Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecinul pușcăriaș 2
Autor : Nicolasex - 2022-12-13
Citita de 18425 ori - Nota 6.16 (118 voturi)
Vecinul pușcăriaș 2
Sunt Georgiana si revin cu povestirea întâmplării cu Nea Sandu vecinul meu.
După seara aceia în care m-a futut nea Sandu cu prietenii lui asa cum au vrut fiecare o perioada destul de lunga nu am mai mers sa vad ce mai fac bătrânii am cautat scuze sa evit sa mai ajung în casa lor .Într-o seara stăteam în casa ma uitam la televizor ,soțul era plecat în cursa de la Nea Sandu se auzea muzica făcea o petrecere cu prietenii lui pușcăriașii la un moment dat se aude gălăgie mai mare cred ca s-ău încins spiritele și s-ău luat la bătaie, dau ușor perdeaua de la geam și într-adevăr asa era 3 băieți înalți și bine făcuți îl znopeau în bătaie pe Nea Sandu ,din ce ascultam eu motivul era o datorie neplatita la timp.
Nu am îndrăznit sa ies, însă eram tare speriata ma gândeam ca o să-l omoare în bătaie după un timp sa liniștit totul și cei trei băieți au luat mașina si au plecat .Ma tot uitam pe fereastra și am văzut ca el a rămas întins pe iarba din fata casei ,mai aștept puțin sa vad dacă se întorc băieții după care dau fuga la el sa vad dacă mai trăiește sau sa sun la 112 sa vina politia .Când ajung la el era plin de sânge îl întreb ce sa fac cum să-l ajut.
-Ajută-mă te rog sa întru în casa și după aia pleacă acasă.
-Am văzut ce sa întâmplat nu este mai bine sa chem politia ??
-Nu suna la politie crezi ca ma vor crede pe mine ??Un fost pușcăriaș care sa liberat de câteva luni ?
Îl iau de brat îl duc în casa .
-Haide la baie sa te ajut putin sa cureti sângele asta după tine .
-Lasama puțin sa ma liniștesc și merg ,acum te rog sa mergi acasă.
Sincer îmi era foarte mila de el când l-am văzut asa rău bătut și nu am plecat acasă .
-Nu plec lasama sa te ajut .Încep ușor s-al desfac la pantofi,la pantaloni și rămâne complet gol îl iau de braț și merg cu el la baie să-l ajut sa se spele ,în timp ce mergeam spre baie începusem sa ma excit destul de bine văzându-l în pula goala lângă mine și care începuse sa i se scoale .
În timp ce îl spalam pe fata pula i se făcuse beton .
-Uite vezi ce mi-ai făcut dacă ma atingi asa fin.
-Îți mai arde de futut după ce bătaie ai mâncat?
-Tot timpul am stat cu gândul la tine după seara cu prietenii mei ai fost o adevărată curva .Asa ca acum te rog sa mergi în casa cu mine și sa ma ajuti sa uit puțin de durerile provocate de lovituri.
Sincer chiar îmi doream să-l simt în mine eram foarte excitata .
-Haide în casa sa te odihnești și vedem mâine ce facem .
-Ce mâine?Haide acum ca sigur de mâine nu te mai vad pe aici,și ma ia de mana și mergem în casa .
Se așează în pat lungit cu fata în sus și îmi spune.
-Haide fa ce vrei tu cu pula mea ,bago în tine unde vrei tu și cum vrei tu vreau sa te futi cum știi tu mai bine .
Încep să-l sărut ușor, cobor pe piept pana ajung în dreptul pulii pe care o ling ușor pe toată lungimea pana la coaie,le masez ușor și încep sa le ling pe fiecare în parte și sa le iau în gura ,cobor ușor pana la gaura curului și încep să-l ling ușor apoi din ce în ce mai iute și încercăm sa forțez cu limba sa o bag în gaura curului ,cu un ochi ma uitam la el și îl vedeam ca este înnebunit de placere.
-Ooo se vede ca tia plăcut activitatea cu prietenii mei vad ca pui suflet în ceea ce faci .
