Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataWeekend la mare
Autor : singuracas - 2021-02-11
Citita de 13776 ori - Nota 8.61 (108 voturi)
Vara căldură mare în Bucuresti, fiind vineri am decis sa plec în weekend la mare . Am ajuns pe seara, m-am cazat și am plecat prin stațiune sa caut o terasa sa ma răcoresc cu o bere și să mănânc ceva. După ce am terminat de mâncat am plecat spre club sa ma distrez după o săptămână de muncă. În club m-am întâlnit cu un grup de prieteni băieți și fete veniți și ei pentru weekend la mare. Am început sa dansam, sa ne simțim bine, sa bem pahar după pahar. Langa noi era o masa de doua persoane, ocupata de un domn grizonat pe la 60 de ani, insotit de o femeie tanara care a dansat in continuu. Purta o rochie negra, mulata prin care distingeam niste forme bine proportionate. Pantofi cu toc si parul prins in coada, bruneta, slim, in doua vorbe, buna de futut! Bărbatul care era cu ea nu se miscase de pe canapea toata seara, multumindu-se s-o soarba din priviri si sa bea vin pahar dupa pahar. Era tarziu si se cam golise clubul. Ma pregateam sa cer nota, cand, domnisoara in negru s-a apropiat si intinzandu-mi mana, mi-a zis intr-o engleza de balta:
-Buna, numele meu este Alesia ! El este sotul meu, Karl! si mi-a facut semn catre domnul grizonat. As vrea sa te invit la noi la masa!
Nu intelegeam prea bine ce se intampla, dar aveam un sentiment de siguranta, stiam ca nu mi se poate intampla nimic rau. Asa ca, m-am ridicat si m-am asezat lângă Karl facand cunostinta. M-a intrebat ce beau si intr-o engleza la fel de proasta ca a Alesiei a inceput sa-mi povesteasca: erau nemti, el om de afaceri, era cu 25 de ani mai batran ca ea. Ea tanara, cu pofta de viata. Dupa scurta introducere m-a intrebat daca nu vreau sa merg cu ei la hotel sa mai bem ceva. Am acceptat, dar am simtit ca altul e scopul invitatiei. Ajunsi la hotel, Alesia a disparut la toaleta, iar eu si Karl am pus de băut niște whiskey cu gheață . Omu’ era foarte citit si umblat si simteam ca vrea sa-mi zica ceva. Mi-a explicat ca el a incercat de toate in viata lui si ca lucrurile simple nu-l mai impresioneaza si ca are un fetish bizar:
-Da… si-ti zic direct: vrei sa te culci cu Alesia? Ma excita foarte tare sa privesc! Eu n-o sa particip, sper sa te poti concentra, vreau sa vad de aproape ce se intampla! Si sa mai stii ca ea te-a ales! Asa e intelegerea noastra, alege pe cine-i place!
Nu-mi venea sa cred, desi ma asteptam! Era prima data cand mi se intampla treaba asta! Pentru un moment am ramas blocat, nestiind ce sa zic. Alesia a intrat in camera schimbata: purta pantofi negri cu toc cui foarte inalt, o fustita neagra larga si un sutien din dantela. Parul era lasat liber pe umeri. Bronzata, sani mari, picioare drepte, raspunsul mi-a iesit fara voia mea:
-La o asa aparitie, n-ai cum sa zici nu! Plus ca as vrea sa vad cum se joaca jocul asta!
-Ma bucur, Mihai, ca accepti! Multi refuza, iar altora nu li se scoala! Chiar am chef sa ma distrez, in seara asta! a grait Alesia asezanduse la mine pe genunchi, moment in care Karl a plecat catre baie.
