Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Wife sharing. Sex în 3. Mi-am împărțit sotia.
Autor : florindd8 - 2022-10-29
Citita de 12699 ori - Nota 7.46 (82 voturi)
În sfârșit mi-am îndeplinit fanteziile: sa imi vad sotia fututa de altul și sa ii ofer o dubla penetrare. Dubla penetrare adora și soția, o facem des cu vibratorul.
De mult tot ma gândesc sa plănuiesc ceva dar nu am reușit, sotia încă nu era decisa au fost doar niște vorbe aruncate în timpul sexului.
Dar saptamana trecuta când am mers la mare astrele s-au aliniat pentru noi și totul s-a întâmplat spontan.

Dimineata in prima zi la mare când sa ieșim din camera sa mergem la plaja se întâmplă să iese și vecinii de lângă camera noastra. Sotia întra în vorba cu ea și mergem impreuna pana pe plaja hotelului, ne luam șezlonguri apropiate, nimic deosebit. Pe plaja ne-am prezentat. El era Dan și ea Mariana, nu erau căsătoriți, au zis ca au programata nunta în 2023.
La amiaza am mâncat impreuna la hotel și apoi am mers în camere sa facem amiaza...Pe drum el îmi zice ca nu poate dormi ziua și ma invita la o bere la barul hotelului. Ii zic ca sunt cam obosit dar o sa vad cum ma simt după ce fac un dus.
Sotia face prima dus, apoi eu și când ies din baie ea are pusa deja pe ochi masca pentru somn, nu poate face amiaza fără ea.
Ma bag lângă ea și adorm. Ma trezesc vad ca sotia inca doarme, e pe o parte cu fata la mine, cearșaful e jos are doar tanga pe ea, ma uit la ceas a trecut o ora jumate deja.
E timpul sa o trezesc cu niște limbi în pizda. Ma ridic și deodată îl vad pe Dan in balcon îmi face semn prin sticla sa cobor la bere. M-am blocat usa nu e încuiată doar inchisa, ii fac semn sa stea puțin sa o întreb pe sotie.
Sunt foarte excitat tocmai vroiam sa ii dau limbi și el geam, dacă venea 5 minute mai târziu ma prindea în fapt.
Ma uit la el și vad ca nu își ia ochi de la fundul sotiei. Îmi place reacția lui și ii arat mai mult. Încerc sa ii dau jos tanga, sotia ma simte și ridica fundul sa ma ajute. Încă are ochelarii de somn. Se rotește pe spate și desface picioarele. Încep sa ii ling pizda ridic privirea și Dan e lipit de geam ca un copil ce vede jucăria preferata în vitrina. Nu își ia ochii de la ea.
După ce am umezit-o bine ma ridic în picioare pe pat, rămân în pula goala, sotia vrea sa își scoată ochelarii dar o rog sa ii păstreze pana la final. O ridic și pe ea în genunchi eu ma asrz pe marginea patului și o trag peste mine. E cu fundul la marginea patului aproape de geamul de la usa balconului. Îmi ia pula și o ghidează spre pizda bine umezita. În timp ce ne-o tragem ii zic la ureche ca Dan se uita la noi din balcon. Ea rade și își da jos ochelarii când îl vede îngheață și cauta sa se acopere, dar cerșaful e jos. O prind în brate și o strang cu putere. Ii zic ca a văzut deja totul și o rog sa îl lase sa vadă pana la sfârșit. Încep sa imi misc incet pula inauntru și afara, apoi începe și soția sa se miște, dovada ca a acceptat sa fie privita.
Se ridica în fund și simt un val de umezeala cum își face loc pe lângă pula. Începe sa mi-o tragă foarte alert. Ii zic sa se oprească ca nu mai rezist, sa schimbam poziția, dar ei nu ii pasa și îmi zice sa o fut. Ma termin în pizda și imediat pula se dezumfla. Se uita la mine excitata. O întreb dacă mai vrea și ea zice scurt IHI. Inghit in sec si ii fac semn lui Dan sa intre, ce o fi o fi.
O trag in jos si o strang in brate iar ea ridica fundul din pula. Sta capra si simt cum cateva picaturi de sperma i se scurg pe mine. Dan intra in camera si din doua miscari e in pizda sotiei. Am simtit cand a intrat în pizda dupa cum s-a incordat sotia si dupa gemete.
O țin strâns în brate și el o împinge cu putere. Foarte excitant sa îți strangi sotia în brate în timp ce e fututa de altul. Pula mi se ingroasa din nou. Imediat sare din pula, are orgasm. Durează un minut pana se liniștește apoi se ridica si se întoarce cu fata la el. Îmi ia pula se joaca cu ea o umezește, își umezește și fundul își baga doua degete inauntru și apoi îmi ghidează pula în fund. Face 3-4miscari sus jos se lasă pe spate desface picioarele și zice ca si-a dorit de mult sa vadă cum e cu doua puli reale. Întra și Dan in pizda ii simt coaiele cum se ating de ale mele. Ii da cu putere, o împinge dur, eu nu prea am cum sa ma misc dar ii simt pula cum o împinge pe a mea din interior ... e un perete subtire între pizda și cur. Este foarte strâmt. Sotia are un al doilea orgasm ne oprim din orice mișcare ii simt fundul cum zvacneste și îmi strânge puls ma termin și eu în fund. Dan începe sa pompeze incet apoi tot mai tare pana face un ahhh lung. S-a terminat în pizda. Stam un minut nemișcați, savuram momentul apoi sotia se ridica si valuri de sperma amestecata cu zeama de pizda i se scurg pe picioare. Se întinde pe pat. Ma ridic în fund și rămân blocat, Dan in fata mea are dita mai pula, plina de vene umflate si lucioasa de la zeama de pizda amestecata cu sperma. Nu îmi vine sa cred ca monstrul ala o fost în pizda nevestei mele.
Ma uit la ea și pizda nici acum nu își revenise, era departata de puteai sa bagi doua degete fără sa ii atingi peretii, roșie toată și din ea încă se mai scurgea sperma. Dan își ia slipul îmi intinde mana, dam noroc și pleacă.
M-am intins lângă sotie și am stat jumate de ora și am comentat partida, i-am zis ca nu credeam ca poate sa suporte dita mai pula și ca s-a descurcat super. Ea a fost super satisfăcută și a zis ca e dispusa oricand sa o repete.
Seara am ieșit la plimbare impreuna cu Dan și Mariana și toată seara toți 3 faceam aluzie la ce s-a întâmplat. Mariana nu înțelegea glumele noastre. Sotia îmi zice ca diseară o sa lase usa la balcon deschisa sa intre briza ca s-a cam încins. Eu ii zic ca nu stiu dacă "briza" întra și noaptea. Dar Dan a zis ca întra oricand.

Seara în camera sotia îmi zice sa las usa la balcon întredeschisa poate mai vine Dan, eu am ascultat-o. După vreo ora de așteptat am adormit. Parca aud niște gemete ce ma trezesc. Sotia chiar gemea încetișor, somnoros o întreb ce este si ea îmi arata cu degetul între pici...



    Login