Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataweek-end interesant
Autor : alflo13 - 2012-06-04
Citita de 9325 ori - Nota 8.15 (47 voturi)
Afara ploua foarte tare, inauntru in cabana era foarte frig. Eram nervoasa pe toata lumea, cine s-ar fi gandit ca vremea avea sa ne strice tot weekndul care trebuia sa fie romantic dar toate mergeau pe dos.
Dar sa incep cu inceputul….in ultimul timp nu prea aveam timp de noi doi, interveneau tot felul de treburi si simteam nevoia sa fim doar noi 2 fara semnal la telefon asa ca ne-am hotarat sa mergem la munte, la locusorul nostru preferat unde mergeam an de an toamna in septembrie. Desi era inceputul verii, prima parte din luna iulie am decis sa nu mai asteptam si sa mergem acum. I-am sunat pe cei la care ne cazam de obicei dar din pacate plecau din tara la niste prieteni si nu aveau cazatii pe nimeni in weeknedul respectiv, dar la insistentele sotul au aceptat sa ne inchiriez o camera in vila lor imensa. Desi era vb doar de 2 nopti eram nerabdatoare sa ajungem la munte, tot drumul ne faceam tot felul de scenarii cum ca fiind singuri vom putea face dragoste in jacuzii, afara in curte, sus pe munte la izvor………poate chair pe masa imensa din sufragerie.
Cand am pornit de acasa vremea era superba, cald si placut si desi am vazut pe net ca va fi un weekend noros speram totusi sa putem sa punem in practica toate ideiile noastre traznite.
Pe drum in loc de 3 ore am facut 6, traficul era groaznic, am facut si pana in plus acasa uitase-m geamul deschis si din una din alta am ajuns sa ne certam pe drum , asa ca la destinatie eram amandoi bonsulfati si suparati.
Am gasit cheia la vecini lor aflati la vreo 200 de metri de cabana si inauntru in cabana un biletel cu ce aveam de facut: sa udam florile, sa dam iarba la ieprurasi si sa dam cainelui sa manance, iar noaptea neaparat sa il lasam liber din lant .
La sf aprea un ps: “sper sa nu va suparati , dar dupa ce am vb cu voi ne-au mai sunat un cuplu clienti vechi si fideli ca voi, si cum v-am primit pe voi le-am spus si lor ca pot venii daca doresc. Nu erau hotariti din cauza vremii dar daca apar sambata sa stiti de ei . Bani si cheia sa ii lasati tot la vecini. Sa aveti un weekend placut ”.
Perfect…….deja scoteam flacari pe nas de nervi, sotul imi tocase nervi pe masina amu mai vneaua si aia s-a dus dracului tot weendul, si ca sa fie si mai perfect in 5 minute dupa ce am descarcat masina a venit o futruna cu tunete si fulgere de nu mai vazum de ani de zile, dar am zis ca asa e la munte si ca sigur sambata vom putea sa stam afara si nu in cabana.
Seara de vineri a fost tare nasoala, amnadoi fiind caposi nu am facut nimic pt impacare asa ca ne-am culcat asa certati si nefututi.
De dimineata ploua intr-una dar parca m-am trezit mai odihnita si mai bine dispusa , asa ca m-am hotart sa fac pace sa nu stric si ziua asta. Sotul nu era langa mine, am coborat si el era in bucatarie gatea. Masa era plina de tot felul de fructe, sucuri, cafea si pe foc era o omleta. A venit ma luat in brate si m-a sarutat pasional semn ca si el era la fel de bine dispus ca si mine. Ne-am cerut scuze reciproc, si am luat micul dejun tachinandu-ne reciproc.
Dupa masa prea multe optiuni ne aveam din cauza vremii, asa ca ne-am hotarat sa probam jacuziul pana nu apreau celalat cuplu , asta daca mai veneau ca la ce vreme era …………
Sotul s-a dus afara sa dea de mancare la iepruri si la caine, eu am urcat la etaj in camera sa iau spumantul de baie cu aroma de capsuni si o sticla de sampanie, dupa care am coborat la baia principala unde era si cada cea mai mare din toate baile, am lasat apa fierbinte sa curga si am turnat jumatate din spumant in apa. Am mers la bucatarie sa iau 2 pahare si o tava cu un ciorchin imens de strugure alb, dupa care m-am bagat in cada si am inceput sa ma mangii peste tot cu spuma care mirosea demential. Fiind foarte ocupata cu mangiatul nu am remarcat ca sotul a intrat in baie si ma priveste, cand am realizat a zambit si mi-a zis sa continuu ca ii face placere si ca il excita.
