Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Visul îndeplinit
Autor : July911 - 2023-07-13
Citita de 9615 ori - Nota 1.52 (170 voturi)
Era o dimineață calduroasa Juliet era plictisita și înfometată așa că a decis sa își potolească foamea cu un mic dejun în mall.
Nu doare foame pentru mâncare o macină pe aceasta dar și pizda ei nefutută prea bine o făcea să se excite la atingerile inofensive ale unora. Înfometata și excitata aceasta urca în autobuz spre locația mall-ului.
Privea către fiecare mascul ce intra pe ușile autobuzului, se uita în josul pantalonilor,la penisul acestora și se gândea oare ce părerea ar avea dacă s ad pune în genunchi și le ar suge o ca o tarfa infometata. A ras la acest gând și si l a șters din cap, a continuat sa se uite pe ecranul telefonului, însă a știut de la început ca ii este privit și devorat corpul de catre un anumit domn din spatele ei. Fusta scurta de blugi și tricoul său alb ii lasă la vedere parti ale corpului care ar salvia orice bărbat. Sânii ei mari și voluptosi, sfarcurile libere și întărite fiind vizibile din cauza transparentei tricoului , picioarele lungi și bronzate , erau parcă mâncate de catre domnul de 40 de ani din spate. Mereu a avut o fantezie cu asa zisii "daddy" cu un dominator sa o facă sa geamă și sa implore pentru pula .
Dar nu a zis nimic, i a aruncat o privire cu buza mascata între dinții și a ieșit pe ușile autobuzului. Când l a văzut ca a coborât la aceasi statie și a simțit pizda ca trăsalte de bucurie.
Individul a rămas în spatele ei, asa ca și- mișcat fesele cât mai provocator posibil, ridicand de fusta făcând o si mai scurta posibil.
A întrat pe ușile mall-ului și l-a pierdut pe domnul nostru, trista și excitata a uitat de foame ce a făcut o sa iasă din casa în aceasta zi . În ritm alert a fugit spre baie și s a dus în baia , închizându-se intr-o cabina, și a ridicat fusta,pe dedesubt aceasta fiind complet goala fără urma de chiloti, pizda ei era fiarta și umeda. Și a dus mâna jos și a început sa se frece nematinand cont de sunetele pe care le făcea.
Un ciocănit în usa a trezit o la realitatea și a înlemnit când a recunoscut vocea puternica a unui bărbat. Bărbați în toaleta femeilor? Nici gând.
A lăsat în jos fusta, și a aranjat parul și a deschis ușa încet, observând greșeală ce o facuse, 5 bărbați în fata cabinei ei , masivi și mari, a privit pe semnul ce indica toaleta " barbatii" . Rahat! A făcut o de data asta.
Domnul ce a bătut în ușă era fix cel din autobuz, și a mușcat buza când a văzut o cu picioarele încrucișate și cu sucul ei pe josul pulpelor. Avea sa o futa grav!
- Bună, noi am observat ca ai nevoie de.... [uitandu-se în josul ei și rânjind] puțin ajutor.
- Ajutor? La ce te referi? [Juliet simțea ca pizda ei avea sa fuga în pula la bărbații din fata ei, atât de disperata era]
-Lasă ne sa te futem , șimplu și direct.
Juliet a zâmbit timid , cu ochii inocenți și a dat din cap afirmând. Grupul de bărbați și a scos pulele din pantaloni, toate pulsand și efecte.
A îngenunchiat, și a scos singura ca o tarfa, sânii afara din tricou și și a strâns sfracurile în palma plesnindu-le .
-Ah [ a gemut și și a lins buzele întinzând mâinile către pule]
-Suge-o tarfo,
Juliet a simțit pulele cum i a pătruns palmele, doua se înfingeau în gura ei , rand pe rand, iar celelalte 3 erau în palmele ei.
Și simțit sânii strânși și o pula între ei, o futeau între sânii ei mari, își simțea pizda cum plânge după o pula, își simțea ochii cum lăcrimează din cauza pulei ce o avea pe gat . Dar nu se oprea
Era visul ei,un gangbang. A fost trantita pe jos în patru labe, și a simțit fesele lovite puternic , sânii ii tremurau, sus-jos, o pula ii întra puternic în vagin, făcând-o sa geamă, altul ii astupa gura cu o pula groasa și ciocolatie iar altul ii distrugea anusul .
Cei ...



    Login