Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vlad
Autor : ariana1971 - 2021-08-17
Citita de 15330 ori - Nota 1.70 (646 voturi)
Am ajuns pe acest site din curiozitate, iar după câteva povestitoare citite m-am hotărât să-mi împărtășesc cu voi câteva din aventurile mele erotice avute cu câțiva ani în urmă! Apoi am descoperit că la cinci povestiri primesc un cont premium pentru un an pe swingersclub.ro, adică poți comunica pe chat și vedea pozele celorlalți membri. Am profitat de această ocazie, curioasa fiind de ceea ce se petrece pe acest site, punându- mi la profil și câteva poze mai incitante. Dar haideți să mă prezint puțin, sunt măritată in Olanda, unde și locuiesc, am 1,75 înălțime, 59 kg, acum blonda, deci eu zic și nu numai, că arăt bine, ,,lekker stuk" cum zic olandezii, adică bună bucată! Soțul meu câștigând foarte bine nu m-a lăsat să lucrez niciodată zicând că el e mulțumit să aibă langa el o femeie frumoasa și care să arate bine.
Doua săptămâni pe an, de obicei in iulie, mi le petrec în Cluj, orașul unde am crescut și de care mă leagă multe amintiri plăcute. Soțul meu neputând veni anul acesta iata-ma singura in acest oraș minunat,bucurandu-ma în sfârșit de zilele caniculare de care mi-era atât de dor.
‌ Într-una din zile printre multele mesaje primite pe site am găsit unul care mi-a trezit interesul iar după câteva conversații pe chat mi-am dat seama că discut cu un tânăr, foarte politicos, student la Educație fizică și sport, iar după ceva timp am făcut schimb de numere și ne-am și văzut pe waatsaap. Am rămas surprinsă de ceea ce am văzut, un băiat frumușel foc, cu un corp foarte bine definit și o pulă egală ca mărime și grosime cu un spray de ras. Daca la inceput am intrat în această conversație mai mult să-mi umplu timpul, acum după ce am văzut parcă îmi doream ceva mai mult. Menționez că viața mea sexuala cu soțul meu se rezuma, in ultimii ani la cate o partida de sex de cinci minute pe săptămână, fiind mai mult plecat și mereu obosit.
‌ Vlad, așa îl cheama, m-a invitat a doua zi la o terasa în centrul Clujului la o înghețată și să ne cunoaștem mai bine, după cum spunea el. A doua zi la 17 fix îmbrăcată doar într-o rochiță albastra simpla, fara sutien, cu niste sandale romane până la genunchi tot albastre și două picături de Coco Chanel 5, făceam cunoștință cu el, rămânând impresionata de cat de bine arata in pantalonii și cămașa albă de in topit. După complimentele de rigoare făcute și de o parte și de alta am inceput sa povestim vrute și nevrute de parcă ne cunoșteam de când lumea.
‌ -Ariana, pot sa te întreb ceva? mă întrebă el dintr-o dată.
‌-Bineinteles!
‌- Ce căuta o femeie ca tine pe acest site?
‌-Am intrat din curiozitate! Și sincer nu-mi pare rău! i-am răspuns eu uitandu-ma in ochii lui negri. Dar tu?!
‌- Eu caut ceva ca tine, o femeie frumoasă, mai matură și cu care sa fac sex cat vreau și cum vreau.
‌- Adică să o futi cat vrei și cum vrei! Nu te sfii Vlad, fii direct și vorbeste-mi murdar, nu mă deranjează de loc. Ba din contra! Și nu ai găsit până acum pe nimeni?
‌-Sincer nu, doar așa de vârsta mea care după cinci minute incep sa se vaiete că le doare și nu mai pot, de multe ori trebuind să-mi fac laba sa pot termina și eu! Câteodată mi-e ciudă că o am așa mare. Dar ce sa fac, semăn cu tata! spuse el râzând.
‌- Și pe mine ai vrea sa mă fuți? îl întrebai eu zâmbind, atentă la reacția lui.
‌- Doamne, și încă cum, așa că la carte! zise el uitandu-se fix in ochii mei!
