Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVictor, victorie
Autor : ruxic - 2022-06-04
Citita de 9069 ori - Nota 8.48 (132 voturi)
- Salut, Victor? Am găsit numărul tău…
- Alo, stai să te sun eu. Sunt la birou și nu pot. Dar iau o pauză de țigară și te sun.
Eram la una mică. Singur. De fapt, avusesem o întâlnire, cu o avocată, și acum mergeam acasă, dar nu prea voiam. Am luat un coniac și am așteptat telefonul lui Victor. Îl găsisem pe un site de cupluri. Anunțul spunea: ofer locuința (și nevasta) cuplurilor care nu acceptă să se plictisească. Și câțiva prieteni de-ai mei la fel. Sună și tu..
- Salut, Victor. E numele tău?
- Nu, nu e numele meu, dar ce contează, e doar un nume. Tu cine ești?
- Laura.
- Bine, mă, ești Laura și fumezi mult și te bărbierești zilnic.
- Nu, am barbă. Dar nu tu ai spus că e doar un nume? Cine spune că Laura e nume de femeie și eu nu-s.
- Dragule, tu ai probleme serioase. Dar nu contează, toți avem. Dacă vrei să fii Laura, o să fie o experiență în plus. Deși la asta nu ne-am gândit. Uite, în weekend, am o petrecere, ești însurat?
- Da, sunt, dar nu știu ce să zic, cum o conving și pe ea?
- Băi, nene, tu m-ai sunat să-ți conving eu nevasta? N-am cum. Vino cu ea convinsă.
- Tu cum ai convins-o pe a ta?
- Băi, Laura, ești enervant dar interesant, hai că bem ceva cândva și mai vedem.

De fapt, asta voiam. Pe cineva care știa cum să-și folosească nevasta în toate felurile închipuite de imaginația umană. Eram la a doua căsătorie, iar prima nevastă fusese învățată de mine tot ce știa. Și știa de toate. Mai avea și inițiativă uneori, și nu pot să uit sexul acela oral din cadă, cu penetrare cu degetul uns cu noul nostru șampon parfumat. Nu există ceva mai erotic ca anusul, iar ea a învățat repede asta. Și la fel, mi-a arătat-o din plin. Nu mă chinuia inutil în zilele acelea ale femeii când, culmea, excitația e la cote maxime, ci îmi oferea celelalte două găuri, cu savoare sporită.

Ne-am despărțit dintr-o prostie. De fapt, din mai multe. Eu credeam că toate prostiile au fost ale ei, ea credea că am mai avut și eu o vină, cert este că în câteva luni, relația noastră devenise ireconciliabilă.
Apoi am sărit să recuperez ce n-am putut din cauza geloziei ei, o fostă colegă de liceu, o blondă de 19 ani, o virgină ardeleancă prospăt venită în București, dar mai ales am cunoscut-o pe cea care era acum soția legală, cu care chiar mi-am dorit să-mi cresc copiii. Cum am aflat asta? E mult de spus, cert este că sexul marital, după experiențele minunate prin care trecusem, devenise o corvoadă. Aceleași poziții, același feribot, dacă schimbam ceva, primeam o morală de o noapte, ajunsesem să fac sex numai după râuri întregi de alcool, ca să nu răspund după aia. Răspundeam dimineață, fără îndoială.
Cert este că sexul extramarital ieșise total din discuție, și mai ales orice altă fantezie. Cu cât încercam să fiu mai inventiv, cu atât eram atras într-o poziție comodă și cunoscută, eventual dominatoare, că așa fac bărbații, și gata, dă-I cu contrele să ejaculeze mofturosul.

Cred că i-am spus toate astea lui Victor după primele două beri când ne-am văzut. El râdea cu gura până la urechi, probabil că am găsit o formă mai cu umor a descrierii. La a patra bere, îi povesteam și experiențele mele răvășitoare, de care nu mai aveam parte de ani buni. Rămăsese mască puțin, dar cu atât mai bine înțelegea de ce vreau să găsesc pe cineva care să aibă experiențe libertine în căsnicie și să ne împrietenim. Lui îi plăceau astea tocilare, spunea, și îi plăcea de fiecare dată când reușea să le deschidă puțin. De aceea ajunsese și organizator de sex grupuri. Iar prietenii lui nu au ratat ocazia. OK, a pierdut vreo doi, dar atât. Toți, dar absolut toți, visau asta. Și dintre colegi. Și mai ales colege.

