Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Virgina pentru el - ep.2
Autor : Slave_life - 2017-06-08
Citita de 8271 ori - Nota 6.25 (36 voturi)
Ma trezeste dimineata o raza de soare care intra in camera prin deschizatura draperiilor si se "odihneste" pe fata mea. Incerc sa ma intorc pe partea cealalta insa o durere surda imi cuprinde tot corpul. Toti muschii ma dor iar ochii mi-i simt arzand. Nu imi amintesc cum am ajuns in pat si nici nu imi dau seama cat am dormit. Nu recunosc camera in care sunt insa aud de afara sunetul unor pescarusi si imi dau seama ca sunt inca la mare. Reusesc sa ma intorc pe partea cealalta si il vad pe Vlad stand pe fotoliu, cu privirea trista si obosita atintita asupra mea. Pe masuta de langa el erau o cafea si un mic dejun atent pregatit langa o vaza cu un trandafir alb. Ma uit la Vald si vad cum ochii in staluceau intens. Nu imi dau seama daca e de la lumina diminetii sau avea lacrimi in ei, insa tresar ca un copil si simt cu inima incepe sa imi bata mai tare.
-Buna dimineata! imi spune el pe un ton bland si calm. Ai dormit aproape 12 ore.
-Buna! reusesc si eu sa ingan. Tu pari ca nu ai dormit deloc!
Imi zambeste lin in coltul gurii si se ridica brusc in picioare. Tresar si stand in pumn cearsaful cu care sunt acoperita.
-Nu iti fie frica, nu iti fac nimic, vreau doar sa trag draperiile si sa deschid usa spre terasa. Baia e in capatul holului. Te astept sa bem o cafea afara.
Ma ridic din pat si involuntar scot un fel de geamat din cauza durerii, iau cearsaful cu mine si ma indrept spre baie. Inainte sa intru in dus ma uit in oglinda...pielea nu imi mai era rosie insa din loc in loc aveam cateva dungi vinetii...pe sani, pe fund si pe spate, care ma dureau la atingere. In coltul gurii imi ramasese putin sange uscat, dar parea ca se vindeca. Ochii ii aveam rosii si putin umflati de la plans, iar parul ravasit. Intre picioare simteam o durere infundata, dar placuta, intr-un mod ciudat. Imi fac repede un dus cald, ma acopar cu un prosop si ies afara pe terasa. Vald era deja acolo, intr-un halat bleumarin, cu o cafea si o tigara in mana, privind ganditor spre plaja. Ma aude ca vin si se intoarce spre mine, imi zambeste si imi spune sa ma asez pe fotoliul de langa el.
- Esti mai frumoasa ca niciodata!
Ma inrosesc pana in varful urechilor si schitez un zambet.
- Trebuie sa vorbim! As vrea sa ma ierti pentru ziua de ieri. Am facut o greseala.
As fi vrut sa ii pot raspunde ceva dar nu stiam ce. Imi aprind o tigara si beau o o gura de cafea incerc sa imi fac curaj sa vorbesc dar el continua...
- E prima si ultima data cand ma vei auzi cerandu-mi iertare in fata ta! Ce ai vazut ieri e partea mea cea mai intunecata, monstrul meu din dulap care iese la iveala de fiecare data cand sunt dezamagit. Am gresit ca nu am avut incredere in tine, iar asta nu o sa se mai repete.
Ma uitam fix in ochii lui si vedeam o sinceritate rara. Incercam din nou sa imi gasesc cuvintele sa ii pot spune ceva pentru ca o parte din mine il ura pentru ceea ce-mi facuse, dar nu am reusit decat sa il intreb...
-E gresit daca intr-o oarecare masura mi-a placut?
-Da! E gresit! Scopul nu e sa iti palca o pedeapsa, ci sa te temi de ea. Nu vreau sa iti frica de mine, vreau sa iti fie teama de ceea ce iti pot face daca ma dezamagesti. Nu vreau sa te ranesc, vreau sa te educ sa fii o femeie puternica, independenta, dar care sa mi se supuna mie.
Se ridica de pe fotoliu si vine spre mine. Trag aer adanc si imi tin respiratia pentru cateva secunde apoi ridic capul si ma uit spre el. Statura lui impunatoare deasupra mea, felul in care ma priveste de sus si in care imi intinde o mana...tot ce tine de el ma lasa fara aer si fara cuvinte. Nu eram in stare sa schitez niciun gest si simteam o dorinta psihica de a ma supune la tot ceea ce avea sa imi ceara.
-Vino cu mine!
Ma ridic ca o papusa manuita de un papusar talentat, fara sa ma gandesc si il urmez catre dormitor. Ma intinde pe pat si se aseaza langa mine. Imi da prosopul la o parte si imi examineaza fiecare particica a corpului. Cu mana lui ferma si aspra imi atinge sanii si isi plimba degetele pe urmele vinetii de pe corpul meu, urmarindu-le ca pe o harta.
