Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVisul VI
Autor : Axa71 - 2013-06-27
Citita de 9123 ori - Nota 8.00 (56 voturi)
Pai…. cum sa va spun , copilul nu era chiar copil! Efectul sanilor si a curului iubitei mele cat a cautat sa-I dea bulendrele s-a vazut. Chilotul era “aruncat” in fata de o erectie frumoasa chiar ca de tinut cu amandoua mainile ca sa nu tasneasca precum o sulita. Baiatul era dotat!
- Acum hai la masa ne asteapta colegul tau de efort intelectual si nu vrem sa-l omoram cu foamea, exista metode mai placute.
- Imediat , numai sa ma spal si vin!
Am iesit intre timp de la baie asteptandu-I cuminte. Spalatul tanarului a durat cam 10 minnute, cred ca a facut si o laba, dar asta nu va garantez. Intre timp , cat Cosmin se reculege la baie , imi pun iubita cu burta pe dulapul din bucatarie , ii ridic fusta , dupa bunul obicei, si-I umblu cu degetele la pizda si-I soptesc in ureche.
- Esti excitata!
- Da!
- Iti curge pizda!
- Da!
- Te excita inocenta lui!
- Da!
- Iti place sa te joci cu el!
- Da!
- I-ai fi pus mana pe pula!
- Da!
- De ce n-ai facut-o?
- Prea mult !
- N-ai curaj?
- Ba da!
- Arata-mi!
- Asa brusc?
- Nu draga , treptat…ma faci sa rad! Te provoc sa-I atingi nadragii la pula cand vine!
- Ce-mi iese?
- O pula!
Incepe sa rada! Ii bag un deget in pizda si geme usor disparandui rasul. Ii frec usor clitorisul cu sucurile ei. Geme si se incordeaza, simt cum strange din buci si ma abtin sa nu-mi scot pula din pantaloni ….si eu sunt excitat. Apas usor si maresc viteza, un minut, doua , trei…incepe sa tremure din picioare. O slabesc intrerupandui orgasmul. Imi ud degetele in pizda ei si-I dau sa mi le suga. Le suge cu pofta si-si baga mana la pizda….nu-I dau voie, o vreau excitata la maxim.
Cand intra Cosmin o vede cu fusta ridicata bucuranduse de privelistea bucilor mari si carnale. Noi ne indreptam brusc.
- Scuze , fusta este de vina! Nu pot sa ma stapanesc cand se imbraca asa! Tie iti place fusta asta a ei?
- Da!
Ii simt vocea sugrumata tradandu-I excitarea. Are pula sculata si nu o poate masca, cauta sa o tina cu antebratul printr-o miscare de impreunare a bratelor. Se indreapta catre scaunul sau.
- Cosmin stai sa sterg scaunul!
Nadi se aseaza intre Cosmin si scaun, se apleaca usor cu o mana la spate , iar cu cealalta sterge scaunul. Intentionat face un pas in spate si cu mana de la spate il atinge pe pula prin pantaloni.
- Acum te poti aseza.
- Mmmultumesc
- Hai . pofta mare!
- Avem draga pofta! Nu-I asa Cosmin?
- Da, cred ca din cauza vinului!
- Nu tinere, munca este de vina!
- Cu treaba ati terminat?
- Da , mai am ceva sa-I rezolv domnului , dar asta dupa ce vin maine cu un programel.
- Inseamna ca dupa ce mancati ne asezam la un film.
- Da, cat mancam intinde patul I living ca sa incapem toti trei cat mai bine , pune si o lenjerie ca poate unii or sa adoarma…
Nadi statea in mijlocul patului, asezata confortabil sub cersafuri imbracata numai in furou. Doar sfarcurile erau acoperite lasand sa se vada culoarea placuta a tatelor.
- Jos pantalonii ca sa stati comod !
- Iubita , eu renunt si la tricou, este prea cald! Cosmine , o lasam pe ea la mijloc ca sa ne putem dezveli.
- Da
Ne-am strecurat in pat langa Nadi, filmul era putin siropos cu momente usoare de tabloid. Ma intorc pe o parte si incep sa o mangai pe Nadi cu dreapta pe picior strecurand mana intre coapse. Urc si ii mangai pizda prin chilot. Prin cearsaf, miscarea se vede in lumina albastra a televizorului , Cosmin incepe sa se framante usor si-si ridica o mana pe pula. Din cand in cand o apasa schimband pozitia organului erect. Nadi incepe sa geama usor. Se intoarce catre mine impingand pur si simplu fundul in Cosmin. Imi ia pula in mana stanga si incepe sa mi-o frece usor prin chilot parand ca o face discret. Cosmin isi impinge pula intr-o parte din ce in ce mai des si se uita la noi cu coada ochiului. In film actrita este lipita cu fata de un perete partenerul sarutandui ceafa.
- Iti place filmul Cosmin?
