , si am pus pula intre ele , aveam capul pulii intre doua perechi de buze superb feminine .
Ce sa vezi , parca s-au vorbit , dupa 1 minut de excitare la 4 buze , fetele au trecut la un sarut pur feminin , Adriana mi-a lasat curul , concentrându mina pe cămașă Xeniei.
M-am retras dezamăgit si fericit in acelasi timp . Cu pula par , mi-am luat o tigare de foi , m-am dus in fotoliu si am inceput sa savurez la triplu , vodca , trabucul si vizualul .
Pe Adriana nu cred ca o voi vedea vreodata lingând pizda altei femei , dar sa privesc cum ii saruta sanii Xeniei , este ceva de vis.
Fetele se lingeau , sărutau , ciupeam sfârcurile cu unghiile , draX i-a pătruns pizda Adrianei , totul pt placerea lor si desfatarea mea .
Ma simteam sultanul Bruneiului , al lumii intregi . Cand pula mi-a transmis ca nu mai poate , am mers la ele , pe Adraiana am intors-o si ridicat in picioare , pula cu mare pofta a pătruns din spate in pizda ei magica .
Am inceput sa o chinui , pătrundeam parțial si usor , desi doream zbucium , furtuna . Xeniei i-am aratat angrenajul pula-pizda spunând :
- Saruta aici , ai grija de Adriana .
Nu mai spun , am inceput sa fut ca disperatul , limba Xeniei se plimba pe pula si clitoris , iar mainile , fiind asezat întinsa , sprijinita cu spatele de canapea se plimbau ba pe sanii Adrianei , ba pe fesele mele .
- Sa nu va opriți ca va bat ! aproape ca a țipat Adriana .
Sa fi durat maxim 2 minute , am simtit inelele pizdei cum se contractata , au strans capul pulii in frecventa maxim . Orgasmul a venit odata cu șuvoiul de sperma , X simțind explozia , amplifi...



    Login