- Băi, tu înțelegi că eu o fut pe șefa mea de fiecare dată când am chef, fiindcă lu bărba-su îi plac sânii nevestei mele de moare? Iar dacă îi chem la mine, într-o oră au și făcut duș și bat la ușă. Și nu cred să existe cineva care să nu viseze măcar asta. Deci nevastă-ta nu e timp pierdut, doar că nu ai dus-o la biserica corespunzătoare.
- Eu am ajuns să prefer să mi se frece pula de chiloți, udă toată, decât s-o scot să mi-o frece ea. Parcă o face din obligație. Și pe o singură traiectorie, și un anumit număr de secunde, că avem penetrare în program, scurt.
- Bine, vrei să mergem la tine? Ce-o să spună?
- Nu are probleme cu prietenii mei, pot să stau toată noaptea, pot să beau, să ne uităm la porno, să facem ce vrem noi, doar să nu o implicăm prea mult. Pune două sandvișuri și se culcă.
- Asta și vreau, zice Victor. Vedem după aia.

Ne uitam printre rafturi și nu prea ne potriveam la vin, dar am luat ce a vrut el, eu am luat un vinars.
- Nevastă-ta ce bea?
- Linge paharul cu bere vreo două ore, dar un coniac dă peste cap. Doar unul. Și îi place foarte mult șampania, dar tot așa, s-o adulmece, să-I simtă bulele, doar de Revelion termină paharul.
- Bine, și șampanie luăm, e ziua mea.
- E sfântul Victor, hai!

