Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataX
Autor : eunuscavoi - 2018-12-18
Citita de 9432 ori - Nota 7.82 (57 voturi)
Totul tremura in mintea mea, emotiile sunt peste tot ceea ce poti descrie, starea de excitatie si nerabdare imi inunda ratiunea si o copleseste, imi doresc sa facem asta, totul a inceput de la… stai, pe Rebeca am cunoscut-o dupa o casnicie esuata a mea, insurat fiind de tanar, muncind mult si pe afara, am descoperit ca fosta sotie a apelat la serviciile sexuale ale fostului ei prieten, lucru care a pus punct casniciei, si asa una nereusita inca de la inceput. Sa ne intoarcem, pe Rebeca am cunoscut-o in clipele acelea, o tanara de optsprezece ani, cu viata inca la inceput, m-a fermecat din prima gingasia ei, strecurate sub un corp de ingeras, superb si mirific, formele ei fiind desavarsite, niste sani mici obraznci, si un fund incredibil, habar nu aveam atunci ce placeri poate sa ascunda acel fund, acel corp, acea persoana.

Zilele cu ea pareau ca nu se mai termina, sexul era demential, desi era la inceput, experienta ei sexuala era in stadiul de formare deoarece “fostul” cum ne place sa ii spunem, desi avea un membru pe care toate femeile l-ar descrie ingrozitor de gros si mare, nu prea stia cum sa o faca sa se urce pe culmile placerilor si de aceea la inceput era reticienta la idea de sex, intrucat nu stia cu ce se mananca. Dar a fost un student de exceptie, sexul devenise de la demential la divin, de la dragoste la Rough, de la a invata sa suga pula la o maestra a suptului, totul intre noi devenise arta.

Incepusem oarecum sa discutam vrute si nevrute, fantezii care mai de care, eu fiind inca dinainte fascinat de swing si de nonconformism in ceea ce priveste sexul cu toate ca in ziua de zi cu zi posed o mica doza de gelozie fireasca, in subconstientul meu fanteziile sunt vii, si vroiam sa le impartasesc si cu ea.

Asa incepuse povestea noastra, in timpul partidelor de sex am inceput sa ne vorbim murdar, iubeam mementele cand o faceam curva si catea si o loveam peste fata, peste sani, peste pizda se uda toata si se termina incredibil de intens. Iubeam serile cand facea squirt in pula, cand imi povestea cat de mult doreste sa aiba si o pula in gura in timp ce o penetrez frenetic, ma excita lucrurile astea maxim si stia si ea lucrul acesta.

Cu trecerea timpului am incercat sa aduc discutiile din fantezie in realitate, si incet incet, desi la inceput mi-am auzit doar ca nu sunt normal (poate ca asa este) cu timpul sa inceapa sa intre si ea in acest film.

Am cazut de acord sa ne facem un cont pe o retea de swingeri sa vedem ce se intampla. Nu mica ne-a fost mirarea dupa postarea catorva poze si o descriere destul de inteligenta cred, contul nostru a fost asaltat de sute de alte cupluri multe cu care nu aveam nici o legatura, atractie sau chimie, pe de-o parte de inteles, sa vezi o tanara de 18 ani cu un corp superb, sanii mici si rotunzi cum isi indeasa in ea o pula si un dildo destul de gros, nu prea ai cum sa nu te exciti mai ales cand faci si swing, mintea iti spune ca dupa o cafea poti sa iti bagi si tu madularul in gurita aceea dulce si in pizda aceea plina de sucuri femine. De asemenea pot spune ca si cu mine mama natura a fost destul de generoasa, desi nu sunt un tip foarte inalt sau sportiv, la 1,75 si 80 de kg am primit si de la mama natura o pula romaneasca ca sa zicem asa, de vreo 19 – 20 cm si destul de groasa, dar aici nu este vorba despre mine, este vorba despre ea, si despre cum de la un gand murdar poti trezi si in cel mai mare sfant un mic demon.

Asa i-am intalnit pe ei, Niko si Miha, un cuplu care nu spunea foarte multe, el fiind undeva la vreo 42 de ani si ea la vreo 35-37 de ani.

Diferenta desi era mare, ne-a incantat faptul ca eram din acelasi oras, si ei aveau experienta in swing, lucru care ne excita imaginatia, intrucat noi ca si cuplu aveam experienta zero cu un alt cuplu. Dupa discutii purtate la telefon, am iesit la cafea impreuna. Niko un tip din clasa de mijloc a societatii, stilat, manierat, cu afaceri pe afara, Miha – genul de milf timida care atunci cand se descatuseaza si se dezbraca de haina timiditatii, devine cu adevarat o nimfomana, ea fiind si bi, lucru care ne excita pe amanoi.

Discutia a fost super, am plecat catre casa atat de excitati, intrucat am oprit in parcarea din fata blocului si am facut sex salbatic in masina, cu gandul la ei, oare cum i-am fute, oare cum ne-ar fute.