‌Dupa câteva secunde de gândire neștiind de cine sa ascult, de îngerașul de pe umărul stâng care îmi șoptea la ureche: Ariana, ești o femeie măritată, poate să-ți fie copil! sau de drăcușorul de pe umărul drept care zicea: Fă-o, nu fii proastă, traieste-ti viața din plin!, am reușit să spun:
‌-Păi atunci hai sa vedem ce zice cartea aia!
‌-Singura problema,zise el puțin stânjenit, e că eu stau cu părinții și...!
‌-Mergem la mine, eu stau la fratele meu care e plecat la mare până duminică!
In zece minute eram pe bancheta din spate al unui taxiu in drum spre cartierul Florești, timp in care mâna lui se strecură între picioarele mele mangaindu-le ușor. Ajunsi în fața casei, achită cursa, mă prinse de mijloc și mă întrebă șăgalnic uitandu-se la sfârcurile mele erecte!
- Ți-e frig sau te bucuri că sunt langa tine?
- Sunt totuși 30 de grade afara și simt că iau foc deci...!
Nu am inchis bine ușa că mă și apucă de mijloc mă trase la pieptul lui și mă sărută cu lăcomie de parcă nu o mai făcuse de ani de zile, tragându-mă de buci către mădularul lui erect
-Lasa- mă te rog sa fac un dus și revin!
- Nici nu mă gândesc, vreau să-ți simt gustul, acum, spuse el și se puse in genunchi in fata mea, îmi ridică piciorul stâng, trase la o parte chiloțelul și se apucă să-mi lingă pizda umedă facându-mă să gem încetișor. Cu degetele încleștate in parul lui îi trăgeam capul către lindicul devenit erect, simțind fiori care mă străbăteau din cap până în picioare. Excitată la culme cu gândul la pula lui ce o văzusem doar o data pe camera telefonului l-am oprit:
- Gata acum, e rândul meu, vreau sa ți-o sug și eu! Vino aici!
M-am așezat în fotoliul din spatele meu, i-am desfăcut cureaua, tragându-i pantalonii jos , rămânând doar în chiloții care parca erau cu două numere mai mici. I-am dat și pe aceștia jos eliberandu-i pula din strâmtoarea lor.
- Wow, wow, wow!!!! Îmi place ce vad! spusei eu plimbandu-mi degetul arătător de-a lungul mădularului în sus și în jos. Am inceput să-i belesc capul încet, mirată de grosimea pulii pe care nu puteam sa o cuprind toată cu mâna și care dispăru jumatate în gura mea lacomă. Cu toate că o simțeam în gât și aproape mă înecam, mă străduiam să-i provoc plăcere maximă și după cum gemea cred că și reușisem!
-Hai te rog, că vreau sa ți-o bag in pizdă! îmi spuse el și mă ridică în picioare, mă puse cu fundul pe laterala fotoliului lasându-mă sa cad în el, îmi dădu chiloții jos apoi cu o mână îmi depărtă labiile iar cu cealaltă își ghidă capul in pizdă împingând și scotind-o centimetru cu centrimetru până când reuși în sfârșit să o bage aproape toată!
Doamne ce bine era, nu mai simțisem o așa pulă din tineretea mea!
-Te doare, pot sa dau mai tare? mă întrebă el luându-mi între timp picioarele pe umerii lui.
-Nu mă doare, îmi place, fute-mă așa cum știi tu mai bine!, l-am încurajat eu.
Începu să mărească ritmul, in timp ce îmi freca cu degetul mare lindicul umflat și roșu gemetele mele nereușind să acopere zgomotul făcut de coaiele lui mari lovindu-ma peste bucile goale.
Orgasmul meu îmi inundă dintr-o dată corpul facându-mă să tremur toată nemaistiind nimic de mine. Când în sfârșit mi-am revenit în simțiri eram în aceeași poziție cu cracii la el pe umeri umpluta de pula lui care nu-și pierduse nimic din erectie.
-Ai terminat și tu?, l-am întrebat eu simțind că-mi curge ceva din pizdă.
-Nu, pentru mine a fost doar încălzirea!, zise el scotandu-si încet mădularul din mine.
Pleca la baie de unde se întoarse cu un prosop, stergandu-ma cu grija la pizdă apoi după ce îmi mai dădu doua limbi îmi spuse:
-Vreau sa te fut pe la spate, Ariana!
-Mmmmmm, suna bine!, i-am răspuns eu punandu-mă...



    Login