Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vizita oficiala 1
Autor : chucky2001 - 2023-06-14
Citita de 9215 ori - Nota 7.48 (80 voturi)
In urma cu cateva luni, am fost invitat sa particip la zilele unei localitati, fiind bun prieten cu primarul de acolo. Evenimentele s-au desfasurat pe mai multe zile si am fost cazati trei nopti la un hotel foarte cochet si frumos. Am luat doi baieti de la firma pe care o conduc si am plecat cu masina spre destinatie. Pentru mine a picat foarte bine acest eveniment, caci aveam nevoie de o relaxare, dupa o perioada foarte incarcata la firma.
Erau de parcurs peste 300 de km, in drumul nostru ni s-au mai alaturat trei masini, iar primarul m-a rugat sa ma ocup de organizarea acestui grup. Am facut cateva opriri pe parcurs pentru a manca ceva si a ne destinde. In prima masina care ni s-a alaturat erau patru persoane. Mi-a atras atentia o domnisoara bruneta foarte draguta. Initial, am crezut ca este sotia unuia dintre participanti. La fiecare oprire pe traseu, de cate ori am avut ocazia, am privit-o insistent. Ajunsi la hotel, ne-am cazat si am mers apoi la masa de seara. Am fost foarte atent la ea si am incercat sa ma asez cat mai aproape. Era foarte retrasa si ganditoare, insa din cand in cand realizam ca ma urmareste si ea. Nu stiam cum sa o abordez ca sa nu fac probleme, nu stiam nimic de ea, nici cu cine era si nici nu cunosteam pe nimeni din grupul ei sa aflu mai multe sau sa ma pot apropia.
Am mers in camera gandindu-ma la ea. Fiind foarte obosit, am adormit repede. Dimineata am coborat la micul dejun si abia asteptam sa o vad. Vlad, unul dintre baietii de la firma mi-a spus ca aseara a trebuit sa plece unul dintre cei ce venisera in prima masina. Am aflat cu surprindere si cu o bucurie nespusa ca era tatal domnisoarei si ca ea a ramas cu familia cu care a venit. Nu au aparut la micul dejun, insa in jurul orei 11 ne-am adunat cu totii la primarie pentru deschiderea festivitatilor. Am avut ocazia sa o abordez cateva secunde, pentru a o intreba ce s-a intamplat cu tatal si daca este totul ok. A inceput sa-mi dea cateva detalii, dar m-au chemat baietii pentru a face o prezentare.
Vlad a observat ceva suspect si a facut cateva glume. I-am spus ca la masa de seara o sa ma bag langa ea si a bufnit in ras.
In jurul orei 15 am mers la hotel, grupul nostru fiind cazat in acelasi loc. M-am schimbat intr-o tinuta lejera cu scopul de a ma plimba putin prin apropiere. Cand am coborat, am intrat, din curiozitate, intr-un magazin mic de langa hotel unde auzisem ca aduc bere facuta in regie proprie. Intrand acolo, am dat cu ochii de persoanele din prima masina, avand ocazia sa stau de vorba cu ele.
Am intins mana catre domnul care era cu sotia.
- Salut, eu sunt Mihai! Scuze ca nu am putut sa vorbim pana acum, dar toata lumea a tras de mine.
- Laurentiu! Incantat!, sotia mea Dana, si, nu-ti fa probleme, stim cum este.
- Imi pare bine!
M-am intors catre domnisoara misterioasa uitandu-ma fix in ochii ei:
- Mihai!
- Roxana!
si, prizandu-i usor mana, i-am simtit emotiile.
- ma bucur sa te cunosc!
- si eu!
Am gustat cateva sortimente de bere si am intrebat-o pe vanzatoare daca putem servi acolo cateva pahare. Raspunsul a fost afirmativ si am ramas in compania lor. Domnul Laurentiu m-a abordat in legatura cu un proiect al meu si era foarte interesat sa stam mai mult la discutii. Eu am fost foarte incantat, deoarece mi se ridicase mingea la fileu si aveam motiv sa ma asez la masa lor seara, pentru ca se anuntase o festivitate si program de petrecere prelungit.
- Noi o sa mergem sa ne odihnim putin ca sa fim in forma diseara ca se anunta petrecere mare
- Chiar va rog! O sa vorbim mai mult despre proiect, avem destul timp. Eu o sa ma plimb putin, sa studiez imprejurimile.
- Va deranjeaza daca merg si eu? – m-a intrebat Roxana – in ultimul timp am stat numai cu nasul in calculator si imi ajunge!
