Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

weekend-ul perfect
Autor : tazytazy - 2014-09-16
Citita de 13728 ori - Nota 7.36 (78 voturi)
O asteptam pe Marie sa vina insa cum aceasta intirzia m-am gindit sa merg in baia de la parter care este pentru personalul auxiliar sa ma usurez, stiam ca urmeaza o zi incarcata si nu vroiam sa am surprize. Intru grabita si...... ce sa vezi toaleta demontata. Shit. Ies si ma intilnesc cu camerista, o fatuca la aproximativ 20 de ani blonda pai, si care la 1,7m ai ei avea un corp superb: tite si cur de nu-ti pute-ai lua ochii de la ea. Nervoasa ii zic:
- Ce-i cu baia asta?
- Pai stiti e O problema , am chemat un istalator dar acum e plecat dupa ceva piese.
Tot nervoasa continui:
- Si eu unde ma pis?? Iar mai incet, crezind ca nu ma aude: pisa-mas in gura ta.
Dar surpriza, nebuna a auzit si-mi raspunde:
- Daca asta doriti va stau la dispozitie.
M-am inrosit , nu stiu daca de rusine sau de nervi dar am zis ca trebuie sa o pun la punct si fiind mai perversa din fire i-am zis:
- Treci si intinde-te. Ma gandeam ca va refuza dar ce sa vezi imediat s-a intins jos cu fata in sus invitandu-ma:
- Sunt gata sa va primesc:
Uimita si parca in transa pasesc peste ea, nu aveam chilotei azi pentru ca era foarte cald si asa ma simteam mai bine, ma las usor deasupra guritei ei intredeschise pina simt buzele ei calde pe labiile mele. Ea ma saruta usor si face o tura cu limba de-a lungul labiilor facindu-ma sa ma infiorez toata. Mi-a trecut supararea si mi-a venit un chef nebun de sex asa ca am soptit:
- Nu te opri continua sa ma lingi......e asa bine......aaahhhh.
Anette continua parca fara mai astepte invitatia mea sarutindu-ma si departindu-mi labiile cu limba ma lingea din ce in ce mai adinc si facind niste miscari cu limba in jurul clitorisului care ma scoteau din minti. Am avut cel mai rapid orgasm intr-o partida de sex cu o femeie dar nu m-am saturat si continuam sa stau sa ma linga apasandu-mi pizda, care dadea afara de umeda ce era, pe gurita ei harnica. Anette lingea tot de parca asta si-ar fi dorit toata viata.
Oau am vazut ca nu mai eram singure, instalataorul era in cadrul usii frecindusi pula deja super excitata. Si nu era deloc mica, pofticioasa i-am facut semn sa se apropie si am inceput sa-l ling si sa i-o sug. Anette contiua fara sa fie mirata sau intrerupta de noul nostru partener de joaca.
Ma chinuam sa o iau pe toata in gura dar nu reuseam mai mult de trei sferturi ca ma inecam.
Pentru prima data instalatorul vorbi:
- Las-o pe Anette sa-ti arate cum se face, ea o inghite pe toata si pare ca nu-i ajunge, citeodata am impresia ca e defecta fata asta.
Am incuviintat din cap, deja avusesem doua orgasme si m-am gindit ca si ea merita un pic de actiune. Ne-am asezat amindoua in fata lui si am inceput sa sugem si sa inghitim pula cit pute-am de mult . Se vedea ca Anette era ori defecta ori avea mai multa experienta la supt pula decit mine si nici eu nu sunt incepatoare. In competitie cu Anette am reusit sai copiez tehnica si pina la urma am luat toata pula in gura sprea bucuria mea si a instalatorului care mi-o impingea in gura lovindu-ma cu coaiele in barbie.
M-am ridicat si am zis:
-Destul cu joaca hai sa vedem cum futi frumosule.
- Intai o sa o fut pe Anette in timp ce pe tine te voi linge ca de mult te admir si vreau sa-ti gust pizda asta frumoasa care e asa cum mi-am inchipuit: rasa si fina ca o pizda de fata mare desi nu mai esti de mult virgina, nicaeri.
S-a intins pe jos cum era Anette la inceput , eu deasupra lui sufocindul cu pizda incinsa, iar Anete s-a infipt in pula saltand vesela. Am inceput sa o dezbrac pe Anette si am constatat ca de asta s-a infipt asa repede in pula ca nu avea nici ea chiloti sub fustita scurta, ne sarutam si m-am dezbracat si eu. Instalatorul ma lingea de zor atit de adinc cit putea el ba chiar isi depasea atributiile lingindu-mi si anusul care pulsa de placere primindu-i limba iscoditoare. Imi facusem clisma de dimineata caci asa cum am zis ma astepta o zi incarcata de sex dar asta era neprevazut si chiar foarte placut. Mi-a lins si relaxat anusul incit m-am ridicat zicand :
- Hai si fute-mi anusul ca l-ai incins de o sa-ti ia foc pula daca nu cumva a topit-o Anette. Si m-am asezat capra la marginea canapelei. El isi potrivi usor pula la intrarea anusului si ma penetra incet pina o baga pe toata provocindu-mi o senzatie nemaipomenita. Pula aceea destul de mare pentru curul meu care, mai fusese futut dar parca vroia sa protesteze la marimea ei.
- Uite cum a luat-o pe toata fara sa scinceasca, zise Anette. E mai adinca in cur decit in git.
- Taci ca si tu esti la fel, cred ca ai putea lua si doua puli in cur citeodata cind esti foarte excitata. Zise instalatorul, inca nu stiam cum il cheama. Anette se aseza in fata mea pe canapea cu picioarele desfacute frecandu-si pizda, parca invitindu-ma sa-i ling pizda zemoasa dar nu indraznea.
- Hai da-te mai aproape sa te ling, o meriti m-ai lins ca o profesionista si o sa-ti intorc placerea. I-am zis Anettei care abia astepta sa fie linsa. Avea pizda rasa, doar un mic triunghiulet de par frumos tuns pe pubis. Era umeda si chiar dupa ce o futuse nu parea sa fie prea larga. Imi plimbam limba intre labiile ei incercind sa o penetrez cit mai mult cu limba si apoi sa-i sug clitorisul umflat. Instalatorul imi pompa curul bagind pula parca cu incetinitorul innebunindu-ma cu incetinimea lui. Intra parca avea pula de un metru iar cind se lovea cu coaiele de pizda statea asa citeva secunde apoi incepea sa iasa la fel de incet pina o scotea de tot. Iar si iar ma innebunea pina la orgasm. dar si eu ma razbunam pe Annete sugindu-i clitorisul pina o simteam vibrand de placerea orgasmului.
- Fetelor sunt gata sa termin, cine e prima la primire? Il auzii pe instalator intrebind. Anette zise
- Doamna prima.
Ne-am asezat in fata lui cu gurile deschise iar el a ejaculat pe rind in gura fiecareia. Am inghitit sperma c...



    Login