Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vlad. Partea a doua.
Autor : ariana1971 - 2021-08-19
Citita de 11882 ori - Nota 1.30 (613 voturi)
Satisfăcuți amândoi, am intrat la dus împreună bucurandu-ne fiecare de corpul celuilalt spalându-ne reciproc, după care înfășurați doar in doua prosoape ne-am reîntors în răcoarea dormitorului, moment în care îmi sună telefonul. Era mama, care mă ruga ca in drum spre casă sa trec pe la farmacie să-i iau pastilele pentru tensiune. Fuck!!! Dezamăgită oarecum, i-am spus și lui Vlad că nu mai pot sta și că îi promit că ne vom revedea și următoarele trei zile cât mai aveam de stat în România. Ne-am îmbrăcat repede, furandu-ne unul altuia săruturi și mangaindu-ne până în stația de taxiuri. Ce-or fi zicând oamenii la vederea unei doamne în toată regula care se hârjonea cu un tânăr care putea să-i fie copil nu știu și drept să spun nici nu mă interesa! Oricum nu mă cunoștea nimeni.
A doua zi m-am trezit bine dispusa, mi-am reînnoit pedichiura și manichiura, mi-am epilat cei câțiva floci aproape inexistenți de pe picioare și pizdă și m-am hotărât să mă îmbrac cu ce am eu mai sexy. Și aveam, că am venit cu două geamantane pline ochi de haine! Așa că mi-am tras o pereche de dresuri culoarea piciorului cu elastic, cu dunga la spate, o pereche de chiloți tanga din dantelă aceeași culoare, un sutien push up sa-mi para bustul mai generos, o fustiță neagra mini și o bluză decoltată roșie cu volănașe. Și bineînțeles o pereche de sandale cu toc subțire negre! Mi-am prins parul in coadă de cal iar după ce m- învârtit în oglindă cinci minute, mulțumită de rezultat, am chemat un taxi cu destinatia Lacul Chios.
Ajunsă acolo am avut parte de o surpriză. In loc de un Vlad mă așteptau doi, așa bine semănau băieții între ei.
-Bună Ariana, îți fac cunoștință cu fratele meu, Andrei! E student la medicină anul întâi! Te superi daca ne tine companie și el la un suc?
-Nicidecum, e loc destul și pentru el! La masă bineînțeles, am completat eu uitandu-ma cu subînțeles la Vlad.
Andrei era puțin mai timid ca Vlad, nu așa dezinvolt, dar mi se părea mai frumușel, cu parul lui lung negru cârlionțat, decât fratele lui. Săracul, tot timpul conversației nu putea să-și dezlipească ochii de la ce decolteul meu! După un mojito, a venit altul iar la un moment dat Vlad mă surprinse cu o întrebare:
-Fumezi, Ariana?
-Doar când vreau să mă prostesc. Tu fumezi,Vlad?
-Ariana, eu nu mă refeream la țigări normale, spuse el uitandu-se cu subînțeles la mine.
Venind din Olanda unde orice e posibil, mi-am dat seama imediat despre ce e vorba.
-Ai așa ceva? Știu că aici e interzis. Dar dacă ai, de ce nu!?
Scoase un pachet de țigări, din care scoase o țigară,, îmbunătățită" pe care o aprinse și am început să o facem ,, poștă"! Nu trecu mult și deja eram toți trei într-o stare de,, peace and love, motherfucker"! Cei care au fumat vreodată cunosc senzația!
Deja mâna lui Vlad erau între picioarele mele și ochii lui Andrei in decolteul meu!
-Ariana, când continuăm ce am inceput ieri? mă întrebă Vlad dintr-o dată.
-Acum, am răspuns eu amețită bine! Și Andrei?!!!
-Eeee, el ne tine lumânarea, doar nu e prima data! spuse el râzând dandu-i un ghiont frățesc.
După un moment de gândire se pare că michiduță câștigă din nou, așa că am zis că de ce nu? Doar o viață am și merită trăită.
Așa că la brațul a doi tineri care puteau să-mi fie copii ne-am urcat în taxiu și în zece minute eram la casa fratelui meu unde fusesem și ieri cu Vlad. Am găsit o sticla de vin in frigider ne-am pus în pahare și ne-am așezat comozi pe colțarul din piele din living, iar Andrei vizavi într-un fotoliu neputandu-si lua ochii dintre picioarele mele. Nu mă deranja deloc, ba chiar dimpotrivă!
-Pune niste muzică, Vlad, te rog! am spus eu.
Vlad se execută, iar în curând se auzi o muzica de dans al Enigmei.Acest lucru creeă imediat o atmosfera foarte relaxanta, dar mai de toate o atmosfera sufocantă pentru Andrei, care păru că simte asta și care avea o privire sălbatică de excitare in ochi.Tensiunea era aproape palpabilă. Vlad stătea în spatele canapelei și mă mângâia pe umerii goi. Decid să văd cât de departe va merge. Dacă merge prea departe, încă îl pot opri. Până atunci închid ochii, simt că vârful degetelor alunecă peste umerii mei până la bretelele sutienului și le lasă să alunece peste brațele mele. Îndoi automat brațele pentru a le scoate. Partea superioară a cupelor se îndoaie înainte și degetele lui urmăresc curbele sânilor mei sub dantela sutienului. Sfarcurile mele sunt cu adevărat erecte acum, chiar mă dor puțin. În cele din urmă, degetele lui îmi ating areolele mamare. Îi simt degetul mare și arătător de ambele părți ale sfârcurilor mele. Nu știu dacă Andrei le poate vedea încă din sutien, dar nu-mi pasă. Vlad îi strânge cu blândețe. Vreau să țip și deschid ochii. Mă uit direct în ochii lui Andrei care acum privește fără rușine cu o privire excitată,în timp ce sfarcurile mele sunt mângâiate. Simt respirația fierbinte a lui Vlad pe gâtul meu când începe să mă mângâie și să-mi frământ sânii cu toată mâna. Apoi mă lasă, vine in fața mea îmi depărtează puțin picioarele mangaindu-ne pe interior si ridicându-mi puțin fustiță doar cat sa fie chiloții mei vizibili. Vlad se ridică în picioare și îi spuse lui Andrei sa vină lângă el. Acum stau acolo...



    Login