Am ajuns acasă. Ca de obicei, niciun gest. O amabilitate cunoscută față de cineva necunoscut, dar Victor nu stătea degeaba. Spune de față cu ea.
- Ți-am spus că nevastă-mea are sâni frumoși, dar ai gazdei sunt răvășitori.
- Trebuia să mă suni că vii cu cineva, puneam un sutien.
- Ți l-aș fi scos, mă pomenesc eu curajos, fiindcă Victor are un fetiș cu sânii.
- Atunci povestește-i cât vrei, că de văzut, n-are cum să-i vadă.
Victor îmi face semn cu ochiul a victorie. Nu-i nimic, părea să spună, e bine și atât.
- Nu de văzut era vorba, mie îmi plac și contururile, îmi plac cum se mișcă, le simt și mirosul în metrou când trec pe lângă mine.
- Așa e, sânii umblă pe stradă, participă nevastă-mea curajoasă la discuție, punând șampania la congelator. Asta cred că vreți s-o beți repede.
- Nu vrei și tu?
- Dacă rămâne și pentru mine, de ce nu, dar de ce nu ai stat tu acasă de ziua ta? Doar nu vă cunoașteți de mult…
- De fapt, săptămâna trecută a fost ziua mea, dar cum cu el nu mă văzusem și la berărie nu aveau Extra dry…
Am așezat frumos fotoliul în fața canapelei, am pus o măsuță mai aproape, așteptam să mai spună Victor ceva. Dar el, nu, s-a lansat în discuții despre jobul nevestei mele. Probabil voia să găseasccă un agațament. Am pus coniac, ea și-a umezit doar buzele, noi l-am dat peste cap și hai că merge și un sandviș.
- Uite, uite cum se mișcă, zice Victor, referindu-se la sânii soției mele în timp ce tăia pâine. Ea a roșit, era clar vorba despre ea. Dar nu a comentat. Probabil o nouă victorie. Mică, dar nici el nu era Victor degeaba.
Eram și eu mai atent, și fesele se vedeau bine, deși nu avea tanga, sau nu știu, poate din cele două perechi păstrate pentru fuste mai strâmte, tocmai acum, știa că are musafiri… Și dacă nu avea chiloți deloc? Nevastă-mea era o tocilară sexi, asta am omis să spun, de aceea și îmi stârnea atât de mult imaginația. Era crețulie, cu părul însă fin, mă mai joc uneori cu capul pulii în el, dar nu am ejaculat niciodată măcar aproape de față. Mă ridic și, cum era cu spatele, mă duc la ea și îi pun mâna pe fund. Ups, îmi ia mâna discret, să nu ne vadă Victor, dar mă prind că NU are chiloți. Probabil avea planuri, și probabil să-i și iasă.
A mai stat cu noi o jumătate de oră, am vorbit prostioare, am râs, am desfăcut șampania, chiar l-a pupat pe Victor pentru ziua lui și a plecat în pat. Noi am găsit o reluare de meci de miezul nopții.
- Bun, și care e planul, zic eu?
- Niciunul, ne-am cunoscut, m-a plăcut, o să îndrăznim mai multe altă dată. O să-mi chem un taxi.
- Mai stai, mai povestește-mi despre petreceri.
- Îți place să te exciți, iepure mic, ca să ai motive să îți trezești nevasta. Cum face când o trezești din somn?
- Ciudat, oricum, fiindcă nu e în control, de multe ori mi-a plasat în picior în ochi și am renunțat la sex oral. Nici nu prea o trezesc. Uneori o iau pe la spate așa dormind. Desigur, se trezește într-un târziu și schimbă poziția, se urcă peste mine, dar numai ca să nu cumva să mă frec ilegal de vreo altă gaură. Apropo, nu are chiloți…
- Băi, eu cred că tu ai și spaime, zice Victor. O și vezi ca un balaur. Apropo de chiloți. Hai mai bine să-ți spun cum a fost la mine prima oară. Eram la Revelion și nevastă-mea spune, băi, dacă nici acum nu ne futem la 12 noaptea, n-am făcut nimic. Vezi că am doar dres pe mine.
- Cum, așa, de față cu toți?
- Vezi tu cum faci.
Și cum eram noi acolo, după câteva tării până la 12 noaptea, știind casa amicului la care mergeam, ne-am ascuns într-un dressing, i-am rupt dresul imediat și am proptit-o în perete, așteptând numărătoarea. Se termină numărătoarea, numărând și eu la rândul meu cu împingeri, limba mea îi ajunsese de mult pe gât, intră Victor. Alt Victor. Cică el de fapt se ținuse până la 12 și acum căuta veceul de serviciu că celălalt era ocupat. Al naibii dressing, avea întrerupător automat și cum a deschis, cum a sărit direct cu ochii pe sânii goi ai soției mele că îi descheiasem și nasturii, iar sutienul era pe undeva prin cameră. Fesele mele nu știu dacă l-au inspirat, că eu eram cu pantalonii aproape pe vine, să fiu pregătit în caz de ceva. Și uite cazul. A zis scuze, a ieșit, s-a stins lumina, dar nu mai aveam chef niciunul, ne-a blocat total. Și ce crezi că face nevastă-mea? Se duce în living, ia un shot și îi caută pe Victor să iasă de la baie. Și cum iese, îl ia la dans și începe să deschidă nasturi. Sutienul îl pusese deja în geantă. Eram vreo cinci cupluri, cu Victor singur, că soacră-sa era bolnavă și prietena îi pretextase că poate era ultimul ei Revelion, bla-bla. El a venit.
Acum, povestea se complică, fiindcă toată lumea a văzut scena cu sânii și băieții mai dădeau un shot, veneau pe ringul de dans să vadă mai de aproape, fetele ba le dădeau un ghiont, ba le luau mâinile și le puneau pe sânii lor, să nu se mai uite la a mea. Eu mă amuzam copios într-un colț. Nevastă-mea mai făcea scheme când cu brațele desfăcute într-o parte, când în alta, iar sânii săreau intempestiv din bluza albă. I-a lăsat pe ring pe toți și a venit lângă mine.
- Asta ca să-mi calmez nervii, cred că nu te-a supărat.