Nu-l bag în seama și continui sa urc ușor pana ajung în dreptul pulii care stătea dreapta băț pe care se vedeau conturate bilele pe care le avea băgate. Încep sa o sug ușor iau întâi capul în gura și las saliva sa se scurgă ușor deoarece era destul de mare și fără lubrifiant era destul de greu sa o sug.În timp ce sugeam simt ca îmi pune mana pe cap și începe sa ma apese în pana când simt ca îmi ajunge la amigdalite
-Ai zis ca ma lași sa fac eu ce vreau cu ia asa ca te rog sa stai cuminte și nu o sa îți para rău.
-Ok hai sa te vad ce poti sa faci .
Încep sa o sug și o luam din ce în ce mai mult în gura pana când ma înecam cu ia însă nu renunțăm o băgăm în gat pana când simt ca dintr-o data trece de amigdalite și întra toată în gura și gatul meu ,o sugeam ca o disperata o băgăm toată în gat o țineam pana când nu mai aveam aer ,o scoteam respiram puțin și continuam lam supt asa ceva timp pana când am simțit un jet cald care îmi umple gura ,însă în loc sa ma retrag am băgat-o de tot pe gat și toată spermă sa dus pe gatul meu La un moment dat mia ieșit și pe nas eram în extaz ,nu mam oprit am continuat sa ma joc cu ia ,dădea semne ca începe sa se înmoaie însă voiam sa ma și futa sa o simt în mine .
-Bravoo mai înnebunit ,acum lasă-mă și pe mine sa te fut sa te simți o adevărată femeie.Se ridica ma ia în brate ,ma pune pe pat și ncepe sa ma dezbrace ușor ma sărută pe sâni, apoi pe abdomen pana ajunge la pizda mea care era super uda ,și începe sa îmi dea limbi și sa ma maseze cu degetul ,pana când simt ca nu mai rezist.
-Vreau sa ma futi ,bago în mine vreau sa simt pula ta ,te rog futema .
-O sa te fut de nu mai poți sa stai pe picioare .
O potrivește între labiile mele și începe sa împingă simt cum întra ,bilele alea o făcea imensa simțeam ca ma rupe în doua ,mărește ritmul penetrării din ce în ce mai tare ,după care făcea o pauza apoi iar mărește ritmul,eram înnebunită aveam orgasme după orgasm.
-Vreau să-ți fut și curul asta sexi ,ca tare bun de pula este .
Ma ridic dar pana sa ma așez capra sa ma poată fute în cur ,o iau în gura și încep sa o sug din nou foarte adânc acum intra mult mai ușor în gatul meu ,simțeam cum sa scurs saliva pe ia ca era ud pana la coie.
O pune la gaura curului meu și ncepe sa între ușor simt ca ma distruge dar după un moment durerea dispare și mă cuprinde un val de placere ,ma futut într-un ritm năucitor o scotea din cur o baga în pizda doar sa ma înnebunească simțeam cum lichidul din pizda se scurge pe picior ma futea de nu mai știam de mine ,a continuat asa pana când simt ca îmi umple curul de spermă calda după care pica lângă mine în pat ,voiam sa ma ridic dar a avut dreptate ca ma va fute de nu pot sa stau pe picioare .
-Ce sa întâmplat mai devreme de a început scandalul ,îl întreb eu ?
-Cei trei sunt foști colegi de celula cu mine ,și am rămas dator cu niște bani la iei.,ca mai aduceau prin celula ,țigări telefoane și nu mereu aveam bani trimiși de acasă.,și acum au mărit datoria și nu pot sa achit.
-Ar trebui sa găsești o soluție ca altfel nu scapi .
-Ar fi una însă nu cred ca reușesc sa O rezolv ,au un prieten încă în închisoare și vor sa le dau o femeie sa meargă sa se futa cu el în camera de vizite conjugale ,dar nu am pe cine,dar poate vrei tu sa faci o vizita și rămân veșnic recunoscător
-Ai inebunit cum sa fac asa ceva ,nu merg eu in puscarie unde sunt doar barbati sa ma fut acolo doar sa scapi tu de datorie,daca ma omoara acolo .
