Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Verisoara Livioara
Autor : toni-iasi - 2022-02-24
Citita de 10272 ori - Nota 1.60 (496 voturi)


Era prin anul 2000.
Aveam 30 de ani și eram la a treia căsătorie.
O chema Liana și făcea tot ce voiam la pat.
Era ca un vis sexual.
Mai ales că-I plăcea să-mi alinte penisul, mai ales ca recompensă după ce o regulam ”ca lumea”, adică ducînd-o la două orgasme. Eu fără ejaculare.
Se prăvălea stoarsă după spasme, apoi deschidea ochii, și, cu priviri ghidușe șoptea ”Vrei să-l pup pe Gogu?”. Că așa poreclea ea penisul meu, ”Gogu”. Era cam enervant, dar așa zicea ea… Imediat, mă lungeam pe spate, apoi ea se așeza cu capul pe coapsele mele, cu picioarele înspre mine, după care tacticoasă și privindu-mă în ochi, Liana începea să-mi dea limbi la gland, în timp ce eu îi țineam în mînă piciorul ei gol și cu călcîi mic și mătăsos. Lingea tacticoasă pula, șoptind ghiduș ”Hai Gogule, zborșește-te…” pînă cînd explodam, zvîrlind în sus jeturile mari de lichid seminal. Pe care ea apoi îl adulmeca, precum o cățea în rut.
În plus Liana avea și dorințe de bisexuală, și deseori îmi povestea de unica ei experiență cu o femeie, o tipă de 40 de ani, fază care avusese loc în urmă cu 7 ani, și pe care de atunci nu o mai repetase, negăsind o parteneră.
Într-o seară, iubita mea soțioară, care îmi ținea tandră mădularul între degete, alintîndu-l cu gura, după o oră de copulație, m-a privit nu știu cum și mi spune șoptit: ”Iubi, cred că trebuie să fac o confesiune… Tu știi că de o lună eu visez că mă uit la tine cum o dai sus unei alte femei?”. Am simțit că mor. Ea a pufnit. ”Oh, știu că nu e normal, dar femeile la 30 de ani au momente cînd o iau.. razna. Știu că e complicat, dar sigur aici în apartamentul nostru, voi organiza asta, să aduc o femeie care să vrea să-l pupe pe Gogu în timp ce eu să mă uit la voi… Deci vrei, da?”
Nu știam ce să zic, eram sufocat de ceea ce zicea Liana. Ca răspuns, am apucat-o ca cap ca un nebun, și un val de excitare m-a făcut să icnesc și să dau imediat afară cîteva jeturi groase de lichid seminal. Drept pe sînii ei mici.
După vreo lună, destinul (sau diavolul?) a făcut ca eu să trăiesc marea experiență sexuală, plăceri cu două femei deodată.
Într-o seară Liana îmi zice ”Iubi, verișoara mea Livioara din Vaslui ne roagă s-o ține la noi vreo zece zile, că are de dat un examen la noi în Iași. Vrea să dea la Medicină. Te superi?”. Nu prea eram entuziasmat dar cînd verișoara a intrat la noi în apartament părerea mi s-a schimbat.