- Ai niște sâni fantastici și ți-am mai spus că l-aș ucide pe inventatorul sutienelor. Sânii trebuie să umble liberi prin piață, parcă am mai spus-o.
- Tatam, face Florentina și îi mai scoate odată la înaintare că se mai aciuaseră unii pe lângă noi.
Petrecerea s-a terminat cu mâini între buci, cu lins pe gât, cu dansat cu spatele și pipăit sâni, de unde la început fetele erau reticente, totul s-a transformat într-o destrăbălare totală…
- Vorbiți cam tare, strigă nevastă-mea de dincolo; de fapt, nu aveam un apartament decomandat.
- Scuze, ca băieții.
- Așa, continuă Victor mai încet, era prea devreme ca petrecerea să se transforme într-o orgie, dar au mai lipsit cupluri, unul câte unul, s-au mai blocat băi, că aveau cheie etc. Și deja pe doi sau trei ianuarie, eram din nou la petrecere la aceeași gazdă. Nu prea aveam noi cum să ținem dansul prea mult, am râs, am băut, ne-am dansat fiecare cu fiecare, până am ajuns la cărți. Noi jucam de obicei Bridge, dar de data asta toată lumea a vrut șeptic pe pedepse. Ce pedepse, tată, că prima pedeapsă a primit-o direct nevastă-mea de la Alex și a sunat fix așa: Flori, mai arată-ne o dată sânii! Și s-a făcut, ea oricum era fan Alex. Celălalt cuplu, că eram doar trei, care își aștepta rândul la șeptic cu telecomanda în mână, a găsit un pretext să plece și am rămas în patru. Desigur, am câștigat și eu, am văzut sânii Loredanei, au câștigat și ele, și s-au îmbrăcat. Acum era rândul lor să câștige: deci, o să ne arătați… pula.
Alex bate imediat în retragere, că el nu vrea să-mi vadă pula, dar găsim repede o soluție: câștigătoarea intră sub masă, îl desface pe pierzător la prohab și asta e pedeapsa. Cam misogină, dar fetele o adorau. Loredana se juca fantastic cu pula mea, dar niciuna nu îndrăznea să stea sub masă mai mult de 30 de secunde, cu descheiat, cu încheiat... Nevastă-mea, la fel. Puțin, apoi puțin mai mult. Și cu Alex și cu mine, voia să fie echidistantă. Cum s-a făcut că niciodată nu au pierdut la puncte sau câștigat același sex, decât poate o dată, dar am trecut mai departe, făcându-ne că nu observăm. Apoi am trecut la lins sâni, iar fetele să o mozolească puțin cu buzele, nu știu de Alex, fiindcă Loredana nu mi-a făcut-o mie, dar Flori, da. Am rămas un pic cu frustrarea, că n-aveam voie să ne uităm sub masă, nu comentam, să stricăm poezia momentului câștigătorului. Și ce crezi, ca să le dau curaj, am câștigat eu și a pierdut Loredana și am intrat eu sub masă. S-a lăsat tăcere, apoi ea a scăpat niște gemete, fiindcă n-a mai rezistat atacului buzelor mele pe clitoris, eram prea bun la sex oral, Hahaha. Și-a dat scaunul mai în spate, a aranjat fustița și chiloțeii la loc și… m-a sărutat. Apoi am trecut la săruturi, s-au sărutat și fetele de câteva ori, la limbi serioase, la sex oral fără finalizare, nu depășeam secundele alocate ca să nu lăsăm pe cineva neterminat. Mai aveam voie să lăsăm și capul pe spate când glandul dispărea între niște buze, iar tensiunea era la niște cote nemaintâlnite. Nimeni nu poate rezista la asta. Totul s-a terminat în patru în patul lor, fiecare cu nevasta lui în poziția misionarului, dar cu ochii la ceilalți, desigur. Ba mai scăpam o mână pe sânii Loredanei, Alex și el mai mângâia ceva din Flori, dar atât. Am ejaculat înauntru, fetele au plecat la baie împreună, noi ne-am trântit pe pat cu pula sub noi.
- Băi, dar pudibonzi suntem, spune Alex. Ce naiba, doar ne-am futut împreună în același pat, acum ne ascundem. Cine știe ce fac fetele la baie, hai să vedem!
Ce crezi că a urmat? Fetele ne-au spălat pe rând pe marginea căzii, fără alte conotații sexuale, fiecare și amândouă, noi le-am spălat fesele, sânii și labiile, fiecare și amândoi, apoi am simțit și mâna lui Alex pe fesele mele, pusă de Flori. De acum, sky is the limit, dar noi am preferat să ne ștergem, fiecare și reciproc, și să ne așezăm la film goi. Eu cu Flori în brațe, Loredana între noi îi mângâia părul lui Alex și a fost de ajuns să întoarcă capul să mă sărute pe… mine, că aveam amândoi iar erecție.
- Ce zici, nevastă-ta a adomit?
M-am ridicat ușor, am deschis ușa și, da, adormise în lateral, cu cracii dezordonat peste plapumă și cămașa de noapte la trei degete de fund.
- Mă lași să intru? Nu uita regula numărul unu, nimeni nu e incoruptibil, doar prea puțin excitat.
Am intrat amândoi în liniște în dormitor, am închis ușa, el a ridicat puțin cămașa de noapte și era clar că nu are chiloți, deși nu se mai vedea nimic, fiindcă a început să mângâie ușor.
- E mai udă ca tine.
- Nu mă face, că-ți arăt.
- Nicio grijă, Laura dragă, vine și rândul tău. În povestea mea doar sodomia e tabu, restul e permis. Și e mișto, șoptește el.
Și astea au fost ultimele lui cuvinte, înainte să se bage cu nasul între bucile nevesti-mii. Eu m-am așezat strategic pe jos, la picioarele ei, în caz de ceva să zic că eu eram.
După câteva secunde, aud scâncetul nevestei, semn că adâncise deja limba în vagin sau lingea clitorisul. După alt minut, simt cum mișcă ea bazinul și la două minute, cum trage piciorul drept peste capul lui Victor, să se așeze mai bine, pe spate. Victor coboară capul sub pat, eu mă ridi...



    Login