Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

weekendul perfect 2
Autor : tazytazy - 2014-10-27
Citita de 6823 ori - Nota 5.77 (22 voturi)
Am ajuns la birou unde aveam intilnire cu un nou partener de afaceri, ea urma sa discute partea financiara eu pe cea legata de productia publicitara caci cu asta ne ocupam. Stiam ca trebuie sa vina doi barbati dupa nume si altceva nimic, virsta, aspect...... nimic. Surpriza a fost mare cind am vazut doi tipi de virsta noastra imbracati la moda dar elegant, foarte aratosi. Am avut o intilnire protocolara si profesionala finalizata cu uncheierea unei afaceri profitabile pentru ambele parti. Cred si nu greseam daca spun ca fiecare dintre noi a avut cel putin odata ginduri necurate in timpul intilnirii daca e sa analizez momentele de usoara neatentie sa le zicem asa. Am plecat impreuna la masa pentru a sarbatori incehierea afacerii si am discutat despre afaceri si nu numai pina cind la un moment dat unul dintre ei a constatat ca e deja tarziu si ar cam fi timpul sa se duca la hotel ca a doua zi aveau sa plece dimineata devreme inapoi. Marie se uita la mine si facindu-mi cu ochiul zise:
- Hai ca nu aveti o suta de ani de va trebuie atita somn mai bine mergem la clubul unde mergem noi de obicei mai bem ceva, mai stam de vorba, ne mai cunoastem nu avem nevoie de prea mult somn, avem timp la batrinete de dormit hihihhhhii ca atunci nu mai putem dansa hihihii. Asa cum spusesem aveam planuit sa mergem la club dupa ce ne terminam treburile la birou sa ne distram si poate agatam ceva sa ne satisfacem nevoile sexuale.
- Da e mai bine asa, haideti baieti, pareati de gasca nu va fie teama nu va mancam. Am zis eu care in gindul ma si vedeam sugandu-i pula lui Ric, de la Ricardo, asa il chema pe cel blond inalt si cu un corp atletic. Pe celalalt il chemam Liv de la Liviu, era cu putin mai mic de statura decit Ric, brunet dar tot atletic.
- Bine venim, zisera ei , ne gindeam sa nu va stricam planurile de asta am vrut sa ne retragem dar tot intr-un club am fi ajuns.
Am ajuns la club si eu cu Marie am plecat pina la baie cit ne e adusa comanda.
- Ce bine arata astia doi si ne sorb din priviri, zise Marie, o sa avem un futai pe cinste in seara asta. Poate imi arati si mie ce fel ai invatat azi sa sugi pula, nesatul-o. Sper ca macar unul sa aiba o pula de aia mare sa te sature, sa-ti rupa curul.
- Lasa ca nici de tine nu mi-e rusine , te futi si sugi de parca viata ta ar depinde de asta. Inca nu inteleg de ce refuzi sa o iei in cur. Doar iti place sa fii linsa in anus.
- Da imi place dar inca mie frica sa incerc din nou ti-am zis ca mi-a cam rupt gaozul prima data. Poate o s-o mai fac dar cine stie cind si cum. Hai sa mergem ca ne asteapta baietii, apropo pe care-l vrei , e randul tau sa alegi.
- Pe Ric iti dai seama imi inchipui ca are o pula pe masura, sper sa nu fiu dezamagita ca altfel vin peste tine si ti - l iau si pe al tau. Hihihihi sau mai bine o facem in patru, ce zici, sau il vrei doar pentru tine?
- Vedem noi , hai sa nu-i facem sa ne astepte.
Am petrecut citeva ore bune si am si baut citeva pahare bune. Ne-am incins pe ringul de dans era clar ca urmeaza o noapte fierbinte in care nimeni nu va dormi. Am lasat masina acolo si cu un taxi am mers la hotelul lor. Nu mai aveam rabdare si am inceput din lift sa ne sarutam. Ca o intimplare ei aveau apartament nu camere separate, foarte bine caci eu abia asteptam sa o facem in patru.
Eu cu Ric ne-am oprit in hol sarutandu-ne, el deja era cu mina intre picioarele mele si fara sa fie surprins ca nu am chiloti mi-a strecurat un deget intre labii si apoi a gustat.