-Nu e gresit sa iti placa durerea, dar exista o limita pe care eu am depasti-o ieri - imi spune el in timp ce isi coboara mana intre picioarele mele.
Ma arcuiesc sub atingerea lui si tresar cand simt cum degetele lui patrund in mine. Se intinde catre noptiera, ii deschide sertarul si scoate de acolo un colier din piele, doi clestisori care semanau cu cei de rufe, o lumanare rosie, o pereche de catuse metalice si aceeasi curea cu care ma lovise ieri. Imi vede privirea speriata si analizeaza cu atentie reactia mea - eu ma sperii si caut sa ma indepartez de el.
-Nu, te rog! e tot ce imi iese pe gura, iar respiratia incepe sa mi se accelereze.
-Nu iti fie frica, de data asta nu vreau sa te ranesc.
Imi prinde in jurul gatului colierul de piele si il simt rece si strans. In fixez cu privirea atenta la tot ceea ce vrea sa faca. Incerc sa am incredere in el si imi propun sa nu refuz nimic din ce imi va cere.
-Ridica-te si aseaza-te in genunchi!
E ca un ordin pe care eu il execut fara sa ma gandesc.Stand pe marginea patului se apleaca asupra mea si imi leaga mainile la spate cu catusele. Sunt atat de reci si imi strang incheieturile ca intr-o menghina dar faptul ca sunt imobilizata in fata lui ma exista la maxim. Simt cum ma ud si inchid ochii lasandu-ma cuprinsa de placerea care imi invadeaza corpul. Isi da halatul la o parte, iar in fata mea apare un penis erect. fiind primul pe care il vad nu imi dau seama daca e mare sau mic, dar nici nu conteaza. important e ca e al lui, iar eu, din instinct, ma indrept cu gura spre el. Il simt cum zambeste si cum imi prinde usor parul.
-Stiu ca nu stii sa o sugi, nu ma astept sa fie perfect, dar ai grija sa nu o atingi cu dintii.
Deschid gura si simt cum ma inec cu pensiul lui. Incerc sa il sug cat pot de bine si sa il mangai cu limba de teama sa nu ating cu dintii, asa cum imi spusese el.
-Mai adanc!
Are un ton atat de serios incat nu aveam cum sa ii rezist. Il bag mai adanc in gura si ma inec. Incerc sa imi retrag capul, dar el ma prinde de par si isi forteaza penisul in gura mea. Dintr-o data ma da la o parte, si imi ridica capul cu ambele maini uitandu-se fix la mine si rastindu-se
-Ti-am spus sa nu o atingi cu dintii!
Imi dau lacrimile instantaneu de ciuda ca nu am fost destul de buna, de frica sa nu se supere, de nervi ca nu am exersat inainte cu vreo babana ca sa il multumesc. Ma retrag putin din stransoarea lui si spune cu o voce scazuta:
-Iarta-ma te rog! Nu stiu cum sa fac. Te rog ai rabdare cu mine si ia-ma incet pentru ca o sa invat. Te rog iarta-ma, nu am vrut.
Il vad cum ridica mana si se pregateste sa ma loveasca peste fata, dar se opreste cand vede ca am instinctul de a ma feri.
-Nu te feri! ai gresit si trebuie sa suporti consecintele. Nu voi da tare, insa trebuie sa inveti ca orice greseala se plateste.
Ma loveste peste fata, nu tare, dar nici ca o mangaiere....suficient cat sa simt plama lui si cat sa inteleg ca in relatia cu el nicio greseala de-a mea nu va ramane nepedepsita.
Raman nemiscata si cu capul plecat si cu mainile legate la spate, in genunchi, in fata lui. Mana lui imi prinde un sfarc si il trage inspre el rotindu-l usor. Simt o durere acuta si gem. Imi prinde pe sfarc un clestisor si il lasa acolo, strans ca o menghina. ACelasi lucru il face si cu celalalt sfarc si simt cum explodez de placere. Ciudat...dar durerea aceea m-a facut sa ud covorul de sub genunchii mei.
-Ridica-te si stai in picioare! Departeaza picioarele si tine privirea in pamant!
Fac ce imi spune si astept....vine langa mine si imi atinge sexul deja excitat.
-Te-ai udat deja? Doar din atat?
Ia lumanarea de pe pat si o aprinde cu o bricheta. O lasa putin sa arda apoi o pozitioneaza deasupra sanilor mei. O picatura de ceara cade pe unul dintre ei si imi provoaca o senzatie de arsura de scurta durata. apoi inca una si inca una si inca una....si tot asa pana cand sanii mei sunt acoperiti cu zeci de picaturi de ceara rosie. Gemeam la fiecare dintre ele si eram atat de excitata incat simteam cum lichidul mi se scurge pe coapsa interioara, pe picior....imi doream ca penisul lui sa intre in mine, sa ma umple adanc si sa ma duca spre orgasm.
Vlad stinge lumanarea si sa ntinde dupa curea. Ma vede din nou ca tresar si incearca sa ma linisteasca.
-Nu te speria! Trebuie sa curatam cumva c...



    Login