-Nu te omoară ca în acea camera ești păzită de gardieni și nu pățești nimic doar te fute .
-Nu nici nu încape discuție.
-Ar trebui sa te gândești, știi doar ca nu am bani și alta varianta nu este și dacă faci asta pentru mine o sa fac ce vrei tu .
Atunci am inteles ca este foarte disperat sa dea banii și nu voi avea șanse de scăpare pana nu îl ajut și merg la penitenciar sa ma futa colegul lor
-Acum merg acasă și sa îți iasă din cap prostia asta .
-Mergi liniștită și nu te gândi ca nu mergi eu sa vorbesc și vedem când are dreptul la vizita și mergi acolo .
-Faci ce vrei dar nu o sa merg, și ma ridic din pat ma îmbrac și plec aacasă In timp ce făceam dus ma excitam foarte tare la gândul ca ma pot duce într-un penitenciar sa ma futa un deținut dar încerc să-mi scot asta din cap .
La câteva zile vad ca vin iar băieții aia la el ,insa acum nu l-au mai bătut doar stăteau de vorba de la mine din casa se vede perfect la el în curte ,se vedea ca ii reproșat ceva și el dădea din cap afirmativ .
Când se lasă seara îl aud ca striga la noi si o roagă pe mama sa meargă o fuga pana la el sau eu ca nu se simt părinții lui bine ,maica-mea spune stai ca o trimit pe Georgiana ca ia știe ce pastile sa le dea ,și vine la mine sa ma trimită la ei .Nu îmi mai era teama și ma duc dar nu le era rău la părinți ci vouă sa îmi spună ca a vorbit și va în doua zile trebuie sa merg cu el sa rezolvam problema .
-Ți-am spus ca nu voi merge nu pot sa fac asa ceva .
-Ai sa mergi ca nu am alta varianta ,nu vreau sa mai am probleme și tu ești și gura care ma poți ajuta.
-Nu este de ajuns ca ma futi tu la ce ma duci și la prietenul tău,de parca as fi o prostituata ?
-Nu ești dar am nevoie de ajutorul tău,asa ca ne vedem peste doua zile la ora 12 .
Știam ca nu am șanse sa scap îmi era puțin teama dar și excitarea era pe măsură, ma tot gândeam ce sai zic soțului ca plec de acasă.
Găsisem scuza pe motiv ca trebuie sa ajung la medic și vine ziua și ora stabilita
Ma îmbrac într-o cămașă alba cu nasturi la care las ultimii doi nasturi deschiși și o pereche de pantaloni negri care îmi scotea în evidenta fundul destul de bombat,cu toate ca muream de frica eram și super excitata nu știam cum este și ce o sa fie acolo deoarece nu am mai fost în viata mea într-un penitenciar în vizita dar mai ales sa ma fut cu un deținut.
Ajungem la poarta închisorii trebuia sa trec printr-un filtru la gardieni acolo era un băiat tânăr destul de frumușel se uita mirat la mine și spune
-Ce bine este sa fii și deținut dacă vine și te vizitează o asemenea bunaciune,nu te supăra dar trebuie sa te percheziționat bine.Incepe sa ma pipăie pe sâni pe la pizda ma freca destul de apăsat simțeam ca explodez de excitare .
-Ok poți merge.
Merge el în fata și eu după el ajungem în dreptul unei camere cu gratii și îmi spune uite aici trebuie sa aștepți sa îți vina iubitul.
Întru înăuntru era o camera mica cu un pat metalic dar destul de curata aveam niște emoții de simțeam ca îmi iese inima din piept, ma așez pe pat și aștept.
Întra înăuntru un băiat tinerel ,slăbuț destul de frumușel însoțit de gardian care ii scoate cătușele.
-Bună eu sunt Marian .
-Georgiana !
-Ești foarte frumoasa a avut dreptate Sandu când a zis ca îmi trimite ceva de Lux ,acum sa vedem...



    Login