- Hmmm ai un gust bun, intoarce-te te rog. L-am ascultat cuminte si m-am intors aplecandu-ma usor. Mi-a ridicat rochia afundindu-si fata intre bucile mele, lingindu-ma incepind de la anus pina la clitoris si inapoi de citeva ori. Am intrat apoi in living, aici Liv era cu pantalonii in vine si Marie sugea de zor o pula cam groasa pentru lungimea ei, iar eu in gindul meu am zis ca nici asta nu va intra in curul lui Mari.
- Dar vad ca nu stati pe ginduri. Zise Ric, nu ai pus si tu ceva de baut la fetele astea mai Liv.
- Lasa ca nici voi nu ati facut matanii in hol, raspunse Liv. Pune tu ca eu sunt ocupat dupa cum vezi.
- Ok.
Cit se duse Ric la minibar sa pregateasca bauturile m-am asezat linga Marie si am luat pula aceea groasa la supt dupa ce le-am cerut permisiunea de ai deranja.
- Asa deranj oricind zise Liv in schimb Marie imi sopti :
- Sa te vad cum o bagi pe asta in cur ca vad ca salivezi de pofta, o sa te rupa.
- Ce soptiti voi acolo? Intreba Liv.
- Lasa ca ai sa vezi tu mai tarziu.
Ric se intoarse cu bauturile dar era seja dezbracat si-mi scapa un tipat de admiratie cind ii vazui pula, mai lunga decit a lui Liv si cam la fel de groasa. Voi avea de lucru si o gramada de placere in seara asta. Nu ca lui Marie nu i-ar fi placut. Deja ii sclipeau ochii uitandu-se la minunatia aia de pula.
- Hai fetelor ce ati amutit serviti de unde vreti din pahar sau din pula zise Ric razand.
Marie era deja dezbracata si cit ma chinuiam eu si Liv sa ne dezbracam deja s-a apucat de supt pula lui Ric stand in patru labe in fata lui, el fiind asezat pe canapea. Liv se posta ain spatele lui Marie si incepu sa-i linga anusul in timp ce cu degetele ii explora vulva care mustea de dorinta. Eu m-am urcat pe canapea in asa fel incat sa ma poata linge Ric in pizda care se inindase aveam impresie ca mi se scurge zeama excitarii pe picior. Lingea foarte bine Ric facanduma sa ma unduiesc. Liv se ridica si-mi facu semn sa-i sug pula asezandu-se linga Ric, parca era un pic mai mare cu capul din rosu deja un pic vinetiu de presiunea singelui.
- Aproape imi dau drumul imi sopti el asa e de fiecare data la inceput ma termin repede si pe urma sta tapana de parca am luat viagra. I-am luat pula in gura si aproape instantaneu am simtit sperma calda inundandu-mi gura, ejacula de parca nu se mai termina. Cind a terminat i-am aratat ce mult a ejaculat, am intors-o pe Marie cu fata la mine si ea a inteles imediat, a deschis gura si a primit jumatate din sperma, am inghitit-o si ne-am sarutat. Era jocul nostru, ne placea sperma la amindoua, apoi i-am sarutat pe baieti sa vedem daca au vre-o jena dar nu a fost asa, poate un pic Ric pentru ca nu era sperma lui.
- Stai linistit ca-i vine si lui randul, zise Marie razand.
Liv o lua in brate pe marie o saruta si zise: vreau sa te mai ling imi place gustul tau de aia am terminat asa repede.
- Iti place pizda recunoaste , zise Ric, oricum o pizda ca asta nu ai mai lins de mult nu-i asa.
- Da ai dreptate eram un pic statut. Apoi o intinse pe mari pe canapea si departandui picioarele o lingea plescaind. Ea isi ridica picioarele mai mult dindu-i de inteles ca are si un anus ce trebuie dezmierdat, el se conforma lingandu-i si penetrand-o cu limba pe rind in pizda si in anus. Ric ma puse capra si incepu sa ma futa pe la spate cu pula lui lunga la inceput mai usor apoi mai repede.