- Nu! Chiar imi face deosebita placere! si, te rog, sa lasi protocolul deoparte - sunt -Mihai-, nu -domnul- sau -dumneavoastra-.
- Ei, nu se poate!
- ba se prea poate, - i-am raspuns eu zambind, si, intr-un spirit de gluma i-am intins bratul - si hai la o plimbare!
M-a apucat de brat, dar foarte retinuta si am iesit din magazin. Dupa cativa pasi a avut intentia de a retrage mana, insa am apucat-o usor si zambind i-am spus:
- te asigur ca n-am muscat pe nimeni pana acum si nici nu am de gand sa o fac, asa ca nu trebuie sa te mai stresezi!
A bufnit-o rasul si mi-a raspuns zambind:
- bine, bine, am inteles! Nu trebuie sa ma tem ca nu musti!
- rectific: nu musc rau!
si am glumit si am ras mai tot timpul si asa au zburat 2 ore fara sa ne dam seama.
Am vorbit foarte multe si printre altele mi-a spus ca Laurentiu si Dana sunt niste prieteni foarte apropiati familiei ei, Liviu lucreaza pentru tatal ei, este foarte, foarte ok, insa Dana este putin mai ciudata si nu se simte prea bine in prezenta ei deoarece umbla foarte mult cu vorba si nu-i place lucrul asta. Mi-am dat seama ca trebuie sa fiu discret in prezenta Danei.
Ne-am intors la hotel, iar eu am mai ramas un timp la receptie. Timpul a zburat foarte repede. M-am pregatit de petrecere si am coborat la receptie unde trebuia sa ne vedem cu totii pentru a pleca la local. Vlad si Cristi ma asteptau jos si au inceput sa faca cateva glumite pe seama mea. Eram foarte bine dispusi. A aparut si Roxana insotita de prietenii de familie. Era superba si foarte feminina: purta o rochita scurta neagra putin mulata pe corp cu o zona alba, o gentuta asortata cu lantisor si niste cercei micuti, dar superbi.
M-a salutat fugitiv, mi-a aruncat un zambet cat de cat ascuns si si-a continuat deplasarea catre masina impreuna cu prietenii de familie.
Ajunsi la local, am cautat o modalitate de a sta la masa cu Roxana si prietenii ei. Vali, mai in gluma, mai in serios, a incercat sa gaseasca locuri pe la masa respectiva, insa organizarea a fost cu totul alta.
Petrecerea era superba, toata lumea se simtea bine, muzica de calitate, iar eu si Roxana ne aruncam priviri. La un moment dat a invitat-o cineva la dans, a stat putin si s-a intors la masa. Norocul meu cel mare: dupa foarte putin timp a venit Laurentiu la mine si m-a rugat, daca nu se supara baietii, sa merg la ei la masa ca ar dori sa mai stam de vorba pe tema proiectului pe care il discutasem la magazin. Bineinteles ca am acceptat, iar locul disponibil a picat fix intre el si Roxana, cum nu se putea mai bine. Am discutat foarte multe cu ei. La un moment dat a inceput o melodie superba si i-am zis Roxanei:
- te pot invita la dans?
- ia sa vedem, poti ??? – mi-a raspuns ea glumind
Am mers la dans si printre altele mi-a reamintit ca nu se simte bine in prezenta Danei - este numai cu ochii pe ea. Ca sa o fac sa se simta bine, i-am spus ca am si eu doi care stau cu ochii numai pe mine si sunt invidiosi ca dansez eu cu o domnisoara asa draguta.
Am mai stat putin la dans si i-am spus ca o sa iesim putin mai tarziu la -o tigara- afara, chiar daca eu nu fumez. Desi sunt foarte bine ancorat in realitate, in seara respectiva, Roxana mi-a luat mintile pur si simplu.
M-am intors la baieti la masa si am stat o perioada cu ei ca sa pot iesi cu Roxana mai tarziu fara a-i da de banuit Danei. Am iesit intr-un tarziu afara, m-am invartit putin si a aparut si Roxana. Am cerut doua cafelute , am sta de vorba un timp la o masuta in curtea localului si ne-am ridicat sa facem cativa pasi. Trecand putin de coltul localului, intr-o zona mai intunecata, am apucat-o pe Roxana usor de mana, am tras-o catre mine si am sarutat-o. In prima fractiune de secunda a fost surprinsa, dar am simtit imediat raspunsul ei fierbinte.
A fost un sarut dulce si pasional, insa mult prea scurt: l-am auzit pe Vlad cautandu-ma pentru ca urma sa spun cateva cuvinte la festivitate.