Zilele trec de atunci, iar intr-o sambata primesc un telefon, era Niko, ne-a invitat pe la ei.

Desi idea ma excita teribil, erectia mea fiind vizibila deja de la auzirea cuvintelor haideti pe la noi, Rebeca ma intreaba asa copilaroasa cum doar ea poate fi, cine a fost, i-am raspuns ca oamenii pe care i-am futut in mintea noastra in masina vor sa mergem la ei, reactia ei fiind una de excitatie involuntara.

Tot drumul pana la ei a durat vreo 35 de minute, timp in care doar am discutat despre ce vrem sa se intample, Rebeca spunandu-mi clar ca ar dori ca prima experienta sa fie doar soft swing, lucru care nu ma deranja deoarece vroiam sa se intample ceva, orice.

Ajunsi la ei, intr-un apartament cochet ne asteptau ei, El galant in pantaloni office cu camasa alba, ea intr-un halat care te lasa sa iti pui imaginatia in functiune. Ma excita teribil jocul acesta stangaci de-a soarecele si pisica, ma uitam la Rebeca, inca de la primul pahar de vin rosu, devenise excitata cum nu am mai vazut-o pana atunci. De la cafele si pahare de vin ne-am mutat in living unde am inceput sa jucam carti. Cliseu bineinteles, mai ales cand joci pe pedepse. Simteam cumva ca limitele impuse de noi pe drum, vor fi depasite cuz siguranta, bineinteles ca prima pedeapsa am primit-o de la Miha, noi echipa baietilor sa ne dezbracam, moment in care camera s-a umplut de sexualitate, o presiune de interzis apasa asupra noastra, ne excita lucrul acesta teribil, de acolo au primit si ele pedepse, sa se sarute, sa se dezbrace, intr-un final proba finala a fost sa le desfacem sutienele fetelor, eu m-am apropiat increzator de Miha iar cu doua degete a fost sutientul jos, Niko l-a desfacut cu dintii, lucru care a innebunit-o pe Rebeca, se vedea dupa obrajii ei ca nu mai putea ascunde starea de excitatie.

Din living ne-am mutat in dormitor, lumina difuza si muzica de jazz troneau in dormitor, in mijlocul acestuia fiind un pat king size, totul te mana de la spate sa mergi mai departe. Inceputul a fost usor relaxant, sarutari si mangaieri, muzica si lumini, eram atat de excitat incat credeam ca o sa explodez, dar mereu ma calmam si vroiam sa vad ce urmeaza, fetele au inceput sa se sarute intre ele, in acest timp eu am coborat usor cu sarutari pe corpul Rebecai si am inceput sa o ling. Pizda ei era deja in extaz, daca pana atunci am avut dubii daca o excita lucrul acesta, atunci mi-a fost clar, isi dorea poate mai mult ca mine ca acest lucru sa se intample. Ma imbatam cu mirosul ei, lingeam pizda cu o pofta de neimaginat, ma excita sa stiu ca se saruta cu Miha. Dupa cateva minute bune, nu pot spune cat,imi ridic ochii din pizda Rebecai, si vad ca se saruta cu Niko. Pe moment m-am enervate foarte tare, deoarece s-a abatut de la reguli, dar totodata devenisem foarte excitat si am continuat sa ling intre timp mangaind-o si pe Miha. La un moment dat, crezand ca pipai una din fete mi-am dat seama ca tin in mana coaiele lui Niko care intre timp avansase de la sarutari, acum ii daduse Rebecai sa ii suga pula in timp ce avea coaiele in mainile mele, instantaneu am dezlipit mana de pe coaiele lui, in momentul in care Miha a coborat si ea sa o linga in pizda pe Rebeca, clipa in care m-am pus in spatele lui Miha si am inceput incet sa ii ling pizda de sucurile pe care le genera si corpul ei, imaginea era perfecta, sublima, eu lingeam in pizda o alta femeie, doamne si ce femeie, intrucat nu vroiam sa incetez sa o ling, la randul ei Miha o lingea pe Rebaca in pizda iar Rebeca sugea pula lui Niko cu sete, il sugea, o scuipa, il lingea pe coaie si iar o lua in gura intr-un ritm ametitor. Orgasmele ei nu doar ca erau intense, dar erau duse la extrem de priceperea limbii si a degetelor unei femei, cei care au incercat asta, stiu cum este. Dar sa revenim la ea… la cum se bucura de moment, o copila pana mai curand, ajunsese sa fie impartita, si in ce fel, si cate orgasme putea sa aiba, cate orgasme avea si Miha cand se freca cu pizda pe fata mea, si se implanta in degetele mele ferme, totul era de vis. Miha a inceput sa ma suga, in timp ce Niko a pus-o capra pe Rebeca, ma gandeam ce mitocan, nici macar nu a gustat-o doar a futut-o in gat si acum in pizda, dare ram prea fascinat de ceea ce imi facea Miha, de modul in care ma lingea intre anus si coaie, modul in car...



    Login