Imi tinea capul in palme privindu-ma in ochi, sarutandu-ne tandru. Ma musca usor de buze, ma lingea pe toata lungimea lor, apoi limbile ni se uneau intr-un sarut nebun! Ne-am sarutam o vreme, in liniste, savurandu-ne unul pe celalalt . Era genul de femeie pe care iti doreai s-o posezi fara graba, sa te contopesti cu ea si s-o duci pe culmile extazului traind prin placerea ei! Torcea mai mult decat excitant, avea o piele catifelata de-mi venea s-o sarut in continuu peste tot! Penisul imi era tare ca piatra si Alesia, simtindu-l, mi-l masa usor . Karl a aparut si el si s-a asezat pe un fotoliu in liniste. Nu s-a sinchisit de prezenta lui, ba mai mult, s-a ridicat in piciore si cu gesturi de dansatoare, a scapat de sutien si fustita! Mi se infatisa goala, in toata splendoarea ei! Arata senzational si ma innebunea gandul ca sotul ei o sa vada de-apropape cum o s-o fut! Sangele imi circula cu viteza prin vene si se revarsa in membrul care incepuse sa zvacneasca. S-a indreptat unduindu-se catre pat si eu am urmat-o teleghidat. S-a intins pe burta cu picioarele apropiate, asteptandu-ma langa ea. Am inceput s-o sarut pe umeri, am continuat cu omoplatii si am coborat pe coloana pana la despicatura dintre fese! Am staruit cu limba pana s-a infiorat si a gemut usor, semn ca eram pe drumul cel bun. Am continuat s-o sarut pe fund muscand-o incet, a urmat spatele pulpelor, gambele, si m-am oprit la degetele de la picioare. Le-am alintat pe rand cu limba, cu buzele, dorind sa-i ofer placere maxima! Se incorda incet, cu ochii inchisi, traind cu adevarat momentul! Am urcat trasand linii de saliva calda de-alungul picioarelor fierbinti, pana am ajuns din nou la fundul minunat! I-am departat fesele usor si am lins-o timid direct in anus… Nu cred ca se astepta, a tresarit si foarte surprinzator, si-a mutat palmele pe fund, departandu-si bucile singurica! Nu-mi venea sa cred! Asa ca am continuat sa-mi plimb limba pe striatile inelului stramt fara sa fortez intrarea. Gemetele i se auzeau din ce in ce mai tare incurajandu-ma! Am coborat limba catre labii, le-am departat usor sugandu-le pe fiecare in parte! I-am cautat clitorisul, moment in care, Alesia s-a intors pe spate si si-a departat picioarele la maxim. Cu mana pe ceafa, mi-a directionat buzele catre lindicul excitat! L-am lins lent, de la un capat la celalalt, apoi l-am cuprins cu buzele si am
inceput sa-l sug. Saliva calda mi se strangea in gura invaluindu-i butonul placerii! I-am introdus timid un deget in pasarica excitata si l-am miscat incet… Era in extaz si nu contenea sa ma directioneze:
-Asaaaa… Bravo iubitule! Doamne cum imi sugi clitorisul, sa nu te opresti! Alinta-l cum merita! Tati, ma innebuneste, sa stii! Ii simt limba cum se joaca pe clitoris… si buzele… Aaaahhhh!
Atunci l-am simtit pe Karl cum se apropie sa vada mai bine. Nu m-am sinchisit, ba mai mult, am marit ritmul limbii miscand-o din ce in ce mai repede, incercand sa scriu alfabetul pe clitorisul ei! S-a incordat si sprijinindu-se in picioare, a ridicat bazinul ca sa pot linge mai bine. A strans cearsaful in palme si a inceput sa tremure usor, gemand zgomotos! Se apropia de orgasm! I-am bagat inca un deget in pasarica si am intetit miscarea de du-te vino fara sa scap lindicul din gura sugandul cu pofta. Mi-a apasat fata cu putere si a fost cuprinsa de spasmele climaxului dorit. M-a tinut strans pana si ultima picatura de seva mi s-a scurs pe fata!
-Uau! Cum a fost… Nu pot sa cred… Sunt ametita!
M-a tras peste ea si m-a sarutat lung, gustandu-se! Penisul statea asezat pe vulva. Am prins-o de picioare si am mimat actul sexual fara sa i-l bag. L-am frecat de labii lent, apoi i-am plesnit clitorisul gigant! Vibra la fiecare atingere! Stand in genunchi, i-am departat labiile catifelate cu degetele, potrivindu-mi glandul intre ele. N-am impins, ci doar am amagit-o. Intram cu varful, il scoteam, ma jucam cu el putin peste buze, peste clitoris si il bagam iar, repetand miscarea. Se ciupea de sfarcuri cu ochii inchisi, traind senzatiile. Mi-a pus un picior in piept si m-a impins pe spate:
-E randul meu! Crezi ca numai tie iti place sa te joci? Plus ca iti sunt datoare!
Mi-a prins membrul in palma si l-a frecat usor. S-a aplecat si direct mi-a lins testicolele, pe rand. Le-a cuprins cu buzele, le-a supt incetisor, s-a jucat cu limba pe ele, scrotul strangandu-se usor. A coborat pana la anus si i-am simtit limba cum se joaca. Apoi a urcat la bile, unde a staruit, alintandu-le in continuu! Si-a urcat catre penis ajungand la varf. S-a jucat dupa bunul plac; limba s-a plimbat in jurul glandului, a coborat pe toata lungimea, s-a intors si buzele l-au cuprins, in sfarsit!
-Inghite-i-o toata! Pana jos! s-a auzit Karl, care, descheiat la halat, isi freca membrul cu infrigurare. Privea de aproape si o incuraja pe Alesia sa-mi faca deep-throat!
