Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVizita de CURtoazie
Autor : swapf - 2012-11-19
Citita de 16454 ori - Nota 8.01 (68 voturi)
continuare la “Un nou Job”...

Aura in sfarsit se futuse cu altcineva….ba chiar de fata cu mine si luase si bani pentru asta!!!! De cate ori ma gandeam la asta pula m-i se scula instant si sotia m-i se oferea excitata. Recunostea acum ca-i placea de Mircea si de felul cum o trata iar sexul anal nu-l mai vedea ca pe o chestie anormala ba chiar declarase ca-i place prin faptul ca atunci cand e patrunsa se simte total dominata . Olga o mai chemase de doua ori in timpul saptamanii „sa-i faca cunostinta cu cineva” cum se exprima elegant ea si de fiecare data Aura se intorsese cu bani acasa si pur si simplu rupea hainele de pe mine oferindu-mi funduletul largit deja. Dar recunostea ca era nerabdatoare sa-l vada pe Mircea din nou. Saptamana trecu pe nesimtite si sosi ziua in care trebuia sa-l vizitam pe Mircea. Efectiv cand am vazuto aranjata am ramas masca: arata ca o curva superprofesionista, cu tocuri de 15 cm, ciorapi plasa la care se vedea banda ciorapilor, fusta mini de latex negru si o bluza rosie cu spatele complet gol. Nu purta chilotei si machiajul strident completa imaginea.
-Bravo iubita, arati superb..o complimentai magulit.
-Sper sa-i placa lui Mircea, am vorbit cu el la telefon si mi-a recomandat sa arat ca o curva, iti place?
-Ooo, mai intrebi, o sa-l dai pe spate sigur asa cum arati.
Seara ne-am infiintat la Mircea, locuia intr-o vila impunatoare in Pipera cu piscina si curte interioara. Mircea ne-a intampinat jovial si ne-a invitat intr-un living enorm luminat discret de cateva neoane ascunse prin colturi. Mai era prezent un tip cam la 60 de ani, grizonat si cu burta, Mircea l-a prezentat ca un bun prieten si partener de afaceri, Victor se numea. Prezenta lui m-a bulversat putin dar Aura se parea ca nu avea nici o problema desi tipul ii arunca priviri de-a dreptul libidinoase, mai ales ca nu stiam ce-i spusese Mircea de noi. Mircea ne invita pe canapea si ne oferi de baut. Stia deja ce-i place Aurei si o servi imediat cu un pahar de lichior iar eu am luat un pahar cu vin . Dupa introduceri banale despre vreme, despre ce-am mai facut in ultimul timp ,Mircea deschise dur subiectul pentru care venisem:
- Aura esti foarte sexy imbracata asa, uite 200 de euro cadou cum ti-am promis, si-i intinse banii pe care Aura ii lua imediat si-i baga in poseta.
-E mai mult decat ai zis... zise ea lasand capul in jos .
-Lasa draguta ca meriti, hai pana in bucatarie sa-ti zic ceva... si se ridica urmat de Aura.
Dupa nici 2 minute Mircea se intoarse singur, iar sotia se indrepta catre baie.
-Ce i-ai spus, l-am intrebat?
-I-am zis sa se pregateasca si sa fie draguta si cu prietenul meu, i-am povestit de voi ca sunteti familie moderna, ceea ce ma facu sa tac nestiind ce sa mai zic.
Victor interveni si el: - Hai lasa nu va mai ascundeti, decat sa mergem la nu stiu ce curve mai bine asa, ca e maritata si curatica, plus ca e mai degajata stiind ca esti si tu de acord , nu?
-Mda, raspunsei cu jumatate de gura.
-Hai nu te mai rusina atat, hai noroc si sa-ti traiasca nevasta, mai zise si Mircea razand si am ciocnit toti trei semnand parca un tratat...in care imi dadeam nevasta la futut. Apoi Mircea mai stinse din lumini lasand aprinse doar luminile din hol . Dupa vreo 5 minute aparu si Aura...lasandu-ma cu gura cascata. Nu avea pe ea decat ciorapii plasa cu banda adeziva , pantofii cu toc inalt si-si machiase fata strident, arata chiar ca o curva de bordel.
- Ce fac domnii ? intreba ea frecanduse usor la pizda. Domnii bineinteles ca sarira amandoi in picioare grabindu-se catre ea.
