Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

who?2
Autor : paradoxxx - 2013-10-10
Citita de 5671 ori - Nota 7.06 (17 voturi)
- Hai, arata-mi ca inca mai pot atrage un barbat, mi-a spus intr-un tarziu.
Am coborat si m-am oprit in fata ei. Mi-a luat tigara din mana si a tras un fum eliberandu-l incet printre buze. Am cuprins-o pe dupa solduri si am sarutat-o. Avea buze moi, iar limbile noastre s-au imprietenit repede, unindu-si sevele. I-am mangaiat sanii si i-am simtit sfarcurile intarindu-se sub rochie. Continuam sa o mangai pe sani, pe solduri si pe picioare in timp ce o sarutam si o lingeam pe gat. Si-a desfacut incet picioarele, oferindu-mi imaginea unei vulve umede. Nu avea chiloti. Un val de excitare m-a electrizat pana in calcaie. Mi-am infipt mana in crapatura ei paroasa si, fara a-i saluta deloc clitorisul, un deget i s-a strecurat in vagin. Mi-am scos madularul gros si intarit din pantaloni si luandu-l in mana i l-am frecat pe toata lungimea pizdei, intre labiile ei mari si alunecoase. Din ce in ce mai repede, pana cand, cu o miscare brusca din bazin, l-a facut sa dispara in vaginul ei de mult infometat. O penetram puternic si constant iar vaginul ei ma primea cald si alunecos.
- Ah, cat mi-a lipsit, spunea ea aproape inconstient. Spune-mi ca sunt frumoasa, spune-mi ca ma doresti, continua in nestire suspinand de fiecare data cand intram in ea.
Pieptul ii tresalta sub rochia subtire intr-o respiratie grabita, scotandu-i in evidenta forma sanilor. O mangaiam peste rochie, fara sa o dezbrac si asta ma excita teribil. S-a atarnat cu bratele de gatul meu, cuprinzandu-mi mijlocul intre picioare. Am ridicat-o de pe capota. Palmele mele ii sustineau fesele, iar degetele mi s-au impreunat langa anusul ei.
Stateam in picioare iar ea, incolacita, se infigea cu putere in mine cu miscari circulare. Deodata miscarile ei au devenit tot mai puternice si dezordonate. Gemea tot mai tare apasandu-si buzele de buzele mele.
- Vreau sa simt cum termini in mine, mi-a soptit lasandu-se putin pe spate.
I-am simtit contractiile puternice, i-ar muschii vaginului i s-au infasurat parca in jurul glandului meu, conducandu-ma spre punctul incontrolabil al orgasmului. Am ejaculat in interiorul ei, umpland-o cu lichidul meu cald. Trupul i-a fost cuprins de convulsii puternice si simteam clar contractiile vaginului sau. Ofta de placere cu gura larg deschisa si respira de parca nu ii mai ajungea aerul. Dupa un timp s-a linistit si, ramanand catarata pe mine, m-a imbratisat lung.
Apoi s-a desprins incetisor, intorcandu-se cu spatele si privind lacul. Am cuprins-o in brate, pe la spate, privind in acelasi punct. O mangaiam usor pe sani si pe abdomen, pe deasupra rochitei.
Nu m-a intrebat nimic. Aflase ceea ce vroia sa stie si se scutura in tacere de complexele femeii fidele si neglijate.
- Hai sa facem o baie in lac, imi spuse intr-un tarziu si lasa...



    Login