A intrat si el langa mine si ia-m simpit penisul foarte tare si foarte doritor ceea ca nu putea decat sa ma faca fericita…..m-a ridicat si m-a pus cu fundul pe marginea cazii si a inceput sa imi dea limbi, dar il deranja gustul de spuma asa ca a dat drumul la dus si mi-a clatit pizda, apoi a continuat sa imi dea limbi pana am ajuns sa am un orgasm foarte intens.
Ca sa imi iau revansa am zis sa i-o sug si eu putin cat sa il excit mai tare, dar fiind tare excitata de situatie i-am zis ca vreau sa ii simt sperma in gura mea si am continuat sa il sug cu putere si foarte repede, sa il ling pe coaie , sa il musc incet de varful pulii pana mi-a umplut gura de sperma.
Norocul meu e ca sotul meu se reface rapid asa ca am baut putina sampanie, am mancat strugure si am inceput sa ne sarutam din nou, sa imi mangie sanii si cand mi-a bagat mana la pizda a fost suficient sa fiu din nou excitata.
Am vrut sa mi-o traga pe la spate si sa fie putin mai violent , asa ca mi-am ridicat fundul din apa si m-am pus capra si l-am lasat sa ma traga in pula lui cum vroia el , mai tare apoi mai incet, mai adanc si tot asa pana am simtit ca imi vine sa explodez de placere, si am inceput sa ma misc din ce in ce mai tare pana am ramas fara putere dar satisfacuta la maxim.
Sotul meu a vrut sa schimbam pozitia asa ca m-a lipit cu spatele de faianta si a continuat sa ma penetreze pana a ejaculat in pizda mea fiebinte, sperma s-a scurs incet pe picioare dar eu am zzis ca e pacat sa se iroseasca asa ca am luat-o in mani si a inatins-o pe sani , facandu-mi un masaj foarte relaxant .
Dupa baie ne-am dus inapoi in dormitor si ne-am uitat la un film la tv sa ne treaca timpul pt ca ploaia nu dadea semne ca se va oprii. Pe la 15 am coborat iar la bucatarie sa ne facem niste paste ca de gratar nu putea fi vorba, si cum ne tot frecam unul de altul pe langa masa am simtit ca pula I s-a sculat din nou , si atunci mi-am adus aminte ca tare de mult imi imaginasem cum ar fi sa facem dragoste pe masa aceea imensa din sufragerie, care era alba dar era si din marmura, adica foarte rece chiar si in toiul verii.
Asa ca mi-a veit ideea sa urc pana in camera si sa imi iau un body sexy negru , o pereche de tanga si sandalele cu toc ca sa il excit mai tare.
Cand am revenit sotul era vizibil uimit pt ca nu stia ca am adus cu mine la munte asa un outfit, si pe langa am adus si un vibrator imens maro care imita perfect o pula neagra.
Fara sa zic nimic m-am urcat pe masa si am inceput sa umezesc vibratorul si apoi sa ma masturbez cu el in fata iubitului meu sot care era vizibil incantat de spectacolul dat de mine. A venit langa mine si am inceput sa il sug in timp ce ma masturbam, el ma mangaia peste tot si cu o mana imi freca clitorisul ceea ce imi sporea si mai tare senzatiile care imi cutreireau corpul. Apoi s-a urcat si el pe masa s-a intins pe spate si eu deasupra lui doar ca invers, adica clasicul 69 cu singura diferenta ca eu am ancorat vibratorul pe masa intre piciorele lui cu ventuza din dotarea acestuia, asa ca ma lasam si in vibrator si pe gura lui, si aveam impresia ca in timp ce el imi da limbi o alta pula ma fute…..
De obicei ma termin foarte usor...



    Login