- Da, usurel…
- Uite ce o mai infierbanta si ea nu si nu…
- Mai toate nu vor!
- Ai incercat si n-a mers?
- Cam asa….
- Nu vrei sa incerci si acum? Poate merge?
- Pot?
- Ia vezi!
Nadi imi freaca pula in continuare aparent absenta la discutie. O simt cum imipnge usor fundul in spate catre Cosmi. Ca sa-i sarute gatul asa cu i-am sugerat eu acestuia , trebuie sa se lipeasca de ea , sa se dea dupa forma Nadiei. Ezitand se intoarce usor pe dreapta catre Nadi, si o saruta usor pe spate evitand sa o calareasca practic pentru a o saruta pe gat.
- Pai asta nu e incercare! Saruta-I ceafa! Ia exemplu din film!
Imi scot usor mana dintre picioarele Nadiei si ridic furoul scurt lasand pantecul gol.
- Strange-o in brate si sarut-o !
Cosmin se muleaza dupa forma arcuita catre mine a Nadiei si o cuprinde cu mana pe burta dezvelita, o saruta usor pe ceafa si simt cum o strange intr-o imbratisare timida. Eu ii dezvelesc sanii si incep sa o sug de sfarcuri. Nadi geme. Cosmin incepe sa-I mangaie pantecele fierbinti si continua sa o sarute. Nadi imi freaca pula si impinge curul in Cosmin cu miscari usoare , sacadate. Tanarul incepe si el sa se impinga cu pula in curul Nadiei simuland un act sexual . Iau mana Nadiei de pe pula mea si i-o pun me mana lui Cosmin, ea intelege si usor ii impinge mana in chiloti dirijandu-i degetele intre labiile ude. Cosmin ii dezmiarda pizda facand-o sa geama. Nadi isi baga mana in chilotii lui Cosmin si incepe usor sa-I frece pula
- Esti dotat bine! Ai mai folosit-o cu o femeie ?
- Nuuu!
- Ma bucur, am sa fiu prima!
- Va vreau!
- Stiu!
- Santeti cea mai buna femeie !
- Nu cred dar accept acum!
- Da-mi chilotii jos Cosmin!
Nadi se intoarce pe spate si-l asteapta pe Cosmin sa-I dea chilotii jos.
- Sarutama pe burta Cosmin si strange-mi sanii usor!
Cosmin se intinde peste Nadii si-I saruta burta mangaind si storcand sanii rotunzi si tari .Eu o sarut pe Nadi patimas, imi freaca pula , cu mana stanga il impinge pe cosmin cu gura pe pizda ei.
- Suge-mi pizda Cosmin si rasfat-o cu limba! Daaa! Suge! Aaaaaaa..
Ma ridic si-I bag pula in gura Nadiei. O suge bine si ma lasa sa i-o bag adanc pe gat. O fut in gura incet dar apasat. Geme. Pustiul si-a bagat acum degetele in pizda ei si o freaca cu o pofta nebuna , isterica parca. Nadi geme din ce in ce mai violent , are orgasme dupa orgasm, tanarul nu stie sa se opreasca, se bucura de pizda ei cu mainile si gura!
- Cosmin stai!
- Am facut ceva rau?
- Nuuu, stai, nu mai pot, e prea mult deodata!
- Imi pare rau!
- Nebunule , nu ai dece! Da-ti chilotii jos si treci sus langa noi!
- Cosmine , fii barbat, da-I mue ca asta vrea acum!
- Vrei?
- Daaa, da-mi pula sa te sug eu acum!
Cosmin se intinde pe spate, ii vad ciocanul ! bine dezvoltat, gros de o lungime potrivita. O sa-I placa Nadiei pula asta in pizda!Nadi , in patru labe incepe sa-I suga pula, baiatul geme. Eu incep sa o fut pe la spate, ma las tare in pizda ei pana ii ating cervixul. Geme si da contre.
- Imi vine! Striga Cosmin..
- Stai linistit da-ti drumu!
Nadia ii freca pula rapid cu capul in ghilotina buzelor, Cosmin se cambreaza brusc si ii impinge pula adanc in gura, Nadi ii freaca rapid coiele si pula la radacina, il suge total, ma opresc din futut si ma uit cum ii stoarce si ultimul strop de sperma curatandu-l bine. Baiatul se inmoaie parca lesinat , Nadi ii suge usor coiele mai mult sarutandu-le.
Ma asez in fotoliu si las juniorul sa se bucure de ce urma, sa se bucure de dezvirginarea lui. Imi frec usor pula spectator la dezmatul iubitei mele abuzand de inocenta baiatului.
- Nu il lasa Nadi!
Nadi isi da furoul jos si ramane in pilea goala, se intinde peste Cosmin si il saruta patimas cu limba, ii apasa pula culcata cu pubisul si se freaca pe ea. Cosmin o cuprinde cu mainile de cur si-I desface bucile...



    Login