Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Wife sex challenge 2
Autor : Danesss-cj - 2020-02-22
Citita de 7383 ori - Nota 3.87 (134 voturi)
Wife sex challenge
Cu sotul ne-am cunoscut de tineri. A fost primul pentru mine si singurul pana cand am inceput “wife sex challenge”. In seria mea de povestiri o sa va prezint o parte din experientele noastre swing.
Si actaulmente suntem membrii activi pe mai multe siteuri de dating, iubim viata si iubim swingul.
Povestirile noastre sunt adevarate si unele pot fi probate cu poze sau filmulete :D

Wife sex challenge 2 - masaj cu finalizare

In multele discutii intre cunoscuti si amici despre egalitatea de sex sau mai bine zis inegalitatea de sex, o prietena a ridicat problema ca: de ce nu exista masaj cu finalizare si pentru femei. Toate saloanele sunt cu femei care maseaza barbati (la cele cu finalizarea se referea) si bineinteles ii tineam partea.
Andrei-sotul a incercat sa ne convinga ca exista si maseori barbati dispusi pt masaj cu finalizare pentru femei dar ei sunt mai discreti si nu se afiseaza pe saloane. Dar noi nu si nu.
A trecut o vreme de atunci, am si uitat de discutiile avute ... si a venit ziua de Mos Nicolae.
Andrei m-a anuntat ca mi-a pregatit un mic cadou si ca urmare sa ma „putulesc” pentru ca iesim in oras. Am iesit in oras, o butelie de vin ... si seara se anunta minunata.
Am iesit din local si ne-am pornit la o scurta o scurta plimbare. Era frig. Ne-am oprit in fata unui motel si, stupoare, Andrei a zis ca aici e surpriza/cadoul de Mos Nicolae.
Am intrat in motel, apoi la camera si acolo, stupoare din nou, un tip ne astepta in camera.
Andrei mi l-a prezentat ca un maseor privat si ca a decis sa imi faca o surpriza cu un masaj facut de un profesionist. Sunt inebunita dupa masaje si abia asteptam unul bun de relaxare.
Am intrat la dus. Cand am revenit in camera, Andrei era pe un fotoliu, se juca cu camera video iar Mircea-maseorul intinsese un cearceaf pe pat si pregatise niste creme langa el.
Am ramas doar in chilotei, m-am intins pe pat, cu gandul la un masaj de relaxare. E drept am avut si o saptamana mai incordata.
Am inchis ochii, am simtit doua maini umede, cremoase, cum ma apasa usor pe gat, apoi pe umeri. Insista apoi coboara pe spate. Cercuri largi, apasate, relax. Coboara pe talie, coapse ... vreau sa tina caaatt maaiiiii muuullltttt.
Revine la talie, imi acopera bazinul si funduletul cu un prosop apoi cerandu-si scuze imi trage chiloteii jos. Ma uit la Andrei, prea relaxata, el filma.
Din nou cercuri largi ma infierbanta si ma relaxeaza. Ma intoarce pe spate. Sfarcurile tari. Rosesc. Dar maseorul ma ignora. Stia ce face. Apasari usoare la gat, mangaieri si cercuri pe sani, coboara la talie si ... uffffff... imi atinge usor pasarica, apoi coboara la picioare. TREMUR.
Inchid ochii, ma predau relaxarii. Mainile se ridica din nou in cercuri, pe genunchi,pe coapse si ... se opresc pe labii. Tremur, placere. Ma uit la el ma ignora, Andrei pe fotoliu. Sunt in siguranta.
Insista pe labii, ma excita, deja eram relaxata. IL PROVOC si il ating usor pe pantaloni. Era in erectie. Ii place si lui. INCHID OCHII. Tremur de placere. Gem usor si ma arcuiesc putin.
Ma intoarce pe burta SI SE URCA PE MINE, imi maseaza fundul si apoi si mai insistent pe labii, cliiitttooorrriissuullll, ahhhhhh, NU MA POT ABTINE: GEM DE PLACERE, apoi baga un deget si il misca: wowww.
E gol-golut, calare pe picioarele mele si imi mangaie pasarica. Nu mai am emotii.
Ii fac semn la Andrei, vine si se aseaza in fund in fata mea. Era erect. NU-MI PASA, incep sa il sug, imi place. UNUL ma mangaia de ma ducea in extaz iar pe sot il sugeam cum ii placea lui mai mult.
Andrei imi filma fata si cum i-o sugeam. Maseorul o potriveste si o baga in mine. AM REALIZAT PREA TARZIU, eram prea relaxata si excitata. Ma uit la Andrei, el inca imi filma actul oral. Maseorul se impinge in mine de ii inghit pula la Andrei. Inca o data si inca o data. ICNESC. Andrei atunci isi da seama de ce petrece, zam...



    Login