Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vineri seara(Teaser)
Autor : jackelro - 2015-10-08
Citita de 10188 ori - Nota 2.58 (66 voturi)
Vineri seara
Vara tocmai trecuse, vacanta s-a terminat, iar liceul a inceput. Dupa o saptamana obositoare la liceu eu,impreuna cu Mircea, Andrei si Mihai eram la prietenul nostru Radu acasa fiind singur. Incepusem un campionat de fifa plin cu bautura ceva de fumat, sa incepem bine weekendul. Tatal lui Radu era plecat intr-o deplasare, iar mama lui ne-a promis ca ne lasa singuri si ca va dormi la o vecina. Concentrati la joc si putin sparti ne trezim cu mama lui Radu in camera cu noi. Nicoleta ca asa o cheama, era o femeie la 40 si ceva de ani, inalta bine definita, cur bombat si niste sani cum nu vezi la colegele de liceu. Cei drept femeia era depedenta de sala, seara dupa munca se oprea la sala si dupa acasa.
-Buna baieti va distrati observ, mirosul este cam intepator mai deschideti un geam, prea mult alcool strica.
Toti in cor am aruncat un “saru’mana” si respiram usurati ca mirosul de alcool era mai puternic decat cel de iarba.
-Stati linistiti am urcat sa iau ceva din frigider si plec va las singuri imediat.
In momentul de fata juca Radu cu Mihai, iar eu cu Andrei si Mircea eram spectatori. Intr-un moment de neatentie nu am mai nimerit gura cand am dus sa dau pe gat paharul si am dat pe mine, toata lumea era pe jos de ras inclusiv eu, dar trebuia sa-mi revin sa ma comport cat mai normal si sa ma ridic sa ma duc dupa niste servetele. In drum spre bucatarie aud telefonul cum ii suna doamnei Nicoleta si am decis sa mai astept putin sa nu intrerup ceva, insa fara sa vreau am asistat la o conversatie destul de dubioasa.
-Ti-am zis sa nu suni niciodata seara, maine vin la sala si rezolvam.
Nu auzeam ce spune cealalta persoana in telefon insa urma sa ma prind mai tarziu despre ce e vorba.
-Nu, nu pot sa-ti zic asta la telefon acum ca sunt acasa cu fiul meu si prietenii lui si ma pot auzi.
-Bine bine o sa-ti soptesc: “imi e dor de pula ta si o vreau in mine cat mai repede si cat mai mult, vreau sa ma lesini!!”.
-E ok puiule?hai te pup pa pa fata(ridicand vocea).
M-am prins ca acel “fata” era asa sa nu bata la ochi si la urechi, mi-am facut curaj si am intrat. Drumu din hol pana in bucatarie a durat o eternitate, in mintea mea se derulau o gramada de filme si mereu cand fumez simt ca timpul trece mai greu. Cred ca acum am facut o eternitate pana in bucatarie si era posibil ca in mintea mea sa fi terminat chiar si “Tanar si nelinistit”. Putin rusinat de ce am auzit la inceput am incercat sa para ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, iar doamna Nicoleta avea sa se comporte la fel.
-Ce ai patit Vlad?ma intreaba ea.
-Am varsat suc pe mine si am venit sa iau niste servetele sa ma sterg.
-Bine, vezi ca servetele sunt pe frigider, mancare aveti in frigider daca va e foame, daca mai vreti ceva ma gasiti jos la Andreea.
-Stiti ar mai fi ceva...
-Mai doresti ceva dragule?
-Eu nu..insa cu siguranta Radu si tatal lui nu ar dori sa afle de cine va e dor.
In acel moment femeia s-a schimbat la fata a inceput sa tremure sa se balbaie si mai ca o bufnea plansul.Chiar ma atinsese la inima as putea minti.In tot acest timp eu ii aruncam un zambet malefic ca si cum as fi pus mana pe marele premiu.Cam asta urma sa se intample insa fratii sunt tot frati.
-Spune-mi ce vrei sa fac, bani? Vrei bani iti dau cat vrei numai nu deschide gura, pe Radu o sa-l termine psihic treaba asta, iar ta-su o sa ma bata si o sa bage divort.
-Hmmm, bani nu vreau doamna Nico, sa inteleg ca tatal lui Radu e mai violent si va bate?
-Nu a dat in mine pana acum, dar nu stiu cum ar reactiona la asa ceva.
-Pai in primul rand vreau sa-mi povestiti tot, iar dupa sa discutam afacerile.
-Bine Vlad, dar nu putem aici maine te sun eu si ne vedem da?
In acel moment am simtit gustul victoriei m-am apropiat usor de ea si i-am soptit “de azi esti nico cu mine, iar ce se va intampla de acum in colo va fi o frumoasa poveste”.
A ramas socata nu mai putea deschide gura si a incercat sa afiseze un zambet fals, uitandu-ma peste umarul ei si vazand in oglinda ca prietenii mei oligofreni inca se jucam, am apucat-o de cur si am tras-o spre mine continuand: “maine dupa pranz vii direct la mine, te pup o seara placuta”
A dat din cap afirmativ si s-a indreptat spre usa ne-a urat o seara placuta in continuare si ea se retrage.
Binenteles ca toata lumea in cor inclusiv eu am tipat dupa ea saru’mana sefaaa. Asa o mai alintam ca a fost ca o mama pentru noi, dar ne si punea la punct cand era cazul. Seara a decurs normal eu tinandu-mi gura insa pierzand la fifa pe banda rulanta, pentru ca gandul meu era la ziua de maine, iar pula deja se visa in mama lu Radu. Asa ca data viitoare cand o sa-i zic lu Radu ca imi bag pula-n ma-sa, chiar o voi face insa fara stirea lui binenteles. In acest joc voiam sa-mi bag si prietenii insa prima data trebuia sa fiu eu.
Ne-am jucat ce ne-am jucat pana am adormit pe unde am putut, a doua zi cand ne-am trezit eu mi-am luat frumos talpasita si m-am tirat acasa pregatindu-ma. Nu aveam chef de nimic parintii erau plecati in vacanta, dar eu nu imi chemam prietenii la mine ca faceam dezastru de fiecare data. Ma uitam la ceas si nu mai venea dadea ture prin casa nu gaseam ce sa fac. Cand primesc mesaj pe telefon de la femeia mea:” ce interfon ai?”. Ii raspund rapid deschid usa si o asteptam sa fiu sigur ca nu ne vede nimeni.
Intra in casa se descalta o poftesc in sufragerie si o iau direct:
-Ascult!
-Pai uite Vlad, de cand cu sala mi-am luat un antrenor personal, cum face fiecare fata de acolo si din glume si exercitii am ajuns sa ne simtim atrasi reciproc.
-Ok ok, de la atractie pana la lesin e cale lunga.
-El e mai tinerel si asa ii place sa ii vorbesc imi spune mami, dar sa stii ca vreau sa o termin cu el ca nu e corect ceea ce fac.
-Pai cu siguranta cu el vei termina draga mea pentru ca eu sunt o fire cam geloasa.
-Poftim,ce vrei sa spui...



    Login