Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataViata mea cu doua pule
Autor : ileana10 - 2017-08-17
Citita de 27176 ori - Nota 8.26 (135 voturi)
Să am două pule în gură era visul meu de multă vreme, doar că n-am bănuit că se va și întâmpla. Și dacă ne-ați vedea la Mega Image pe noi trei, eu și doi bărbați, zău, dacă v-ați gândi că eu trăiesc cu cele două pule ale lor. În fine, și cu ei. Eu, Doina am 45 de ani, Bogdan are 48 iar Mircea are 52. Suntem, deci, maturi, trecuți prin viață și, mai ales, ne place sexul. Avem fiecare poveștile noastre în spate dar nu ne mai interesează de când am început să trăim în trei și, mai ales, să ne futem în trei.

Totul a început când Mircea s-a întors în București. Îmi fusese coleg, cu mulți ani în urmă avusesem o relație de circa două luni, timp în care doar în pat ne-am înțeles. În rest, jale. La momentul apariției lui Mircea aveam o relație cu Bogdan, un tip minunat, futăcios dar care refuza să-mi lingă pizda. Pur și simplu, nu-i plăcea.
Așadar, mă întâlnesc cu Mircea din întâmplare pe stradă și-mi spune că s-a întors în București dar nu are unde sta. Amintindu-mi cât de bun era la linsul pizdii, am venit acasă să vorbesc cu B. și să-i permitem să stea cu noi. În fond, aveam 3 camere. ”Temporar, dragule, până își găsește rostul”, i-am spus lui B. în acea seară înainte să-i dau o primă limbă pe capul pulii. Am coborât apoi cu limba pe coaie pe care, mărturisesc, le adoram. Le sugeam cu devotament și poftă, timp în care B. îmi băga două degete în pizdă și cu degetul mare îmi freca lindicul. Mi-am băgat pula în gură și în secundele care au urmat mi-am dat seama că suptul pulii este una dintre preocupările mele preferate. Drept este că și B avea o pulă minunată. Aș fi luat-o la muie ore întregi și până la el nu-mi aduc aminte dacă mi-a plăcut să iau muie cu atâta pasiune.

Și a venit Mircea să stea cu noi. Și chiar în prima seară ne-a găsit pe mine și pe B în baie eu sugându-l pe B. Iar Mircea nu a bătut la ușă, a intrat fără ca B să-și dea seama. Mi-a duc aminte ca ieri: stăteam pe capacul WC-ului și B își băga pula în gura mea mișcându-se în față și în spate . Cu degetele îmi rula sfârcurile între degete spunându-mi: ”așa, suge-o, iubita, suge-mi pula”. Intrând în baie peste noi, M a rămas perplex. I-a trecut repede și și-a băgat mâna în chiloți. Se masturba încet lingându-și buzele și uitându-se la noi. Și ce pulă îi creștea! Și-a băgat mâna mai adânc și și-a scos câte un coi, tacticos, pe rând, mângâindu-le. Cu o mână se juca pe capul pulii, cu cealaltă dezmierda coaiele. Între timp îmi băgam în gât pula lui B. Și la un moment dat, s-a auzit un strigăt: M se golea răcnind. B. S-a întors disperat și imediat mi-a scos pula din gură. Nu se aștepta la public.

Din seara aceea nu a fost chip să ne mai despărțim și a trecut un an. Ne futem tot timpul și oriunde. Ne-am tras-o chiar și în pădure la Pustnicul, la mare, pe plaja de la Corbu. Ador să mă trezesc cu o pulă tare în gură în fiecare dimineață și, în funcție de chef, altul mi-o bagă în pizdă. Vorbim porcos între noi ceea ce ne excită. Nu am să uit momentul în care M mi-a supt pizda pentru prima oară, am crezut că visez. Mi-a lins întâi buzele mari evitând să intre mai adânc. După lins mi le-a supt pe fiecare și nu-mi venea să cred ce poftă de futut dă această mișcare. A alunecat apoi cu limba pe buzele mici, iar evitând lindicul. Mă înebunea de excitare și nu-mi venea să cred ce tacticos și bun cunoscător al pizdei era M. Și a venit și rândul lindicului: l-a lins și apoi l-a luat la supt. Mărturisesc că am un lindic un pic mai mare, fără să fie vizibil, însă, prin slipul costumului de baie, de exemplu. Mi-a supt lindicul minute în șir, nerespirând aproape. Niciodată nu am simțit așa ceva, se întărise ca o pulă în timp ce eu îmi frecam sfârcurile între degete. La un moment dat a venit și B acasă și ne-a privit masturbându-și pula cea frumoasă.

Seara este iarăși interesant: stăm doi pe canapea și unul pe fotoliu și ne uităm la televizor. Suntem goi, nu purtăm haine în casă. Mereu, la un moment dat, unul dintre noi își duce mâna la pizdă sau la pulă. Ne masturbăm și apoi ne așezăm în așa fel încât fiecare să-l vadă pe celălalt. E un film porno de-a dreptul! Câteodată ne masturbăm reciproc și masturbarea a devenit unul dintre momentele noastre preferate. Apoi, ne mutăm în pat unde iar este un moment care-mi place: cei doi bărbați îmi sug sfârcurile, unul pe stânga, altul pe dreapta. Mă excit așa de nu se poate! De regulă, M îmi suge pizda apoi în timp ce B mi-a bagă în pizdă. Și dă-i! Un trio de excepție. Lui M nu îi place în schimb să-o facem anal așa că de B depinde și gaura curului. Și atât de bine mă fute în cur încât văd cu ochii minții alunecarea pulii în curul meu. Ce să zic? 19 cm are pula lui B și de 21 o are M. Sunt mai mult decât satisfăcută.

În rest, ducem o viață normală ca un cuplu: spălăm, călcăm, facem curat, gătim. La gătit mă mai prinde M și-mi suge pizda cât sunt în picioare. Se așază în genunchi, ridică un pic capul și se fixeaz...



    Login