Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vlad.Partea a treia
Autor : ariana1971 - 2021-08-20
Citita de 10399 ori - Nota 1.43 (608 voturi)


Așadar mă aflu în fața a două pule erecte a doi tineri care ar fi putut să-mi fie copii, dar în situația dată și fumată și băută, dar mai ales excitată, prea puțin îmi pasă. După cum zvâcnesc îmi dau seama că îmi doresc atingerea. Dar mai întâi îmi fac timp să mă uit la ele și să îi tachinez puțin.Le vad coaiele rase și venele de la bază umflate. Capul pulii lui Vlad era complet belit pe când a lui Andrei acoperit de prepuț. I-am luat-o in mana trăgând ușor de piele în jos iar după câteva încercări am reușit să-i văd capul mare și vânăt care parca stătea sa explodeze. Între timp Vlad care parca era gelos pe fratele lui, îmi luă cealaltă mână și și-o puse pe mădularul lui. Am inceput sa le-o frec amândurora urmarindu-le cu un zâmbet pervers reacțiile fețelor...-Mai vreau vin! am zis.
Andrei umplu pahare și puse sticla înapoi și se așeză în partea dreaptă a corpului meu transpirat. Vlad se așeză în stânga și începu să mă sărute pe sprâncene, ochi, nas până la buze pe care le sărută încet. L-am tras tare de cap și i-am băgat limba în gură muscandu-l apoi ușor de buza de jos. Între timp Andrei îmi sărută piciorul drept, urcă pe tibie in sus, genunchi până la coapsă

Între timp, oaspetele nostru îmi sărută piciorul drept și urcă încet: prin tibie, genunchi până la interiorul coapsei unde am o zona erogena care mă făcu să mă înfiorez. Vlad începu să-mi lingă ferm sânii cu limba caldă și umedă mușcând ușor din sfârcuri. Băiatul ăsta știa să facă o femeie sa se excite! Deja tremur toată de excitare, lucru care nu-l face pe Andrei sa se oprească. Rămâne în interiorul coapselor sărutandu-le ușor apropiindu-se de pizda mea din care simt că curge ceva. Simt că nu mai pot și zic:
-Suge-mi lindicul că nu mai pot!
Andrei nu se lasă așteptat și se repezi cu gura înfometată lingandu-mi pizda de sus în jos apoi insistând pe lindic. Am simțit un fior străbatân du-mi corpul, am gemut adânc, geamăt ce-mi fu întrerupt de pula lui Vlad care mi-o băgă în gură. Mă prinse de cap și începu un dute-vino împingând de fiecare data mai mult și mai mult, dar l-am oprit deoarece simțeam că mă înec. I-am luat pula in mână iar ce rămase din ea îi dădeam voie sa mă fută adânc în gură. Andrei își bagă mâinile sub genunchii mei și îi împinse în sus astfel că fesele mele sa stea ridicate. Își bagă doua degete in pizda mea și nu știu ce-mi atinse dar mă făcu să tremur toată zicând:
-Așa, acolo Andrei, nu te opri, mmmmmm! și gura mi-a fost din nou umpluta de Vlad.
Orgasmul veni violent, facându-mă să mă cabrez, strângând instinctiv picioarele într-un tremur necontrolat.
-Opreste-te, Andrei, nu mai pot, aaaaaaaaaaah, nu se poate, nu se poate, Dumnezeuleeeeee!
Nu știu cât am stat așa până mi-am revenit dar când am făcut-o, le-am văzut privirile satisfăcute de ceea ce au reușit să-mi facă.
-Mai poți? mă întrebă Vlad puțin îngrijorat.
-Acum da, și doar nu am sa va las cu marfa in soare! am zâmbit eu satisfăcută și m-am așezat în patru labe cu fundul către Andrei. Care nu pierdu timpul și își luă pula in mână potrivindu-i capul între labiile mele. Cu toate că eram fleașcă in pizdă și superexcitată o simțeam cum intră încet în mine. Mă durea puțin dar placerea era prea mare că sa bag de seamă. Mă prinse de mijloc și mă trase in el iar după un timp se auzea doar coaiele lui care îmi loveau lindicul. Vlad era în fata mea și mă futea in gură iar din când în când mă lăsa să respir frecandu-si capul de buzele mele. Când l-am simțit pe Andrei accelerând ritmul mi -am dat seama că va termina și el în curând așa că i-am zis:
-Andrei, vreau sa termini pe sânii mei!
Nici nu am terminat de zis că l-am simțit ieșind ,mă prinse de picioare, mă întoarse cu fața în sus, se așeză deasupra mea frecandu-si capul pulii până când primul jet de sperma ieși cu presiune drept in părul meu, pe următoarele dirijându-le pe țâțele mele. Am inceput să-mi întind sperma plină de proteine pe sâni și abdomen știind că face bine la piele.
-Vlad, cum vrei sa termini? l-am întrebat eu.
-Așa repede vrei sa termin? imi răspunse el zâmbind si golindu-si paharul de vin.
Se așeză între picioarele mele cu pula zvâcnind de dorință, îmi puse picioarele pe umerii lui și își bagă pula dintr-o dată în mine facându-mă să tip:
-Usor brută! I-am zis eu zâmbind.
-Taci că-ți place, curvă! își aduse el aminte de ceea ce-i spusesem că-mi place să mi se vorbească murdar. Mă excita la culme.
-Da, așa e, îmi place! Fute-mă tare!
-Iti place sa te fuți cu noi?
-Da, îmi place mult! Foarte mult!
-Dar in cur nu vrei sa te futem, curvă?
-Aș vrea, dar le aveți prea mari!!!!
Mă întoarse pe burtă îmi depărtă puțin picioarele și mă pătrunse dintr-o dată muscandu-mă ușor de umăr. Îi simțeam capul pulii cum zvacnea lovindu-mă in uter.De foarte multi ani nu mai simțisem așa ceva în mine! Nu-mi părea rău absolut deloc de alegerea făcută de a mă fute cu doi tineri care, mă repet, puteau sa-mi fie copii.
Se ridică de pe mine, se așeză pe spate pe covor și îmi spuse:
-Hai, incalecă-mă și i-ați tu cat vrei!
M-am așezat deasupra lui, mi-am potrivit-o între labii și m-am lăsat în pula...



    Login