Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Violul.
Autor : Charis - 2011-09-27
Citita de 6789 ori - Nota 5.25 (4 voturi)
Sunetul prelung si insistent al soneriei m-a facut sa tresar. M-am ridicat repede din pat si am deschis usa fara sa ma gandesc. In fata mea se aflau doi barbati Imbracati In uniforma de politist. Amandoi erau puternici si Inalti. S-au prezentat, spunandu-mi ca sunt de la biroul investigatii criminalistice. Eu am zambit, putin confuz. Mi-au cerut sa intre.
-da, sigur, va rog. Le-am raspuns eu, conducandu-i In bucatarie. Mergeau apasat, simtindu-se stapanii propriei mele locuinte. M-am gandit ca asa sunt politistii In general. Unul dintre ei s-a asezat pe un scaun la marginea mesei, iar celalalt a ramas In picioare, cu spatele rezemat de pervazul geamului. Am constatat ca eram doar In pantaloni si un tricou.
-va rog sa iertati tinuta.
-nu este nicio problema, spuse cel care se asezase la masa. Ma masura din cap pana In picioare cu o privire rece. Scoase din geanta, fara sa mai spuna ceva, o mapa neagra. O deschise si apoi se uita din nou la mine. Eu ramasesem In picioare si deja ma simteam ciudat. M-am sprijinit de micul dulap din spatele meu.
-ce cercuri frecventezi?
Eu am zambit din nou.
-nu Inteleg, s-a Intamplat ceva?
-te rog sa raspunzi la Intrebare. Mergi prin cluburi, ai prieteni mai ciudati, consumi droguri?
-nu, bineInteles. Sunt foarte cuminte, am Incercat eu sa destind putin atmosfera, reusind doar sa scot un ranjet penibil pe fata mea, devenita brusc palida. Ce cautau la mine acesti politisti si de ce naiba am deschis usa? ma gandeam eu, In timp ce barbatul de pe scaun studia cu mare atentie cateva foi scoase din mapa lui cea neagra. Apoi s-a ridicat brusc In picioare si a venit foarte aproape de mine. Si-a aplecat capul spre fata mea, spunandu-mi ceva ca un marait de caine obosit:
-uite ce e, nu am venit sa pierd vremea cu tine. Spune-mi unde erai ieri in jurul orei 12?
Simteam un tremur In tot corpul. Prezenta lui impunatoare ma domina. La cei peste un metru optzeci si cinci ai lui, cat am banuit ca avea, fata de cei unusaptezeci ai mei, era destul de limpede. O miscare si m-ar fi rupt In doua. Si o stia si el, ca am avut senzatia stranie ca ochii Ii zambeau atunci cand a pus ultima Intrebare.
-eram In drum spre casa, am raspuns eu.
-aveai un pachet In mana? a Intrebat celalalt cu o voce calma, dar care pe mine m-a speriat Ingrozitor.
-da, dar va rog sa Imi spuneti ce se Intampla. Ma simt ciudat, ca la un interogatoriu...
-asta si este, draguta, si cel care statuse linistit pana atunci veni si el foarte aproape. Era aproape la fel de Inalt ca si colegul sau. Simteam ca ma sufoc. Am vrut sa evit acea stranie Inghesuiala dar nu am reusit.
-va trebui sa facem o perchezitie, se adresa el celuilalt. Apoi se uita fix In ochii mei: detii droguri, cumva?
-nu, nici vorba, cred ca e o confuzie Ingrozitoare.
-sa Incepem cu tine, asa se Intampla mai mereu. Toti Isi lipesc pachetelele pe ei, crezand ca scapa.
-stati, ce se Intampla aici? Aveti Intelegere. Deja m-ati speriat de nici nu mai pot sta In picioare. Haideti sa ne linistim putin. Doriti o cafea? si m-am uitat rugator la ei.
-avem timp mai tarziu. Acum Intoarce-te si ridica te rog mainile.
Am facut Intocmai. Am simtit cum unul dintre ei se Indeparteaza, In timp ce al doilea Imi ridica tricoul dandu-l jos de pe mine. Apoi Imi prinse Incheieturile mainilor cu o singura mana. Ma tinea atat de strans de paream prins In catuse. Cu cealalta mana ma pipai pe spate si pe solduri, dar mi-e mi-a parut mai mult ca o mangaiere. Am tresarit atunci cand si-a trecut mana peste pieptul meu. A coborat-o mai jos, spre burta si spre linistea mea, s-a oprit. Din spate, al doilea barbat mi-a prins pantalonii si la tras cu forta In jos. Am Inchis ochii: ramasesem doar In chiloti.
-ia te uita, exclama el. ti-am spus eu ca avem de-a face cu o fetita.
Imi puse o mana pe fund.
-porti chilotei tanga, mititei si stramti. Numai buni sa tina funduletul desfacut si ferm. Imi place. Rase.
Eu tremuram si daca nu m-ar fi tinut de maini unul dintre ei, as fi cazut pe podeaua bucatariei.
-si ne-ai lasat sa vorbim fara sa ne spui cat de tare arzi sa ne oferi trupusorul asta mititel de ... fata... of, of, of. Nu prea ai fost cumintica. Sau poate esti rusinoasa. Spuse cel care ma tinea. Isi apleca fata de gatul meu. Esti rusinoasa?
Eu nu puteam spune nimic. Aveam gura uscata de emotie si de frica. M-a lovit cu palma peste fund si apoi m-a strans cu putere.
-ce fund catifelat ai. Capitane, ia pune si tu mana. O minunatie. Se epileaza, mititica.
Cel care raspundea la numele de Capitanul si care ma tinea de maini, ranji si ma atinse si el, mangaindu-ma pe picior.
-Ia spune-mi, esti virgina? si In timp ce ma Intreba am simtit cum Isi facea loc cu degetul Intre fesele mele.
-Hai s-o ducem In baie. Ai baie cu cada?
Eu am reusit doar sa dau afirmativ din cap.
-condu-ne.
Mi-au luat mainile si mi le-au Intors la spate.
-sa nu Incerci nimic pentru ca te rup In doua. si Imi mai trase o palma peste fund. Am suspinat si am pasit Inainte, aratandu-le baia.
Imi eliberara mainile, zicandu-mi:
-o sa faci o baie si o sa te speli bine de tot. Vrem sa te avem ca pe o mica tarfulita ce esti. Ai Inteles?
-nu cred, am spus eu Incet, dar stiam ce vor de la mine.
In timp ce ma aplecam sa dau drumul apei, unul dintre ei m-a cuprins cu mainile de mijloc, lipindu-se de mine. i-am simtit penisul excitat pulsandu-i In pantaloni. A Inceput sa se frece de mine, gemand usor. Ma saruta pe gat spre ureche, aproape lingandu-ma si umplandu-ma de saliva. Cu o mana se desfacu la pantaloni si reusi sa Ii lase sa cada de pe el. Isi elibera penisul, cald si puternic. Am gemut si eu, lasandu-mi capul pe spate. Era prea mult. Il doream In mine. nu cred Insa sa fi spus ceva, dar el a Inteles. Imi sopti:
-o vrei, nu-i asa? si ea te vrea. Da, acolo Iti place, nu? si spunand asta, Imi trecu o mana printre picioare oprindu-se cu un deget peste anus. Nu cred sa am rabdare, capitane. Ma rupe mititica asta. Imi prinse iar soldurile In mainile lui puternice si ma trase spre el.
- In genunchi. Acum. M-am lasat In ge...



    Login