-Iti place de mine ? il intreba Aura pe Victor la care el o mangaie pe obraz apoi ii baga un deget in gura pe care Aura incepu sa-l suga cu pofta uitandu-se in ochii lui. Mircea veni si el la spatele ei si-i baga un deget in cur.
-Ai venit pregatita nebunatica mica ti-ai dat cu ulei , rase Mircea si-i spuse lui Victor:
- Sa vezi ce muie si cur face femeia de ramai masca, nu-i asa papusa?
- Daa, imi place sa sug pula si sa o iau in fundulet, spuse Aura si cu gesturi perverse le descheie slitul la pantaloni scotandu-le madularele afara.
Eram excitat peste masura si usurinta cu care Aura se oferi celor doi ma facu sa-mi scot pula afara si sa mi-o frec cu putere.
Aura se puse in genunchi si incepu sa suga pe rand pulile celor doi barbati, amandoi laudand-o si incurajand-o pervers:
-Asa Aura, suge bine, da si niste limbi pe coaie , ce-mi place cum l-e lingi, strigau razand cei doi barbati. Pulile le luceau de saliva Aurei care inghitea lacoma pe rand fiecare pula care i se oferea mormaind de pofta. Se vedea ca era infierbantata si ea, cu o mana se freca repede la pizda in timp ce sugea trasa de par de cei doi barbati. Ba Mircea chiar o tragea de cap si o tinea cu pula infipta in gura ei pana ca aproape nu mai putea sa respire.
- Eu vreau sa o fut ca nu mai pot, spuse Victor si o lua de mana indreptandu-se catre camera de langa living. Aura il urma cuminte si in spatele ei venea Mircea, care-mi facu cu ochiul zicandu-mi:
-Hai si tu sa te uiti cum iti futem curvistina, si-i trase o palma pe cur Aurei care rase pervers uitandu-se spre mine:
-Uite ce nebunatici sunt iubi, trebuie sa le fac pe plac, si intra in camera punandu-se pe pat cu fata in sus. Apoi isi apuca coapsele cu mainile ridicandu-si picioarele si oferind pizda rosie si umflata.
Victor se pozitiona cu pula la intrarea in pizda si se apuca de futut tinando cu picioarele desfacute la maxim. Clipocitul pervers al pulii in pizda umplea camera si excitat Mircea veni la gura ei din lateral dandu-i cu pula peste nas si gura. Aura intoarse capul , deschise gura si scoase limba lasand pula sa-si faca loc . Gemetele celor trei se amestecau cu zgomotul facut de asaltul pulii lui Victor care futea din ce in ce mai repede.
-Lasa-ma si pe mine, ceru Mircea si schimbara locurile repede, Victor bagandu-i sotiei pula-n gura plina de sucurile din pizda. O tragea dur de cap dar se pare ca Aurei ii placea dupa cum mormaia excitata.
Parsiv Mircea scotea pula din pizda din cand in cand si o freca cu capul pe sfincter. La un moment dat Aura intinse mana, prinse pula lui Mircea si si-o potrivi la intrarea maronie. Victor zambind satisfacut impinse incet facand-o sa geama pe Aura si-i spuse:
-Te-ai obisnuit sa o iei in cur, cu mine faceai figuri la-nceput si acum uita-te la tine, hai zii si lui Victor ca-ti place...
-Mda imi place, vreau sa ma futeti amandoi pe rand, zise Aura si morfoli in continuare pula lui Victor in timp ce era pompata din ce in ce mai tare in cur. Mircea o intoarse pe Aura pe burta si ea se pozitiona in coate si genunchi dandu-si fundul inapoi pentru a usura penetrarea. Gaura fundului i se largise bine de tot si ma excita asta. Mircea isi baga pula adanc in curul ei si Victor o lua de cap si-i baga pula-n gura. Aura era prinsa ca intr-o frigare si fornaia puternic pe nas gemand cu fiecare lovitura a pulii lui Mircea. Dupa un timp Victor se lungi pe spate si-si ridica picioarele oferindu-i Aurei coaiele pe care le linse coborand cu gura pana sub scrot. Victor o lua de par si o infipse cu nasul la el la cur si Aura se apuca de lins sarguincioasa. Mircea iesi din ea si-i zise:
-Hai infige-te si in pula lui sa vezi ce bine e.. si Aura se urca pe Victor potrivindu-si pula la cur apo...



    Login