Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Verisoara mea !!!
Autor : Ovidiu2292 - 2017-11-07
Citita de 14544 ori - Nota 5.29 (42 voturi)
Eram in vara anului 2010 la bunici , avand pe atunci varsta de 17 ani , cunoastem deja placerile sexului foarte bine deoarece mi-am inceput viata sexuala la varsta de 14 ani .
Fiind plecat de o luna de acasa eram foarte excitat deoarece acasa la mine eram tot timpul in pizda pana in gat , mi-am propus atunci sa m-ai raman 3 zile sa imi ajut bunici sa termine treburile casei si sa ma retrag acasa ,surpriza a venit odata cu lasarea serii cand a sunat telefonul ca maine dimineata ajunge si verisoara mea la bunici , stiind ca este o fata de viata si foarte frumoasa , o compania placuta ,am amanat plecarea acasa !
A doua zi dimineata ajunge unchiul meu lasand-o pe Cristina si plecand in grabă deoarece era asteptat la lucru , ne-am îmbrățișat si ne am sarutat pe obraji , vibrand amandoi de fericire ca ne revedem , ne propuneam ce activitati sa facem pentru a simti din plin vacanța , pentru prima zi ne-am dus la lac , ajunsi acolo ne- am dezbrăcat in costum de baie , verisoara mea dorea sa facă topless dar ii era rusine de mine , facandu-i pe plac m am intors pe burta cu capul in partea opusa , la un moment dat imi zice , verisoare , intoarcete catre mine ca nu te prea aud ce povestești , cand m am intors ardeam de nerabdare sa ii vad sanii ca perele care infloreau pe zi ce trece , ea avand varsta de 16 ani , erau frumosi cu un sfarc mic si maroniu, fundul putin bombat si o talie foarte subtire , instantaneu am avut erectie .Am stat la plaja vreo 2 ore , eram arsi de soare ca racii , am luat-o de mana si am intrat in apa simtind-o aproape de mine mi sa sculat instaneu aceasta observand , sa rusinat intorcandu-se la patura .
In aceea zi nu a mai vorbit cu mine deloc pana seara cand am ajuns la bunici acasa ! Fiind o casa mica si modestă de tara casa bunicilor , aceasta avea doar 2 camere , in una erau bunicii care dormeau si in una trebuia sa dormim impreuna , eu si Cristina , aceasta fiind foarte rusinata de ceea ce a observat astazi i-a propus bunicii sa doarma cu ea , la care a zis bunicul " batranii impreuna si tinerii impreuna , bunicul mai sforaie iar flacaul are nevoie de odihna " deja in capul meu erau mii de poziti si fantezii care aveau sa se intample cu verisoara mea peste noapte ! Ne-am asezat in pat si am dat eu startul primei discutii !
Eu-imi cer scuze pentru ceea ce sa intamplat astăzi , dar nu am rezistat cand te-am vazut aproape goală langa mine !
Cristina-nu face nimic , dar am crescut impreuna si nu mi se parea firesc sa vad asa ceva ...
Eu-te cred , dar nu ma pot ascunde de tine , m-ai ales ca esti o fata foarte atractiva si foarte frumoasa , sunt plecat de o luna de acasa si mi s-au urcat hormonii la cap ...
Cristina-hahahahahah , nebunule ...
Era un ras ironic , ma simteam prost , am stat linistiti pana a adormit Cristina , eu eram cu pula sculata langa ea , la un moment dat am vazut ca doarme , am miscat-o , nimic ... imi treceau prin cap toate fanteziile , primul pas care l -am facut a fost de a ridica tricoul minuscul ce il purta si masturbandu-ma langa ea privindu-i sanii , dormea fara chilotii pe ea , acest lucru lam observat in momentul in care a venit in pat in panaloni scurti de noapte care erau mulati vazandu-i labile pizdei , am tras usor pantalonii da de vad ceva , am reusit sa o trezesc , fiind foarte speriat am inchis instaneu ochii si luand-o in brate , noroc ca nu si-a dat seama ca eram treaz si ma masturbam privind-o *credeam eu .
A doua zi dimineata ma trezesc , ma duc repede si ii pregatesc micul dejun , il duc la pat sa o trezesc , aceasta sa trezit cu un zambet frumos " parca o vedeam ca pe o iubire de a mea "
Buna dimineata Ovi imi spune ea cu un suras frumos ...
Buna dimineata Cris , tocmai ti am pregatit micul dejun ...
Iti multumesc frumos , vino sa iti dau un pupic
Eram uimit ... de schimbarea care avea loc .
Sa stiu varucu ca tare bine m-am simtit in bratele tale azi noapte , ma simteam protejata ... esti un dulce , cred ca orice femeie ar fii la fel ... hmmm multumesc Cris o femeie ca tine mi-as dori sa am langa mine ! ... inceteaza Ovi , suntem veri .
M-ai tarziu in aceea zi am iesit la o plimbare la lac , din una in alta aveam chef de o baie , dar era prea innorat , m-am dezbrăcat in chiloti si am sarit in apa , Cristina era foarte amuzata si vedeam pe ea ca e fericita in compania mea !
As intra si eu in apa zice ea ... dar nu am costumul la mine , ma intorc cu spatele Cris , vinooo , apa este perfecta , ma intorc cu spatele se dezbracă si vine in apa , se apropie de mine , cu tupeu o iau de mana si o trag langa mine , a tacut pentru o secunda uitandu-se in ochii mei , " ce bine e in apropierea ta imi zice " in acel moment am prins un curaj maxim in mine ei in ceea ce voi face , am lipit-o de mine si innotam incep din picioare , si-a incolacit picioarele in jurul meu , in acel moment am avut erectie instantaneu , capul pulii atingandu-i pizda , a respirat greu pentru o clipa dupa care si-a lasat mana in jos si mi-a scoso in chiloti masandu-o usor , eram uimit de ceea ce sa intamplat dar foarte excitat , am inceput usor sa ii masez fesele ajungand cu mana la păsărică , in acel moment i am bagat limba in gura si am început sa ne sarutam nebuneste , a inceput sa geme de placere in momentul in care am bagat degetul in păsărica , ma prins de mana si a încetat , bagandu-mi penisul inapoi in chiloti ! Nu stiam ce sa intamplat , ajunge Ovi , haide ...



    Login