Verișoara Livioara avea 20 de ani, și era înaltă și solidă. Avea un corp masiv, cam ”drept” care contrasta cu un chip angelic de păpușă. Exact opusul soției mele, care avea doar 1 m 64 și un corp subțirel de fetișcană. Avea sîni mari, ca niște ugere, care se legănau. Și un fund mare de tot,lat și rotund. Avea un păr negru și lung, aspru, adunat într-o coadă groasă. Îmi evoca o țărancă din picturile lui Băncilă. Era o ciudată, vorbea rar și parcă împiedicat. În general îmi evita privirea și conversa mai mult cu Liana. Era așa ciudat să fie o fată la noi în casă... Parfumul ei se amesteca cu cel al Lianei.
Apoi într-o noapte Liana m-a luat în brațe și mi-a susurat fierbinte în ureche: ”Ursulețule, ți-a pus Dumnezeu mîna în cap... Am o veste: Livioara e bisexuală... și ar vrea. Să... ne jucăm în trei. Mi-a zis ieri. Cică îi place de tine... Ce zici iubi?... Circ sexual cu două femei, la tine acasă... ”. Fiori calzi mi-au trecut prin corp. O fetișcană de 20 de ani, cu mine, om de 40 de ani, și soția?? Doamne. Am răsuflat. Știu că tremuram tot. ”Dar cum ai făcut?”. A chicotit. ”Nu știu... Ieri se dușuia cu ușa deschisă... și m-a lăsat să mă uit la ea. Așa nudă... Apoi nu știu cum, dar m-am apropiat de ea, și am pupat-o... Ne-am pupat... apoi ne–am mîngîiat pizdele, pînă la finalizare... Apoi am stat de vorbă... și i-am zis de visul tău... Și a zis că i-ar plăcea... E așa ciudat, că eu știam de ea că e o timidă delicată, în liceu colegele îi ziceau ”Mimoza”...”.
A doua zi era sîmbătă, eram liberi amîndoi. Nu știu de Liana, dar eu nu am dormit de loc. Chinuit de o excitație sexuală de animal. De tot ce –mi zisese ea în ajun.
Era iulie și începea o zi de vară perfectă. Auzeam guguștiucii, vrăbiile...
Eu și Liana am stat în sufragerie, fumînd încordați, încă de la șase. Nedormiți și excitați. Ne întrebam dacă fata avea de gînd să facă ce zisese...
Livioara s-a trezit pe la șapte. Am tresărit amîndoi auzind-o. Apoi a intrat la duș... apoi în timp ce se auzea apa curgînd, Liana mi-a șoptit ”Iubi, eu nu mai pot... facem un preludiu?” și imediat mi-a dat jo pijamaua, și, pe canapea, s-a apucat să-mi mozoleasca cu gura penisul. Ca un preludiu, Liana voia s-o întîmpine așa în sufragerie pe fata de 20 de ani. Mozolea, și iar și iar, apoi șoptea ”Iubi, să nu variezi... Că vreau să te văd cu o stropești pe Livioara ok?...”. Am icnit, în timp ce pulsul îmi ajunsese la 100 bătăi. Între limba Lianei și gîndul că în duș era o fată străină. O fată de 20 de ani. Doamne...
Apoi am auzit ușa, Doamne, Livioara terminase dușul și urma să vină!!
Apoi am auzit șlapii verișoarei și Livioara zisă ”Mimoza” a intrat în sufragerie, înaltă, despletită și într-un capot roz. Fără să bănuiască ceva.
S-a blocat în cadrul ușii văzînd cum eram noi doi, în soarele dimineții de vară, eu tolănit despuiat pe canapea, cu pula drept în sus, arcuită, spre tavan, gemînd ritmic, și Liana cu capul la pîntecul meu, cu gura ei rujată lipită pe dragul ei ”Gogu” care se făcuse enorm, cît o ”banană de Camerun”, cum glumea Liana.
Liana a ridicat ochii, și zis încet ”Bună dimineața, Livioara... Cum ai dormit?... Te deranjează că ne găsești așa?... Nu vii și tu cu noi, să ne ajuți?”.
În mine faptul că eram sub gura unei femei în timp ce alta ne privea îmi dădea niște plăceri stranii ce amenințau să mă ducă la spasme, și am gemut tare, luptînd cu senzația iminentă de ejaculare, privind la ”Mimoza” care se uita paralizată la noi... Parcă visam.
Dar nu visam, că în nări îmi venise aroma de gel de duș de la corpul fetei. Livioara zisă ”Mimoza” a căscat ochii mari de tot, la scena porno, și s-a făcut roșie ca sfecla. Dar ”Mimoza” nu a fugit, cum am crezut. Din contra. Cu mișcări lente, și cu ochii ficși pe mădularul meu, așa roșie, dar fără rușine, Livioara zisă ”Mimoza” a venit lîngă noi și s-a lăsat în genunchi lîngă mine. Fără un cuvînt. Privind continuu, fix, la Liana care, excitată, de prezența celeilalte, a început să-mi mozoleasca umed glandul, cu ochii în ochii Livioarei.
Între cele două, copleșit de amestecul de parfumuri de femeie, în mine plăcerile deveniră inumane, și, așa, cu penisul în gura soției mele, am luat de gît pe fetișcana cea solidă și am început să-i sărut gura, pe mușcate. Dînd ritmic în sus din șolduri, împingîndu-mi adînc organul în gura Lianei. Livioara își băgă și ea limba în gura mea. Am apucat-o de un sîn, un sîn mare, fierbinte și tare cu sfîrc dur, ca de fată de 20 de ani. Umplînd sufrageria de icnete ca de animal. Livioara tot nu zicea nimic, niciun sunet, doar se mozolea pe gură cu mine, trăgînd cu coada ochiului la felația zemoasă a soției mele.
După cinci minute Liana s-a oprit. Gîfîia. Saliva îi curgea din gură.
Și a zis ”Și acum iubi hai s-o lăsăm pe prea-frumoasa domnișorică nu?...” Apoi ”Mimoza”, care gîfîia și ea, și-a dat cu degetele părul pe după urechi, cu gestul ăla feminin, apoi a apucat atentă pe ”Gogu”, cu două degete fierbinți, eu m-am arcuit tot în sus ridicînd tare din fund, și strigînd de senzația nouă, după care ”Mimoza” s-a aplecat și a înghițit fără ezitare două treimi din falusul meu, dovedind o tehnică sexuală fără cusur. Ce arăta că în gurița ei mai fuseseră pule de om. Glandul meu s-a oprit fix în amigdalele fetei. Am scos un strigăt mare, că senzațiile erau noi și crîncene.
Apoi un nou mare val de plăcere a explodat în mine cînd soția mea, parcă pe furiș, s-a dus la spat...



    Login