Roxana m-a rugat in acel moment:
- Du-te, du-te, lasa ca avem noi timp sa vorbim mai tarziu;
- Ok, sa vii si tu inauntru
Primarul tocmai tinuse un discurs, imi facuse intro, iar eu eram cu mintea vraiste: o gramada de ganduri in cap amestecate, fara nicio legatura, o gramada de lume acolo asteptand sa spun ceva si cu toate astea, spre surprinderea mea, a iesit super-bine ca toata lumea a aplaudat si m-au felicitat baietii.
Petrecerea a fost o reusita, am mai dansat de cateva ori, toata lumea s-a simtit foarte bine si ne-am intins pana in jurul orei 4 dimineata. Cu toate astea, imi doream sa se termine mai repede, sa fie liniste, sa pot vorbi cu Roxana. Mi se parea retinuta.
Intr-un final am plecat spre hotel. Eram pusi pe glume si am ras in continu. Ajunsi la receptie, am hotarat sa ne potolim si sa urcam doi cate doi ca sa nu trezim pe cineva, caci eram foarte galagiosi. In acel moment am aflat ca Roxana era cazata la camera 308, iar eu la 310 si am facut o gluma: ca seara viitoare daca este sa ma imbat, nu trebuie sa se supere daca nimeresc in prima camera, nu in a doua.
Replica a venit imediat din partea ei:
- Pai, da, nu o sa ma supar daca nimeresti, ma supar daca o sa fii baut! ce as putea sa fac cu tine asa? Sa ma uit cum dormi? - si iarasi am bufnit in ras
Am ajuns in camera, m-am asezat cateva secunde pe pat si am auzit un ciocanit usor in usa, era Roxana, se tinea de brate:
- Mihai, scuze, la mine este foarte frig in camera - brrrr - n-as vrea sa-i deranjez pe Laurentiu si pe Dana
- si dormi cu mine, sa inteleg ?!?!?
- ma!!! Ai vrea tu! - si bufnim iar in ras amandoi
- tu n-ai vrea ?!?!
- numai la prostii iti este gandul, of, vii sa verifici tu daca sunt pornite caloriferele?
- ok!
Am intrat in camera. Intr-adevar era foarte frig. Caloriferele nu erau pornite. Pe pat era aruncat un prosop peste niste chilotei mici de danteluta transparenti si gandurile iar mi-au luat-o razna. In acel moment le-a observat si ea si s-a facut rosie:
- uuuppppssss! scuze! vroiam sa intru la un dus
si le-a ridicat intr-o fractiune de secunda.
Am verificat caloriferele, incepeau sa se incalzeasca:
- acum este ok, se va incalzi, dar trebuie sa astepti un timp
- ok, multumesc!
Am plecat spre usa, crezand ca vine dupa mine, insa mi-a zis:
- pa, noapte buna!
- hei! pai ce faci? Nu mergi la mine?
- la tine ?!
- Da, la mine in camera!
- ai vrea tu!
- as vrea eu? pai stai in frig pana se incalzeste?
- aaaa! nu! merg la receptie si beau ceva
- si pe mine nu ma iei? bei singura? daca te rapeste cineva ?
si iar bufnim in ras amandoi
- hai ca te iau, ce sa fac !?
si am coborat la receptie unde am baut cateva paharele bune si am vorbit verzi si uscate.
Ne-am intors dupa un timp la camera. Am intrat si era foarte bine. Era liniste, Roxana s-a asezat pe pat:
- pot sa te intreb ceva?
- ia vezi, poti? - Si iar am bufnit in ras
- ce-a fost aia de afara de la local? Ca n-am inteles nimic
- pai? ce sa fie? pur si simplu, asa am simtit! scuze ca te-am suparat!
- pai, nu m-am suparat, dar ..
- dar ce? pur si simplu!
- dar . . tu crezi ca mi-a ajuns? mi-a trecut un fior pana in varful degetelor! Arunci bomba si fugi? Asa consideri tu ca e normal ? si imediat s-a ridicat in picioare si m-a luat de maini
- pai si ce ar fi trebuit sa fac daca Vlad m-a chemat?
- nimic atunci, ca ai procedat bine, dar poti continua acum, ca-i linis . . . .
si in momentul ala am sarutat-o puternic si apasat, iar ea mi-a raspuns dornica si m-a luat de gat.
Am continuat minute in sir. Totul se invartea in jurul nostru. Am impins-o usor in perete. Palmeme ei erau pe langa urechile mele iar palmele mele ii mangaiau tot corpul....



    Login