- Fetelor e randul meu sa-mi dau drumul de inceput ne anunta el iar noi cuminti ne asezam in fata lui cu gurile deschise primind jeturile de sperma calda. La urma conform ritualului ne-am sarutat si i-am sarutat si pe baieti care acum nu mai aveau nici o retinere. Dupa cit bausera sau cit erau de excitati nu au comentat ca noi nu inghitisem tot si au gustat cam mult. Era modul nostru de a ne razbuna un pic sau de a condimenta partida.
Ric o puse capra pe Marie si incepu sa o futa regulat, si la cum gemea ea era clar ca pula lui era mai mult decit suficienta. Liv ma aseza pe canapea si incepu sa ma linga ca pe Marie. Am vazut ca insista mai mult la anus si ia-m zis:
- Vrei sa ma futi in cur asa-i? Hai fa-o. Ochii i-au sclipit si nerabdator a zis:
- Da da da. Cind o vad asa groasa multe se feresc, refuza. Sa stii ca o fac usor incet, aduc imediat crema.
- Nu-i nevoi l-ai umezit si excitat destul hai bag-o ca te vreu.
Isi potrivi pula la intrarea anusului si incepu sa impinga usor. Nu prea voia sa intre de groasa ce era, atunci Marie care privea si ea curioasa zise:
- E cam groasa ti-am zis, stai sa te ajut si ii lua pula in gura umezind-o cu saliva iar mie imi lasa cu limba multa saliva pe anus.
- Hai incearca din nou.
Intradevar acum pula aluneca usor inauntru aproape fara rezistenta. Liv era in al noualea cer :
- Ce misto e, ti-am zis Ric ea o sa ma faca fericit in seara asta.
- Mi-ai facut pofta zise Ric. Ce spui Marie incercam?
- Nu nici un caz, te rezolva Bia dupa ce o mai largeste un pic Liv, Mie mi-e frica. Asa cu limba imi place , e altceva dar cu o pula din asta ca ale voastre nici gand. Si se apleca luind pula in gura incetisor pina o inghiti pe toata, presind cu barbia coaiele lui Ric.
- E bine si asa ce zici, ma futi asa, cred ca sunt mai strimta in gitlej de cit altele in cur, nu vorbim de Bia acum.
- Da e super cind o iei asa pe toata in gura de fapt in git. Cred ca as pute-a sa –ti ejaculez direct in stomac sa nu te mai prefaci ca ai inghitit.
- Hihi te-ai prins, chicoti Marie, dar nu ai zis nimic perversule.
- Asteptam momentul potrivit, poate am si eu surprize pentru tine. Nu esti singura perversa.
Liv continua sa ma futa cu ochii dati peste cap, dar eu ma largisem deja si il voiam pe Ric.
- Lasa-l si pe Ric acum m-am auzit spunind.
- Cum ai curaj sa iei uriasul ala in cur. Vreau sa vad, zise Liv si iesi in curul meu meu care ramase o secunda deschis ca un tunel asteptind trenul de seara.
Marie ii lua pula in mina si o mai scuipa odata apoi o potrivi la intrarea anusului si zise:
- Rupe-i curul, sa te vad acum fata daca dupa asta iti mai trebuie pula in cur.
- Pula aluneca incetisor in mine , nu mi se parea groasa ci minunata, parca voiam sa nu se mai termine. Incepu sa ma futa incetisor ca instalatorul de dimineata , senzatia era aceeasi, nu conta marimea ci stilul de futut m-am gindit eu atunci. Marie era fututa in timpul asta de Liv si gemea semn ca avea multiple orgasme, apoi drept multumire incepu sa-i suga pula lui Liv care o anunta ca daca continua sa o ia pe toata in git asa il termina imediat.
- Nu-i nimic nici eu nu mai am mult zise Ric si le umplem guritele.
Asa a si fost, nu stiu cit a durat dar mi s-a parut o vesnicie orgasmul care m-a scuturat iar apoi dupa orgasmul meu isi scoase pula si-mi zise ca e gata.
Ne-am asezat pregatite sa primesc jetul de sperma si acesta nu intirzie. Ne-am prim...



    Login