Nu reusea s-o ia toata, dar se straduia! Facea o muie umeda, scuipa tot timpul pe pula, lucru care m-a excitat teribil. Am prins-o de cap si am inceput s-o fut in gura! Se ineca si zgomote innebunitoare i se auzeau din gat! O tineam strans si incercam sa-i intru pana la baza si se pare ca doamna se bucura de tratament! Nu numai ca gemea puternic, dar s-a asezat pe spate, cu capul depasind marginea patului si m-a invitat sa vin deasupra. N-am lasat-o sa astepte si i-am bagat pula fara mila pe gat. Ma miscam lent, si acum ma primea cu totul! Zaboveam la capat lasand-o sa-mi simta coaiele pe buza de sus si nas! Cand respira, baloane de saliva ii ieseau pe la coltul gurii! Senzational!
-Fute-o, fute-o ca pe-o curva ce e! m-a indarjit Karl.
Am asezat-o capra pe marginea patului si, cu putere, i-am infipt-o adanc! A tipat tare si s-a sprijinit mai bine in maini. Cu penisul intrat tot, anusul mi se infatisa in toata maretia lui. L-am scuipat si mi-am plimbat degetul incetisor intinzand saliva. Pasarica era foarte stramta, ma miscam cu placere simtindu-i labiile mulate pe pula! Interiorul fierbinte, bine lubrifiat, ma innebunea oferindu-mi senzatii dementiale. Alesia imi contra miscarile bucurandu-se cand ii ajungeam in capat.
-Fute-ma, fute-ma! Te rog!
Degetul mi-a” alunecat” in funduletul ei. A reactionat foarte bine, s-a oprit putin, si a continuat sa se impinga mai tare. Era extrem de ingusta, nu cred ca se prea umblase p-acolo. Mi-am scos penisul din ea si mi-am plimbat glandul pe inelul maro, sa-i iau pulsul. Karl mi-a citit intentia si asezandu-se in fata ei, i-a dat penisul sa-l suga. Apoi mi-a zis ragusit de excitare:
-Incearca-i anusul, dar te avertizez ca e stramta!
Nu m-am lasat rugat! I-am departat fesele si i-am potrivit glandul. Am impins usor, dar fara succes. I-am bagat-o la loc in pizda si am pompat-o ca un nebun. Degetul mare mi-a disparut in gaoaza ei si in scurt timp, am mai adaugat unul. Alesia, cu pula lui Karl in gura, d-abia se auzea. Si din nou i-am incercat intrarea stramta. De data asta, am fortat si varful si-a facut loc intre buci. A zbierat si s-a oprit:
-Ti-a intrat? a intrebat Karl?
N-a raspuns, doar a incuviintat din cap, nemiscata, incercand sa se obisnuiasca cu marimea! Am intors-o pe spate, i-am asezat picioarele pe umeri si am inceput s-o fut in cur cu viteza. Karl s-a retras, masturba duse sa așezat pe fotoliu sa urmareasca show-ul. Alesia trecuse peste durere si acum ma acompania frecandu-si pizda cu degetele. M-a tras dornica sa ma sarute. Buzele ni s-au unit si mainile i-au alunecat pe fundul meu indemnandu-ma sa maresc ritmul. Peretii anusului fierbinte erau mulati pe membrul meu si la fiecare miscare simteam cum se incordeaza indreptandu-se spre un final fericit. Am marit cadenta:
-Sa-ti dai drumu’ pe fata ei! mi-a susurat Karl masturbandu-se ca un nebun!
-Da, iti vreau samanta pe buze! Vreau sa-ti simt gustul! m-a impulsionat Alesia.
Am simtit cum se apropie… Penisul mi-a zvacnit si m-am retras la timp ca Alesia sa se ridice si sa primeasca primul jet pe frunte si par! Urmatoarele jeturi i le-am direcționat în gura larg deschisă. A deschis gura si Karl s-a apropiat sa vada cum iubita lui sotie plimba sperma cu limba! Apoi i-a poruncit scurt:
-Inghite!
S-a conformat si apoi a deschis gura mare arantandu-i ca incarcatura disparuse pe gat! Ascultatoare, ce sa zic?! M-am intins pe spate, savurand momentul. Alesia l-a masturbat pe barba-su’ cateva minute pana jeturi consistente au fost împroșcați pe sâni și pe față ! După ce la terminat pe Karl s-a apropiat de mine si mi-a spus la ureche:
-Vreau sa ma mai futi! Am nevoie de pula ta in mine, te rog.
La rugămințile ei penisul a început a prinde viata . S-a urcat pe mine si fara sa-l atinga cu mana, l-a potrivit la intrarea pasaricii si a inceput sa ma sarute tandru. Nu s-a grabit sa si-l bage, ba chiar a prelungit momentul, frecandu-si labiile de el! Ma tachina! Fara sa ma anunte, si-a urcat bazinul spre fata mea si m-am trezit cu pizda pe fata :
-Iarta-ma, dar n-am putut sa ma abtin, vreau sa-ti mai simt limba putin! Suge-mi lindicul, te rog!
M-am conformat cu placere, clitorisul excitat mi-a disparut intre buze si in scurt timp, pizda Alesiei imi aco...



    Login